Takı - Aksesuar
Yemek
Kitap
Kıyafet
Kişisel bakım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendime bi ihtiyaç olarak gördüğüm ne var ise acımam ama markete gidipte bi çikolata ya 10 tl vermek çok geliyor ama genelde hersey alıyorumm. Geçen ayakkabı aldım 2500 tl ki iyi para ama çok gelmedi. Dediğim gibi ufak şeyler gözüme çok geliyor. Simit aldım fırından tanesi 10 tl çok geldi meselaa ama başka şeylere de çok gelmiyor
Bu şıklardan yemek uydu bana onu seçtim ama gezme tozma yemek önemli konu. Yemedigim gezmedigim yaşamadığım hayat için mi para kazanıyorum o zaman o paraya gerek yok, karnım her şekilde doyar onu düşünmeyin diyor yaradan bile bana ait, öyle doğru ki
Merak ettim de bu düşünceye kaç yaşında sahip oldunuz?
@Yakuza1001 her böyleydim, şu an bile çok büyük paralar kazanmiyorum ama ne israf ne varyemez olmadım hiçbir zaman. Hayati gezerek tozarak yer içerek yaşıyorum hiçbir kimse ve hiçbir şey benden önemli değil.
Yemedigim icmedigim giymedigim sürekli yatırım kafasıyla yaşama biçimi bana göre değil. Dengeli şekilde herşeye harcarım. Cildime de yatırım bedenime de yatırım yaparım. Harcamadigim parayı ne yapım ben
Değer verdiğim kişilere bişeyler alırkan asla paraya acımam 😊
Teşekkürler 😊
Cevap
74Cevap
Sağlıkla ilgili konular ve Sigara. ironik oldu biraz
Fenerium harcaması yaparken hiç acimiyorun 1500 formaya verdim hiç acimadim şimdik de szymanski üstündeki cekete kafayı taktım gitmisken birkaç atkı bir kupa durduramiyorum kendimi fenerium harcamasın da
Maalesef ki yemek ben seçici biriyim midem çöplük değil o yüzden kaliteli şeyleri yemeğe çalışıyorum ama bu zor keşke böyle olmasaydım bende isterdim tüm paramı makyaj eşyalarına yatırayım içim yanıyor bu konuda.
kesinlikle bu ekonomide kıyafete harcadığım para asla gözüme gelmiyor özellikle uzun süre kullanacağım kıyafetlere ( spor ayakkabı kaban bot çanta vs ) çünkü kaliteli bir marka alıp temiz bir şekilde eskimeden giyebilirsiniz ama mesela ucuz aldınız onlar kaliteden kaçıyor ve 3-4 giymeden sonra giyilmeyecek bir şekil alıyor
O anketteki seçimlerin hiçbirisini yapmayacağım çünkü hiç acımadan parayı harcadım tek yer sağlığımdır ve çocuğumdur bu seçeneklerin ikisi de olmadığına göre ankettekilerin hiçbiri diyebilirim
Yemek, klasik kol saatleri el aletleri biri gelip istediği kadar yesin içsin öderim ama alkol ve sigara al derse ölse almam inanç meselesi değildir
Acıyacağım parayı harcamam, harcıyorsam acımadığım içindir. Hepsi diye bir seçenek olmadığı için de oy vermedim.
Çizgi roman, roman, motor, kask, saç bakım yağları ve şampuana
araç gereç, alet edevat, gerek duyuyorsam veya duyabileceğimi düşünüyorsam muhakkak alırım
Masa tenisi malzemesine
Gizli yardımlara
Sevdiğim insnalara
Detayın bir önemi yok önemli olan onların mutluluğu.
can boğazdan gelir yiyin gitsin bidaha bu hayatı para versek yaşayamıcaz
Makyaj kıyafet ayakkabı özellikle cikolata ve atıştırmalık bu yüzden param asla birikmez😖
Oğlum ile ilgili olan her şeye harcama yaparım ve asla paraya acımam. Feda olsun ona her şey🤩
Gıda da mecburen harcıyoruz ama bazen pahalı geliyor..
