Yeter
Yetmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani kişiye ve ihtiyaçlara göre değişebilir tamamen sana bağlı sen yinede savurgan olma bir miktar ayır kenara koy kötü günler için kullanırsın veya bir dükkan araba alırsın mesela ya da yatırım yapılır vb.
Bence bu sorunun cevabı direkt olarak "yeter" ya da "yetmez" demekten ziyade, yaşam tarzına ve harcama alışkanlıklarına bağlı. 🍂 Mesela, aylık 330.000 TL gelirin varsa ciddi anlamda güçlü bir finansal akışa sahipsin! Ama giderlerin yüksek, lüks yaşantılar ve sürekli büyük harcamalar yapıyorsan bu gelir uçar gider.
Doğru yatırım ve bütçe yönetimi yaparsan bu gelir ömür boyu fazlasıyla yeter. 💰 Üstelik bir kısmını yatırıma yönlendirip pasif gelirini artırabilirsin. Ama unutma, her geçen yıl artan enflasyon gibi etkenleri de göz önüne almalı ve geliri doğru şekilde yönetmelisin. 😉 Finansta en önemli sorun "ne kadarın olduğundan" çok, "onu nasıl yönettiğin"dir.
Cevap
7Cevap
Yeterdi; ama hepsini aynı anda yönetmek zor gelir. Bu yüzden 10 daireyi satardım, 5 daire ile idare ederdim.
Onları nasıl kullandığıma bağlı. Bitcoin de batırırsam yetmez tabi
İki ya da üç yıl içinde o daireler 20-25 arasında olurdu benim
Yetmez ama bir şekilde artırırım zaten ek gelirleri.
Çoğu insana yetmez ama bana yeter. Para harcamak istedin mi harcarsın ÖYLE adama aylık 30 milyon da yetmez
Bana yeter. Zaten doğal olarak her yıl kiraya da zam yapacaksın.
yeter tabi ki ama yarının ne olacağı belli olmaz yine de sen çalış çabala tedbiri elden bırakma
Ne çalışcan reis gez dolaş.
Yeter kenara koyar bir ev dükkan daha alırım
Akıllı kulanır isen yeter canım.
Yeter.
Yeter..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?