• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Hiç şansım yok?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Yaş oldu 40 ne aşkta kazandım ne kumarda hiç sevgilim olmadı maddiyat desen iyi değil maaş asgari nasıl hayat lan bu ekonomi zaten bitik bıktım aq şu dünyada biraz yaşayıp gidecez.

Hiç şansım yok?
Maaş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Selamlar, aşkta kazanmak zor, Türkiye'deki kızların beklentilerinin çok yüksek olduğunu biliyorsundur. Bence Türki Cumhuriyetlerin kızlarına yönel, onların beklentileri biraz daha azdır. Türkiye'de çalışanları çok fazla, onlarla da uyuşamazsan bütçeni biraz toparladığında Tayland, Filipinler, Endonezya için plan yap. Arkadaşlık uygulamalarında bu ülkelerden arkadaş edinecek şekilde "plus, gold, premium" türlerinde üyelik satın al. Bu ülkelerden kızlar Türkiye'deki kızlara benzemiyor. Senle konuşacaklardır. Hem İngilizcen gelişir hem farklı farklı ülkelerden arkadaş edinmiş olursun. Bu saydığım 2 ülkeden hangisine gideceksen öncesinde 10 - 15 tane kız arkadaş edin. Bu ülkelere gittiğinde sana her konuda yardımcı olurlar. Uygun hostel, otel, kalacak yerler, yemekler, içecekler, mekanlar söylerler. Bu ülkelerin bazısının kırsal yerlerinde günde 10 saat haftanın 7 günü çalışan insanlar Türk Lirasıyla ayda 2.800 TL para alıyor. İzinsiz çalışıyor yani. Ama bu sadece 1 ülkenin küçük şehirlerindeki, kasabalarındaki durum. Her yeri yansıtmaz. Sen oraya gittiğinde ayda 700 - 800 Dolar gelirin bile olsa kurtarıcı gibi olacaksın. İnsanlar bazı yerlerde 80 Dolar maaş alıyor. Bu insan kurtulmak için sevgili de olur evlenir de. Senden de hiçbir şey beklemez. Bu tür biriyle evlendiğin zaman Türkiye'den onun ailesine ayda 80 Dolar yardım gönderirsin yeter. Çünkü iş yapacak, çalışan kızlarını alıyorsun, destek amaçlı bir para göndermen gerekir. Bu kıza da Türkiye'de yemek yapmayı, temizlik yapmayı öğretirsen her türlü yapar. Sürekli elektrik, su kesintilerinin olduğu, suyun mahalleye küçük su tankerleriyle getirildiği bir bölgede yaşıyorlar. O tanker mahalleye geldiği zaman sıcakta dışarıda birlikte duş alıyorlar. İnsan leğen, kova ortada, bunlar leğenin içine suyu koyup duş alıyor, kirli su legene düşüyor, onla bir başkası da duş alıyor. Şartları çok çetin.

Yazında kumarda da kazanamadım yazmışsın, ben dindar biri değilim ama bence kumar da oynama. Kumar da kazanan hiç görmedim. Ben kumar oynamam mesela. Gezilere para harcarım. Anlattığım bölgelerden daha yeni döndüm.

