Çok çok büyük bir meblağ değil su an ne yapardiniz? Atis serbest
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle suanki bütün ihtiyaclarimi giderirdim ynai a dan z ye
gercekten hepsini
sonrada ilelrde bana lazim olabilcek seyleri hallederdim
cünkü bunlar hal olduuktan sonra zaten Hayat kaltien yani yasam kaliten tavan eder
sonrada harca istedigin gibi paran köpegin olsun diye diye02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fotograf makinesi almam gereken ultrabook var ben bunlari 15 bin de kaparim diger alisverisimle birlikte.. geriye kalanini full egitem seminer kurslara harcarim :))
135 Yorumla
+1 yılMatematiğim İyi Değil Ama 10 Tirilyonmu Oluyo?
Eyer 10 Tirilyonum Oluyor İse;
Gerçeği Diyorum, Çocuk Esirgemeye Verirdim 5 Trilyonunu , Yazık Günah Değilmi Onca Çocuğa Hem Zaten
Ben O Parayla Okuyum İşimide Kuruyum Bana Yeterde Artar :D
İçin Çok Temiz Valla :DDD02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah Ama Olucağını Sanmıyorum Olursa Yapacağımı Söledim Zatennn :D
+1 yılçok sevdiğim bir ünlünün bütün güzel resimlerini özel ve dışı tamamen camdan yapılmış bir müzede sevenlerine sergilerdim :D buna 100 bin yetmeyebilir ama :/ sponsor bulmam lazım
13 Yorumla- +1 yıl
müzenin geliri yeterli olur.. bedava değil ki :DD
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
52Cevap
+1 yıl5binini ezerdim (para yok yere gelirse). sonra 30bin atıp arabayı değiştirirdim. daha sonra 30bin vadeli hesap vb. bir yere atarım,5binlede hayır yaparım, kalan 30binle de ticaret yaparım (ev, arsa, dükkan, borsa vs..)
11 YorumlaÖnce bankaya atarım, faizli hesaba. Üniversite bitene kadar dokunmam, askerlik vs geçince parayı çekerim gider bir ev alırım. Zaten eve anca yeter, artanı da evin içine eşyaya harcarım ya da aileyle oturup evi kiraya veririm. :)
11 Yorumla
+1 yılYarisini kotu zamanlar iciin kenara koyardim. bir miktarini anne babama verirdim. Kendime araba alirdim bir miktarini bagis ederdim. bir de iyi dostlarimlan tatile cikardim
13 Yorumla- +1 yıl
Haddiden fazla kenara koyarsan paradan bsy anlamazsin. Haddinden az kenara koyarsan da israfa kaxar benxe
Arkadaşlar bir milyon dolar değil yüz bin liracık yata kata yetmez.. Bana gelince Masterımı başlatana kadar dokunmazdım master bitincede kalan miktar ile çalışacağım şehirde hayatımı kurmaya çalışırdım
11 Yorumlabir mekan ve tavandan tabana raflar ve içlerine kitaplar... Tabi önce paranın sadakası ve babamın borcunu öderdim.
13 YorumlaVardı, altın aldım..
yükselince sattım, faize yatırdım..
şimdi tekrar düşüyor, uygun seviyeye geldiğinde alacağım..13 Yorumla- +1 yıl
Borsadan uzak duruyorum..
Genelde karlılığı azalan şirketler halka açılır.. Örneğin aria ve aycell piyasaya çıktığında turkcell hemen halka açıldı..
ama tabi daha büyük sermaye ile daha kolay genişlemek istediği için halka açılan şirketler de var, mesela bim..
yine de şirketleri tek tek analiz etmek pek bana göre değil.. Döviz, altın ve emlak bana daha yakın şeyler..
Arazi ben de düşünmüştüm fakat istanbulun her yerinde çılgın proje söylentileri havada uçuştuğu için millet ineklerin otladığı yerleri bile AVM arsası falan sanmaya başladı.. O yüzden fiyatlar aşırı uçtu.. özellikle arnavutköy ve silivri umut tüccarlarıyla doldu..
