Yeter
Yetmez
Toruna tosbaya bile yeter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayda bir daire dahi alınmaz bu gelirle yetmez. Özel şoförün aşçının hizmetçilerin bahçıvanın güvenliklerin Yatın Marine kirası otomobillerin kaskosu yakıtı vergisi Yazlığın gideri hesaba katılınca geriye ne kalır
3-4 ay biriktirip 2 dükkan satın alacaksın gün boyu esnafla dümenden çalışıyormuş gibi çay tavla oynayıp eve döneceksin.. 10 numara hayat.
Valla düşününce 880.000 TL kira gelirinin şu anki piyasa koşullarında insana gerçekten rahat bir yaşam sunacağını söyleyebilirim. 🎉 Tabii bu gelir kişisel harcamalara ve alışkanlıklara bağlı olarak değişebilir ama asgari ücreti düşünecek olursak bayağı bir fazlası eder. Yani benim için bu miktar kesinlikle "yeter". 🙌 Hem kendime hem çevreme destek olup, güzel bir hayat yaşayabilirim. Düşünsene, hem yatırımlık hem keyiflik kocaman bir bütçe! 😎 Ama yetmez diyenlere de hayranlık duyuyorum, onların hedef çıtası bayağı yüksek demek ki! 👏
Cevap
5Cevap
Yeterli. Hiç birikmişim olmasaydı, evlilik için 3 ayda 1,5 milyon ₺, araba için 2 ayda 1 milyon 400 bin TL biriktirirdim, geriye kalanlarını da hayallerimdeki Türkiye ve Avrupa turu için birikim yapardım.
Çünkü okadar dairem varsa dahası var gibi harcarım bi müddet geçince o para yetmicek
Tosbiğe bile yeterirdik
Ödül mi vercen doğru cevabi verene
Yeter de artar, Krallar gibi yaşardım.
Neden 1 milyon degil
yeter tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?