İlk defa ben hesap ödedim sevgilim kızdı sanki sevmem böyle şeyleri dedi ama hosuna gitmis midir icten ice?

sevgilimle Adana Mersin arası ilişki yaşıyoruz ve hep o geliyor bu zamana kadar ve yani hep hesabı öder tuvalete diye kalkıp öder Yanıma geldiği zaman bile yani Ama ben biliyorum ki bu aralar birazcık maddi sıkıntıda kredi borçu var arabası hasar falan yaptı bugün ilk kez ben yanına gittim Adana’ya hatta yani akşam yemek falan yedik o ödedi onları sonra kahvaltıya gittik ben gittim hesabı gizlice ödedim sonra giderken ben hesabı ödedim dedim birazcık böyle şey oldu niye ödedin falan suratı ciddileşti sevmem böyle şeyleri dedi sen benim misafirimsin dedi ben de dedim ki zaten geçen de sen ödemişsin seversin seversin dedim sonra bir daha konusu geçmedi yani sizce içten içe hoşuna gitmiş midir yoksa gururu mu kırılmıştır hatta mağazaya girdik işte beğendiğin bir şey var mı falan alayım hediyem olsun falan yaptı bir şeyde aldırmadım?

İlk defa ben hesap ödedim sevgilim kızdı sanki sevmem böyle şeyleri dedi ama hosuna gitmis midir icten ice?