Sizin arazi nerede?
Araba alirdim kendime
Alisveris yapardim
Tabi birazini ayirirdim egitim icin
Geri kalan paraylada eglenmelerde gezmelerde harcardim11 Yorumla
+1 yılKemal Sunal gibi Kenefe yatirirdim ;)
Cünkü ben zamansiz gelen paranin üstüne sicarim, sizde sicin ;D19 Yorumla- +1 yıl
Cünkü ben zamansiz gelen paranin üstüne sicarim, sizde sicin ;D
- +1 yıl
Sen anlamadin espiriyi galiba, hayir Zengin degilim.
- +1 yıl
devam biriktirirdim, kötü günler icin ;)
Cok yüksek bir miktar degilki! Hani desenki Evlenirim, Ev kurarim ya bir sene sonra bosanirsan ne olacak para bosa gitti. Biriktirmeye devam ;) - +1 yıl
Evet, 1 Milyon TL iyi Para. Bu parayla cok sey yapilir ;)
Hiçbirşey yapmam. Parayı saklar ve o parayı yiyene büyü yaptırırım böylece yiyemezler ve torunlarıma bırakarak hangi torunuma denk gelirse tarihi eser olarak verir ve para alır daha fazlası :D
12 Yorumla
+1 yılpara insanı kör yapar önemli olan saadet mutluluk huzuru bozcak bir paraysa olmasını istemem aslında
13 Yorumla- +1 yıl
birini seçmek zorundaysam eğitim olurdu heralde
"Çok çok büyük bir meblağ değil" diyen kişiye "çoook çok büyük meblağ değil ama buyrun" der ona verirdim..
Üniversite giderleri için kullanırdım heralde. İyi bir eğitim alırdım belki de özel bir üniversitede..01 Yorumla
+1 yılokulu dondurur dünya turuna çıkardım
asya ülkelerine gerek yok japonya ve güney kore yeterli afrikayı geç. avrupada kalan ülkeler, ABD ve güney amerka için bu para bana hayli hayli yeter03 Yorumla- +1 yıl
vay be resmen çöpçatan sorusu oldu :D
Daha da daha da param olması için, çalışır yatırım yapmaya çalışırdım. :P
16 Yorumla
+1 yılYat alırım.. www.turizmdebusabah.com/images/0192008_18.jpg
03 Yorumla- +1 yıl
O paraya resimdeki alınabilir..
Asıl para eden içindeki cihazları, onlar çok iyi olmaz ama bu alınabilirdi..
+1 yılOtomobil, giyim, elektronik ile bitirebilirim.
Diğer bir seçenek de üzerine biraz daha tamamlar ev alıp kiraya vererek gelirimi harcarım.03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle :)
Kesinlikle borsa oynardim guvendigim hisseleri satın alır parayi dondururdum herhalde
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada 55bine depo gibi gösterilen evleer var onlardan alırım bir tane anama eve çeviririm 5 bine elime 40 bin alır 5 bine yeni bir kaç eşya alırım 35 binin 20 biniyle araba kalan 15bininide bankaya atarım eğitimim için
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yıltekrardan teşekkürler
+1 yılBir tane daha sifir olsaydi iyiydi. Altın alır pusuya yatardim.
04 Yorumla- +1 yıl
Mecbur artıcak. Şu an fed kararları bekleniyor. Filistin olayları altını desteklemez. Daha cok para babaları sonuca odaklanir. Ben işidden bir olay bekliyorum. Altindan korkma max 2 ay beklersin ama yuzde 10 yapar ☺
+1 yılsadece yatmak için kullanabileceğim bir ev içinde dsmart ve ligtv kalk Barca ve Beşiktaşı izle yat :))
03 Yorumla- +1 yıl
l*n girdin kanıma şimdi bütün düşüncelerim uçtu gitti tüm parayı bas iddaaya gelirse yat almayı düşünürüz gelmezse zaten hayaldi deriz :))))
İzmire giderim. Sevgilimin yanına. Dersime cok az calısarak yarı burslu unıye giderim.
