SSma hastası anne?

Normalde hiçbir şekilde yaptığın bir en ufak bi iyiliği bile kimseye söylemem söyleyenden de nefret ederim.

fakat bugün başıma şöyle bir tuhaf olay geldi ;

Instagram'da bir tane SMA hastası çocuk gördüm bayağı takipçili büyük bir hesap Bir de doğrulanmış bir hesap orjınal yanı fake olması imkansız.

Neyse kadın bana sanırım reklam üzerinden ulaştı , böyleyken böyle falan diye anlatrı durumu.

Neyse belli bir miktar gönderdim ben de.

ama ben de öğrenciyim hem çalışıyorum hem okuyorum Hani bütçemde kısıtlıydı az bir miktar gönderdim sonra kadına mesaj attım ; işte " Bu bankacılıktan bu isimle bu kadar miktar gönderim sağladım , dedim

Kadın görüldü attı bana ben de çok Fazla takmadım açıkçası.

Aradan birkaç saat sonra mesaj atmış "Gerçekten bu kadar mı gönderdin" diye. "Nasıl yani " falan dedim.

"Niye bu kadar az gönderdin " falan dedi ,"dalga mı geçiyorsun alay mı ediyorsun " gibi şeyler söyledi.

Açıkçası biraz şok oldum durumumu anlattım Hani " Ben de öğrenciyim ailemden desteğim yok zaten bütcem bu kadar yetebildi şuanlık *" dedim. Maaşımı da almamıştım henüz.

"size her türlü destegı sağlamak istiyorum" vs dedim.

Kadın tuttu bana dedı "zorla mı senden para istedim elimde yoksa neden gonderıyorsun , dısarda kafelere bıner bıner para ödüyorsunuz da benim çocuğuma gelince mı paranız olmuyor, Benim çocuğum ölüyor umrumuzda değil " vs hakaretler yağdırdı

Acılı anne sonuçta dıye hiçbişi demeden görüldü bile atmadan kısıtladım kadını.

Acaba diyorum sorun bende mı yoksa insanlar neden böyle tuhaf?

SSma hastası anne?