Makyaj malzemesi, oyun, kıyafet, ayakkabı, yiyecek...
Peki sen neye para harcarken acımazsın?

Makyaj malzemesi, oyun, kıyafet, ayakkabı, yiyecek...
Peki sen neye para harcarken acımazsın?

makyaj malzemesine de harcarım ama daha çok kıyafet söz konusu kıyafet oldu mu ne kadar varsa hepsini harcarım işte bu sebepten dolayı babam elime fazla para vermiyordu bende işe başladım şimdi kendim kazanıp kendim kendi kıyafetine harcıyorum 🤣🤣ikinci sırada da kitap var kitaplara harcıyorum
Çok savruk savruk para harcadığım söylenmez kontrollü ve bütçemi zorlamadan temel ihtiyaçlarımız. Oğlum için şartlarımı zorluyorum çoğu zaman kendimi diğer ay alırım diye durduruyorum ama çocuğum önceliğim her zaman.
Makyaj malzemesi kıyafet yemek keyif eğlence iki günlük yaşıyoruz zaten şu dünyada hani biriktirsem ne olacak biriktirmesem ne olacak anlık yaşayıp bir şeylerden keyif almaya çalışıyorum herkes böyle yapmalı bence.
Pek harcamam minimalistim herşeyin en iyisinden az ve öz alırım senelerce gider.
Rtx 3900lu PC, iPhone 14 Max pro 1 TB, Ford Discovery/Explorer, North Face, Under Armor, Columbia falan feşmekam.
Geriye kalan para yatırıma.
Amerika'da Eluktronics diye bir özel yapım var benim laptoplarım oradan alma. Türkiye'ye gönderiyorlarsa bak derim yoksa herhalde hazırda Alienware ya da Asus Rogue serisi en iyisi olur.
😁👍🏻
Cevap
32Cevap
Bilgisayar tabi ki
Kendime harcayınca acıyorum ama sevdiklerim için elimdeki son kuruşa kadar da harcadığımda gözüme gelmiyor :D
Ayakkabı, çanta, sigara, eğlence, makyaj, bakım :D fark ettim ki paraya acımıyorum zaten shjs
Çok mis haha
Şu ara para harcadığım her şeye acıyorum.. Kazık yiyorum gibi hissediyorum..
Her şey resmen 10 kat fiyat arttı geçen yıla oranla.. Ancak gelirlerimiz 2 kat anca arttı geçen yıla oranla..
Allah hayırlısını versin.. Buna da şükür..
Himm cok degisken bi soru bu benm icin. Cunku tamamen o anki ruh halime bagli. Bazen bi cikolata icin bile 3 kurus vermek zor gelirken, bazen de nerdeyse fiyatina bile cok dikkat etmeden cilginlar gibi alisveris yaparim 🤭🤭😜🙈
Redbull pasta kahve çikolata şeker yemek servet bırakıyorum
Harcadığım paranın hic birine acımıyorum. İstemediğim bir şey almıyorum. Para benim için araç amaç değil.
Yediğim yemeğe, spor malzemesine, kitaba, bilgisayar ve telefon ile ilgili dış çevre birimlerine verdiğim paralara acımam.
Ayakkabı ve teknolojik ürünler bir de yeme içmeye, gezmeye , ya genel olarak gereksiz para harcamadığımdan, harcadığım paraya acımam
Parayı her şeye harcarım, acımam. En absürt gereksiz şeylere bile para verdiğim olmuştur
Harcadığım hiç bişey için pişmanlık duymuyorum
Eğitim. Sevdiğim kıyafet ama ikisi de mantıklı olanindan
Her şey pahalı artık, kaliteli ürünü uygun fiyata almaya çalışıyorum
Yemek, ayakkabi, elbise, elektronik eşyalar ( sıfır ise ), dostlarımla geçirdiğim zaman
Arabama. Birlikte keyif aldığım arkadaşlara. Ayakkabıya
Yemek ve temel kosmetik hijyen için gerekli olan malzemeler
Kozmetik, bakım ürünlerine harcama yaparken acımam.
Yeme içme konusunda canımın istediğini alır pişirir yerim ölsem içimde kalmasın 3 günlük dünya
Yemeye içmeye acımıyorum. Neye ihtiyacım varsa acıyorum 😅
Kendime süt alırken bile içime oturuyor bazen ama kız arkadaşıma aldığım hediyeye acımıyorum hiç ama pahalı hediyeye yasak koydu
Anneme de bir şey alırken hiç acımıyor içim hatta anneme hediye alırken daha beter oluyorum en iyisi olsun diye çok müsrifleşiyorum
Kendi kazandığım para olsa ne istesem harcarım acımam ama ailem ekonomi yüzünden zar zor geçiniyor haliyle acıyorum ama yinede elime geçen parayı direkt harcarım yani asla biriktiremiyorum zçmxçsmdld
Yemek için son kuruşuma kadar harcarım 😊
Kıyafet makyaj ve kişisel bakım ürünlerime para harcarken asla düşünmüyorum maddi açıdan tereddüte dahi girmiyorum 😏
Genelde kozmetik ve kıyafet. Ama bazen bi lastik tokaya 350tl vermek, 200tlye 1 adet porselen kupa almak gibi saçma sapan harcamalarım da oluyor😑
kişisel bakım ürünlerine ve gözlüğe
evet
mantıklı
Gratis tabi ki hahahhahhah😂
Yılbaşında ki hediyelere 😅
Kıyafet ama artık sığmıyor :) 🙊🙈
Deterjan çamaşır suyu yumuşatıcı 😂😂
Gayet normal temizlenmedik dip köşe kalmadı 😂
Kış geliyor kış temizliği klasikler 😂
Aaaaa çok ayıp duymamış olayım 😂😂😂😂😂
Asılacak perdeler yok mu? 😂😂😂😂
Perde asma görevini milli görev sayıp el alman lazım 😂
Somurtkan şirinden çalışkan şirine 😂
10 parmağında 15 marifet maşallah maşallah 😂😂😂😂
Ben kıyafeti sık sık alan biri olmadığım için giyimimde kaliteye önem veririm o yüzden acımam. Ha birde yemeklere tabiki.
Zamlardan sonra her şeyi alırken bir "oha oha noluyo" diyorum ama 15 saniye kadar sürüyor. İflah olmaz bir alışveriş bağımlısıyım
Ben genel olarak parama acırım ama ya...
Fakat kanımca kitaba verdiğim paraya acımam..
Yemek için harcanan paraya acımam.
Date yaptığım kız hoşuma giderse de acımam
Rahatlıgıma
Örnek vereyim hamile yastığım var belim cok ağrıyor diye almıştım 😃🥴🤗
Telefon a ve kıyafete
Kitap dergi kedi mamasi
Kendi rızamla aldıgım hiçbir şey için acımam
kozmetik ürünlerine kıyafetlere ve kitaplara
abur cubur a harcarsam çok pişman oluyorum
Kozmetik ürünleri, kıyafet vee yemek 😅
Kitaba para harcarken hayatta acımam.
Arabam için paranın lafı olmaz acımam feda olsun