19 Yorumla
+1 yılO paraya ev alamam araba alırım heralde ya da yok işe harcarım bir yıda o paranın yanına bir sıfır daha koyar kafama göre harcarım :D
07 Yorumla- +1 yıl
ticaret
- +1 yıl
Aynen tuzak çok var. Dikkatli yaparsan da çok para var ama
- +1 yıl
1 yıl içerisinde çok normal bence.
+1 yılEv alırdım. artanıyla araba alınmayacağı için felekten bir gün çalar keyfime bakardım
01 Yorumla10 bin liraya iş kurarım 90 bin liraya reklam yaparım
02 Yorumla100 bin liram var. Bankada duruyor. Bir şey yapmak zorunda mıyım?
03 Yorumlabankaya koyarım faizlendirirdim. aylık bin tl gelir sağlardı bana bu
01 Yorumlaeğitimime harcardım. bide ilerde şirket açarsam elimde koz olur.
03 Yorumla
+1 yılPara koyup araba alırım veya motor alırım geri kalanıyla da yatırım gibi şeyler :D
01 Yorumla100 bine bişe yapılmaz yani yapılırda aklımdakileri yapamam
03 Yorumla
+1 yılEv alır kira derdim olmazdı
11 Yorumla
+1 yılDilencilerin kucağındaki ufak bebekleri kurtarır hayatta bir yerlere gelmesini sağlardım.
01 Yorumla
+1 yıl100.000 tl den bahsediyoruz demi cok buyuk mevla deglmi. d. d. d la beyninizi yemisiniz siz
01 YorumlaTutumluyumdur birikim yapardım ilerisi için
13 Yorumlaal-sat işine girerdim
13 Yorumlabir araba alırdım 90 binlik kalan 10 bininede tatile giderdim
02 Yorumla
+1 yılüzerine az daha koyar ev alırdım sona kiraya verirdim kiraları yerdim:)))
08 Yorumla- +1 yıl
hazıra dağ dayanmazmış emin ol o para hemen biter ew en güzeli hele birde yazlık yerde alıcaksın deme keyfine :)))
- +1 yıl
bugune kadar öyle yaptım ayında 2 ewım kirada 1350 kira geliyor 2 ew daha alırım al sana polis maaşı :)))
- +1 yıl
elındekı parayı hayatın hepsine yaymak lazım. 2 ew kirası + kendi maaşım tek başıma krallar gibi yaşıyorum :) ama 100,000 tl var diyede onu bunu yaparsan paran bıttıgınde gorurum mal gibi kalır insan :d
Kimsesizleri giydirirdim camimde yapardım
12 YorumlaBenim var zaten gayrimenkul olarak.
15 Yorumlaalışveriş. kısa ve net.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç bişey. alırdım bağış yapardım. ne yapıcam ben okadar parayı. istemem. düzenim bozulurdu.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle:)
Orta sinif bir araba alinir ancak..
03 Yorumla
+1 yılAnkara antlaşması ile İngiltere de iş kurardım..
02 Yorumla- +1 yıl
bütçe sınırlaması yok kin İngiltere de.. sen yeter ki iyi bir fizibilite çalışası sun, ne iş yapacağını, ne kadar zaman da kar a geçebileceğini güzelce anlat ve sun, gidersin büyük ihtimalle.. ilk önce 1 yıllık çalışma ve oturma vizesi sonra mali yönden işlerin yolundaysa 4 yıl daha vizelerin uzatılır. 5 yıl sonra mali kontrollerin sağlıklı çıkarsa, eşin ve çocukların da dahil olmak üzere İngiltere vatandaşlığına alınırsınız. bu ülkede çarçur edilemeyecek kadar iyi para 100 000 tl. Ankara antlaşmasını araştır, inşallah hayırlısı olur senin için.