Kıyafete para harcarken hiç acımıyorum. Kaliteli alırsam hep kullanırım mantığı var
Yemek yiyoruz klozete gidiyor. Üstüme başıma bir şey alırsam yırtılana kadar benimle ama 😂
Kıyafeti seçtim ama aslında hepside alışveriş yaparsın hepsi şıkı olsa
Kitaplarıma, ahh bence o güzellikler gelecek kuşaklara bırakılması gereken en güzel miras!
Harcadığım her kuruşa açıyorum ama yine de harcıyorum
Estetik, Tatil gezi, eğitim kurs , kitap vs bunlara çok harcarim ve acımam
Takıya tıklamanın verdiği hüzünle, kitap diyorum.
Ben harcadığım her şeyin parasına acırım. Fakat en az acıdığım kitaplar;zaten aldığım türlerdeki kitapların fiyatları da ister internet ister dükkanda satılsın ucuz oluyor genelde. Kalın olanlar biraz pahalı oluyor sadece
*Yemek
*Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri.
*Sağlık
*Kendi kişisel gelişimin için ihtiyaç duyduğum araç ve gereçler.
Evim için harcadığım paraya acımam. Aslan yattığı yerden belli olur. Ondan sonra kıyafet, bakım ve teknolojik aletler geliyor.
Kıyafet özellikle ayakkabı ya
Ama bi türlü dayanıklı bulamadım nike asics vs hep maksimum 2 sene dayandı
Lescon dene özellikle ourdoor yürüyüş ayakkabıları yıllarca dayanıyor
@takıntısızadam gerçekten mi
yemek tabii ki boğazınızdan kısmayın.
ama hep dışardan da yemeyin paranıza yazık etmeyin
mideye bu kadar değer veren baska toplum yok
Yeme içmeye harcadığım paraya acımam valla can boğazdan gelir
Kesinlikle kişisel bakım beni bilen bilir :)
Neyi beğendiysemm. Zaten öleceğiz aklımda kalmasın benim olsun deyip alıyorum o yüzden beğendiğim her şey cevap..
Kendime bişey alırken acırım ama başkasına alırken nereye giderse gitsin hiç acımıyorum ya
Sevdiğim birine hediye alırken. biraz enayilik var ama çoook hoşuma gidiyooo
Hepsi paraya acimam en severek harcadığım yemek ve kitap.
Çocuklarıma aldığım herseye
Kendime kitap , makyaj
Kıyafet alırken kendimi kaybedersin ozaman acımam harcarim
Ennn çok almayı sevdiğim şeyler dermokozmetik ürünleriii
Eğer sevdiğim birine hediye aliyosam paraya acımam. Kendime gelince kitap ve teknoloji ürünlerini çok severim ve acımam
Kendime harcadığım hiç bir paraya acımam
Kardeşime para harcarken
motor seçeneği yok kral
Acıyamadığım bi param ve durumum yok sanırım
Ayakkabı sağlık ayaktan başlar
yemek ve taki gibi
İlk tercih yemek olmazsa yaşayamıyorsun
kiyafet ve kozmetik
Takı hariç hepsine acımam
Oğluma harcadığım hiçbir şeye acıma
Allah banada nasip etsin çocuk
Allah'ım gönlüne göre versin. Evli misin?
Amin cümlemizin gönlüne göre versin inşallah evet evliyim 1 düşük oldu 1 ay oluyor tekrar istiyoruz aynı şeyleri yaşamakta istemiyorum 1 buçuk aylik düşürdüm çok ağrılar çektim çok zor süreçler den geçtim doktor bulamadim hafta sonuydu özel de bile doğum doktorlarına ulaşamadım para ile bile iş çözülmedi tekrar düşünüyoruz ama aynı şeylerden korkuyorum normal olarak inşallah gebelik sağlam saglikli olur
Ulaş bana
Yazmamissin ama en kıymetli hazine saglik
Teknoloji çünkü satması kolay
Kendi gelişimimee
Aciyorum artik herseye ve almiyorum
Para harcarken kıyamadığım bir şey yok gibi
Giyim makyaj takı toka
Beni mutlu edecek herhangi bir sey
Taki yemek, kendimi kaybediyorum ayol takida
Kategori sınırı yok. herşeye..
herseye hacarım ama hepsinede acirim
Kıyafet ve makyaj malzemelerine