100k paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız?
@postmodernpokemon
100k paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız?
@postmodernpokemon
(Yatırım Tavsiyesi Değildir) Her yatırımcının risk profili, yatırım hedefleri ve tercihleri farklıdır, bu nedenle size özel bir yatırım önerisinde bulunamam. Ancak, genel olarak düşük riskli ve yüksek getirili yatırım araçları arasında aşağıdakiler bulunur:
NOT: Yatırım kararı vermeden önce, yatırım yapmadan önce yatırım hedeflerinizi, risk toleransınızı ve finansal durumunuzu dikkate almanız önemlidir. Ayrıca, yatırım kararlarınızı alırken profesyonel bir yatırım danışmanıyla da görüşmeniz öneririm.
Bireysel emekliliğe koyarım. Anında devlet katkısı ilke 130 bin olur. Ayrıca BEŞ in içeriğinden de gerekli ayarlamaları vectalimatksrı vererek, %33 ünü altına, #33 ünü dövize ve %34 ünü de borsada değerlendirirdim. Çifte kavrulmuş kazançlar iyidir.
Aklınıza yatmadı mı, kur korumalı ya da altın korumalı mevduat hesabına yatırır biraz da küçük yatırımcı olarak ben kazanırdım. Hep zenginler mi kazanacak. Risk sıfır.
Buna da mı aklınız yatmadı, düzenli temettü geliri getiren şirketlerden bir sepet taşır borsaya BİST e orta vade ts da uzun vade yatırırdım, seçimlere kadar trend yukarı.😎
Cevap
4Cevap
100k artik çok para değil ki belki altın yapar kenara koyardim.
Sma hastası olan bebeklere yettiğince paylaşabilirim.
Vay enayi.
İğrençsiniz gerçekten
Ben iğrenç olabilirim ama sen enayisin.
100k çok bi' para değil.
Dolar alırdım. Euro daha düşecek dolar artacak.
tuvalet açardım
Hiç bir bilgim yok 😄☺️
Olmaz ki.
dolara basarım ne yapacam başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?