+1 yıl50bin e scirocco 2013 model 50bin e de kawasaki :D
01 Yorumla
+1 yıl100000 TL lik akpil doldururdum :D
02 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
+1 yıl100000tl hic bise hemen tatile cik biter o para :(
01 YorumlaParamin geri kalanina ne oldu onu düşünürdüm
10 Yorumla
+1 yılyerim başka napcam. kıvırıp şey etcek halim yok :D
02 Yorumla- +1 yıl
bitmemesi mi gerekiyor :D amaç o değil mi :D
İŞ kurardim
13 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılPara olsun harcayacak yer bulunur.
03 Yorumla- +1 yıl
Yatırım, evin peşinatı olabilir.
bir Amerika turu , Los Angeles flan
03 YorumlaEv veya araba alınır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv alırım, tarla da alabilirim.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani bu mebla bir parayla çok nasıl zengin olunur ki pazarcılık falan yaparsın ya da dinsiz isen bankaya yatır fazini al. Araba alır satarım en iyisi.
Cevap sahibi+1 yılOnun için zengin olmak istiyorsan kim bilir kaç yıl bekleyeceksin?
Cevap sahibi+1 yılzengin oldun mu bari.
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi ticaret bence.
Cevap sahibi+1 yılBir olay başımdan geçmediği için burdan konuşması kolay geliyor tabii bana. Nasip kısmet.
Cevap sahibi+1 yılCahiliye devri her yer sahtekar sözünde durmayan 9 yüzlüler artık 2 yi geçti.
Evlenirdim veya ev alırdım
01 Yorumlaİdeallerime yetmiyor kardeş.
02 Yorumla
+1 yılev araba yat kat
yoldan çıkardım yani :D01 Yorumla
+1 yılSilah ve aranaya yatırırım :)
07 Yorumla- +1 yıl
Herkesin hobisi farklıdır :D ancak 15 binlira arabaya veririm gerisi hep silah hobi işte :D
- +1 yıl
Hacım yardımcı olayım https://www.adnanhediyelik.com/ :D her türlü ihtiyacını karşılarsın :D
- +1 yıl
Şok silahlarını tercih ederim :) ayrıca akrepde hoşuma giden ürünler arasında kelepçe alcaksanda menteşeli olanı al :) silah felan temin etmek istersen özelden gel :D
hemen gidip bir xperia z2 alırdım :D
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılibizada 1 haftada yerdim :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne yaparsın onu bana bir söle :)
026 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılarazi neden hiç oldu nasıl oldu bu
Cevap sahibi+1 yılnerden aldn sen onu. s
Cevap sahibi+1 yılkime danışmıştın
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm. emlakçılara güvenme. yatırım danışmanlarına ulaşsaydn iyi olurdu
Cevap sahibi+1 yıl:D üzülme boşver. inş dgerlenir çocukların yararlanır inş.
Cevap sahibi+1 yıl:DD
Cevap sahibi+1 yılonlar sövmez bayılır :)
Cevap sahibi+1 yılkeşke tek çocuk olsaydım baba kardeşimi nie yaptın diebilir :)) benim dedğim gbi :)
Cevap sahibi+1 yılama arsanın kaç tl olduğum önemli.100 bin değildr heralde
Cevap sahibi+1 yılinş değerlenirrrr :)
Cevap sahibi+1 yılo parayı tekrar yerine koyamazmsn
Cevap sahibi+1 yılo kdar kısa zamnda yapabilirsen iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok değil mi sende fazlasıyla var herhalde
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSırrını versinler de bizde nasiplenelm en iyisi arsa almak bir masrafı yok değerlenince satarsn
AT ALIRDIM BİRTANE :)
03 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği