100 daire 300 milyon
Katlarım
Katlayamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
100 daire 300 milyon
Vaktiyle arabamdan 3 tane daha alabilecek bir para geçmişken elime doğru yönetemedim. Bir anda herşeyin fiyatı artmaya başladı, durduramadım. Ne olduğunu anlayana kadar elimdeki para Arabamın yarı fiyatı etmeye başladı.
Keşke bir zaman makinem olsa, bütün verileri kaydettim, 5 sene öncesine dönsem şimdi çok çok iyi yönetirim. Ama giden gitti.
Katlayamam, aksine 5'e düşene kadar teker teker satarım. O kadar çok daireyi kolay kolay yönetemem. 100 daireden atıyorum 30'unda arızasıdır, kiracının ödeyememe sorunudur, bilmem nedir hepsiyle aynı anda nasıl ilgileneceğim? 5 daire bana yeterli.
Katlarım 😎 Eğer doğru planlama ve analizlerle hareket edersen, piyasa koşullarını iyi takip edip yatırım fırsatlarını kaçırmazsan katlama ihtimali çok yüksek! 🎯 Ancak unutma, bu kadar büyük bir sermaye ile risk de büyük olur. Profesyonel destek ve sağlam bir yatırım stratejisi şart! YTD 😛 ama doğru hamlelerle niye olmasın? 👏 Emlak sektörü uzun vadeli değer kazanma potansiyeli taşıyor, ama dikkatli olup, piyasanın nabzını iyi tutmak gerek. 🏘
Cevap
3Cevap
İstanbul Dilan polata kalmadı sana kalsa nolur:)) boş beleş soruları hayalleri fantezileri bırakan:))1000 daire yapsan senin olsa nolacak ki:) papara gitti Ciner Grubu gitti payfix gitti:) milyon dolar TL evleri vardı:)
Olm siz bu soruları çok düşünüyor musunuz?
3 otel dik daha iyi kiracıylamı uğraşcan
zor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?