Normalde hiçbir şekilde yaptığın bir en ufak bi iyiliği bile kimseye söylemem söyleyenden de nefret ederim.
fakat bugün başıma şöyle bir tuhaf olay geldi ;
Instagram'da bir tane SMA hastası çocuk gördüm bayağı takipçili büyük bir hesap Bir de doğrulanmış bir hesap orjınal yanı fake olması imkansız.
Neyse kadın bana sanırım reklam üzerinden ulaştı , böyleyken böyle falan diye anlatrı durumu.
Neyse belli bir miktar gönderdim ben de.
ama ben de öğrenciyim hem çalışıyorum hem okuyorum Hani bütçemde kısıtlıydı az bir miktar gönderdim sonra kadına mesaj attım ; işte " Bu bankacılıktan bu isimle bu kadar miktar gönderim sağladım , dedim
Kadın görüldü attı bana ben de çok Fazla takmadım açıkçası.
Aradan birkaç saat sonra mesaj atmış "Gerçekten bu kadar mı gönderdin" diye. "Nasıl yani " falan dedim.
"Niye bu kadar az gönderdin " falan dedi ,"dalga mı geçiyorsun alay mı ediyorsun " gibi şeyler söyledi.
Açıkçası biraz şok oldum durumumu anlattım Hani " Ben de öğrenciyim ailemden desteğim yok zaten bütcem bu kadar yetebildi şuanlık *" dedim. Maaşımı da almamıştım henüz.
"size her türlü destegı sağlamak istiyorum" vs dedim.
Kadın tuttu bana dedı "zorla mı senden para istedim elimde yoksa neden gonderıyorsun , dısarda kafelere bıner bıner para ödüyorsunuz da benim çocuğuma gelince mı paranız olmuyor, Benim çocuğum ölüyor umrumuzda değil " vs hakaretler yağdırdı
Acılı anne sonuçta dıye hiçbişi demeden görüldü bile atmadan kısıtladım kadını.
Acaba diyorum sorun bende mı yoksa insanlar neden böyle tuhaf?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten çok üzücü ve kafa karıştırıcı. Ama içini ferah tut; sen iyilik yapmak için elinden geleni yapmışsın ve bu yeterince değerli bir şey. SMA gibi konularda insanların duygusal yoğunlukları olabilir, özellikle bir anne için bu durum çok zorlayıcıdır. Belki anlık bir öfkeyle ya da çaresizlikle bu şekilde tepki verdi. Ancak bu senin nezaketinden ve samimiyetinden bir şey eksiltmez. Senin maddi durumun kısıtlıyken bile yardım etmeye çabalaman büyük bir incelik 💜.
Kendine bunu dert etme. İyilik yaptığın için kötü hissetmek yerine, elinden geldiği kadar katkı sağladığın için gurur duy. Dünyada güzel şeyler yapan insanlar olduğunu bilmek hepimizin umudu artırıyor 🌟. Unutma ki iyilikler hiçbir zaman boşa gitmez, bir yerlerde muhakkak değerini bulur. Hakaretler kötü hissettirmiş olabilir ama sen vicdanına güven; çünkü doğru olanı yapmışsın. 🍂