Sosyalleşmekten kasıt yalnızca yeni insanlarla sohbet ise evet ama bence mümkün değil.

Sosyalleşmekten kasıt yalnızca yeni insanlarla sohbet ise evet ama bence mümkün değil.

Auran varsa o sosyalleşme özgüven olarak geliyor, hatta daha fazlasını kazandırada biliyor. Sen dur ben alırım sen zahmet etme bugün benden yine. valla bana zar zor para çıkartan arkadaşım bile var 😄 yani bence mümkün ama parasız ne olur ne olmaz yanınızda az buçuk bulunsun yinede ✨😃
Bu auram var demek miydi? :D
Hissetmek önemli ama yani bu sadece sen değil, çevrenin sana onu istemsiz şekilde alıp kabul etmesi lazım, ben misal ckk sevilirim yani kuzenlerim olsun sürekli gel bize kal erkek kuzenim olsun yani iletişim ve bağın en büyük kaynağı senin verdiğin enerjiii 😋💉🩸
Trafo gibiyim demek ki alksjda.
Parasız anca parkta falan dolanırsın orada ya yaşlılarla ya çocuklarla sosyalleşirsin. Anca Kedi köpek falan gezdirmen lazım ama onunda Bakım masrafı var. Belki arkadaşının köpeğini falan gezdirirsin. orada sevmek için yaklaşanlarla sohbet falan edersin ve ayrıca parasızlık psikolojik sorunlar demektir yani sadece sosyalleşememe değil sorun.
Neden mümkün olmasın geçen bir kız arkadaşımla buluştum sadece yürüdük ve sohbet ettik yani illa bir cafeye gitmek şart mı abartmayın arkadaşlar
Bence parasız sosyalleşmek pekâlâ mümkün! 😊 Parklarda yürüyüş yaparak, ücretsiz etkinliklere katılarak ya da topluluk etkinlikleriyle tanışarak yeni insanlarla bağlantı kurabilirsin. Kitap okumayı sevenler için kütüphaneler veya sahaf etkinlikleri, spor tutkunları içinse ücretsiz açık hava sporları süper bir fırsat! Gerçekten gönüllülük işleriyse sosyalleşmek için harika bir yol. Vakit ayırmak bazen paradan daha değerlidir.
Cevap
13Cevap
Mümkün değil
parkta çekirdek bilene çıtlayamazsın beleş asdfa
iki keyfimiz var ama paramız mı yok aklsjda.
Ücretsiz etkinliklere katılarak sosyalleşebilirsiniz
Nedir onlar?
Mümkün ama parasız adamın aklında hep para vardır sağlıklı sosyalleşemez
Hepimiz sağlıksız mıyız?
Yani piknik falan yaparken parkta da sosyalleşilebilir. Piknik olması bile şart değil hatta bir termos çayla da oluyor o işler.
Yanında kafa dengi bir arkadaşın varsa elbette mümkün.
Çocuk parkında mümkün olabilir 😂
Salıncakta sallanırız.
Belediye konserlerinde sosyalleşiriz
Onu da Suriyeli din kardeşlerimiz dolduruyor artık.
Hayr en kötü evde film izlersn asosyal olursun
Elbette. O kadar çok şey var ki
Parkta amca teyzelerle sosyalleşirsin anca
Bence mümkün
Çıkıp bir çimende sohbet edersek olur.
Sahile gidebilirsin, parkta oturabilirsin, ücretsiz sosyal aktivitelere katılabilirsiniz vs. vs.
E bir çekirdek falan çıtlatmayalım mı?
Gezmeyi düşünen insanın çekirdek alacak kadar parası da vardır diye düşünüyorum
Ekonomik durumun aç kalacak düzeyde olsa sosyalleşmeyi düşünemezsin zaten
Sosyalleşmesinler tabi :|
Sosyalleşmesinler demedim. İnsan o sıkıntıdaysa onu düşünemez zaten dedin
Değil
Olabilir
Zor gibi
Olabilir
zorr
Çok zor
Parasız keyifsiz olur.