1
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

yurt dışı zor para yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Şimdi sana çıkış arıyoruz, onun için beyin fırtınası yapıyoruz. Olursa nasıl olur, nasıl oldurabiliriz diye. Bence arkadaşlık sitelerine üye olmak en kolayı. Yabancı insanlarla bu sayede konuşabilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sen oldunmu üye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Türkiye'de bildiğim e-ticaret sitelerinden (Trenyol, Hepsiburada, N11 vb.) Tinder, Badoo, Bumble arkadaşlık sitelerinin ucuz paketlerini araştırdım, birine üye olacağım. Ben kız arkadaş edinen tüm tanıdıklarım bu siteler sayesinde kız arkadaş buluyor. Bir tanesi Tinder'a ayda 200 Lira ödemek bir şey değil demişti. Ben aylık değil 6 aylık hatta 1 yıllık üyelik bakıyorum. Kenarda dursun. Hem bu üyeliklerin pasaport özelliği sayesinde 30 - 40 farklı ülkeden kızlarla tanışabilirim. En son üye olmak için Kaspersky antivirüs ve VPN programına sanal kredi kartımı yazmıştım. 359 TL ödeyeceğim ay sonunda. Yıllık üyelik alıyorum. 3 cihazda kullanabiliyorum. 1 bilgisayar, 1 de telefonda kullanacağım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Benim gördüğüm mmaymun gibi hherifffler bile bu uygulamalardan Tayland, Filipinler gibi ülkelere gidince kız arkadaş buluyor. 170 boyunda ol, kel ol, patates suratlı ol fark etmez. En son birinin bulduğu bir kadın 32 yaşındaydı ve çok güzeldi. Adam 41 yaşında. Arada 9 yaş fark var. Kadın evlenmiş boşanmış ama çocuğu yok. Cillop gibi kız. Evlenmeden aynı evde kalıyorlar, daha ne olsun. Türkiye'de böyle imkan nerede var!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hangi uygulama tavsiye edersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Özkan diye bir arkadaş var o Tinder'dan hem Filipinler hem Tayland'da kız arkadaş bulmuş. şu an Tayland'da. Tayland'da 2 farklı kız arkadaş bulmuş, bir tanesi ona şu an Tayland'da yaşadığı kiralık evi ayarladı. Diğer kız arkadaşıyla da sevgili oldu. Daha önce Filipinlere gittiğinde de Tinder ile sevgili bulmuştu. Kız direkt otele gelmiş. Bu nedenle hızlı sonuç için Tinder. Ama ucuz olsun diyorsan diğer uygulamalara bak. Ben fiyatlarını bilmiyorum hepsini indirip araştırmak lazım. Ben Vietnam'a gittiğimde Facebook'un Dating eklentisini kullanıyordum. Böyle bir eklentisi var Facebook'un ve ücretsiz. Türkiye'ye geldim, konumu açtım, maalesef Facebook Dating çalışmamaya başladı. Bu uygulama Vietnam, Tayland, Filipinler gibi ülkelerde çalışıyor bence. Bu arada Tinder'e üye oldun, başka ülkelerden arkadaş bulma özelliğini satın almazsan o bölgelerden arkadaş bulamazsın. Bu özellik parayla açılıyor. O da 200 - 300 TL bir şeydir ayda. Bence 3 veya 6 ay en az.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tinder indirdim bi ara kaldırdım hiç bakmadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Tinder Türkiye uygulamasındaki kızlar dışarıdaki kızlarla aynı egoda. Ego yüksek. Tabi ki memnun kalmazsın. Tinder'ı indirip başka ülkelerden kız bakacaksın. Onlar sana mesaj yazacak sen onlara mesaj yazacaksın kendini havaya sokacaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Facebook'un yurtdışından çalışan Dating eklentisi keşke Türkiye'de de çalışsa mesela Türkiye'den gidersin kendini Filipinlerde gösterir oradan kızlarla tanışırsın. Neredeyse sıfır egoları var. 10 gün açsan, biraz gezinti yapsan 15 farklı kızla tanışırsın. Hem karşı cinsle konuşma pratiği hem yabancı dil öğrenme pratiği. Ben 18 yaşlarında filan çok çekingendim. Keşke bu tür uygulamalara üye olsaydım da başka ülkelerden kızlarla konuşsaydım. 18'den bu yaşıma kadar yemin ediyorum en az 1 dili üst seviyede konuşurdum. şu an sadece kendimi idare edebilecek kadar konuşuyorum. Abi her şeye faydası var bu tür şeylerin. Online şekilde İngilizce oyun oynayan çocuk 2 sene de İngilizce yazma işini çözüyor, 4 sene de konuşmayı bitiriyor. Ben de çok oyun oynadım ama bilgisayarın kendi beyniyle oynadım, online da dışarıdan başkalarıyla oyun oynamadım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sen gittinmi yurt dışı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Evet, 2 ay oldu Vietnam, Tayland'dan döndüm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İyimiş parayı vurdun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tinder üyelik aldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Tinder'dan üyelik alman güzel. Ben de şu an Xiaomi Redmi Note 10 Pro adında bir telefon var. Çok üst düzey bir telefon değil ama Tinder, Badoo, Bumble uygulamalarını aynı anda yükleyeceğim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İndirim varmış aldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Bak telefonum bile lüks değil, çoğu insan Iphone, Samsung gibi markaların üst düzey telefonlarını kullanır, ben 3 sene önce piyasaya çıkmış basit bir telefonu kullanıyorum. Yurtdışına çıktım, orada sevgilim de oldu, normal konuştuğum kız da oldu benim vakit geçirdiğim kızlar beni telefonumla yargılamadı. Ben telefonun kalitesini düşük tutup gezilere önem veriyorum. Lüks de gezmiyorum. Asgari düzeyde geziyorum. Lüks takılmaya gerek yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Aynen öyle ıphonenın ne farkı var hepsi aynı para tuzağı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ben Kasım indirimleri döneminde yani 1 ay önce kafayı bu arkadaşlık uygulamalarına taktım. Hepsine bakıyorum filan. Trendyol, Hepsiburada, N11, amazon e-ticaret sitelerinde bu arkadaşlık uygulamalarının adını aratıyorum. 400 TL'ye plus özellikli 6 aylık üyelik buldum, 3 aylık üyelik bulduğum oldu. Hatta bu uygulamaların deneme sürümünü kullansam da Kaspersky VPN uygulamasıyla kendimi bu yabancı ülkelerdeymiş gibi göstersem nasıl olur diye onu bile düşündüm. Bunu birkaç arkadaşıma da sordum. Sorduğum Türk arkadaşlardan biri şu an hala Vietnam'da yaşıyor. Gerek yok dedi, Tinder'ın pasaport özelliği ile kendini zaten Tayland, Filipinler, Vietnam'daymış gibi gösterip arkadaş edinebiliyorsun dedi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ama ben Vietnam, Tayland'daki market, e-ticaret sitelerine (Shopee, Lazada vb.) bakmak için Kaspersky anti virüs + VPN özellikli paketini indirdim, oraya Garanti Bankası hesabımın sanal kart numarasını yazdım, 30 gün sonra benden 359 TL çekecek ama 1 yıl boyunca 3 farklı cihazda bu ürünü kullanabileceğim. Ben şu an android telefonda ve laptobumda kullanmayı düşünüyorum. Abi 300 - 400 TL bunlar yıllık üyelikler için para filan değil zaten. Ben yabancı ülkeye gittiğimde valizime koyduğum 1 kiloluk bir ürünle zaten 3.000 TL kar elde edebilirim, önemli VPN'lerle kendimi oradaymış gibi gösterip doğru araştırmayı yapmak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Aynen haklısın 300 lira ucuz amma yazdın 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Bilgi sahibi ol diye yazdım. Okuma konusunda istekli olan insan her zaman kendine katacak bir şeyler bulur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tamam sağol

Yorumla
    • SadıkErkek
      SadıkErkek
      7 ay

Bende tinder kullanıyom bi kaç kişi denk geldi ama whatsaptan konuştuk ama bana dolandırıcı gibi geldiler sürekli mali işler konuşuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@SadıkErkek Selamlar, Tinder'de Türkiye'den arkadaş edinmekten bahsetmemiştim yukarıdaki yazımda. Tinder'ın "pasaport" özelliği ile yabancı ülkelerden arkadaş edinmekten bahsetmiştim. Bunun için de plus, gold, platinium gibi segmentlerde ücretli üyelikler alınıyor. Tinder'da yabancı ülkelerden arkadaş edinirken onlar da para isteyebilir. Hemen bir başkasına geçmek gerekir. Zaten en güzeli bir ülkeye gidip arkadaş edinmek. Ama o ülkeye gitmeden önce bu şekilde internetten insanlarla konuşmak da insanı rahatlatır, daha profesyonel hale getirir. Yoksa ilk konuştuğunuz kıza karşı ağzınız diliniz tutulur. Ayrıca İngilizce'yi ilerletmek gibi pek çok faydası da var. Gidilen ülke hangisi ise onun günlük hayatta kullandığı 10 cümleyi bile bu Tinder'da aktif halde kullanmak - prova etmek gerçek hayatta o ülkeye gittiğinizde insanların size davranışlarını %5 - 10 da olsa olumlu etkileyecektir.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Üzme kendini kardeşim 🌟. Hayat bazen bize oldukça zorlayıcı hissiyatlar yaşatabiliyor, bu doğru. Ama unutma, birçok şey her an değişebilir 💪. 40 yaş mı? Daha her şey için vakit var! 🎉

Duygusal anlamda kendine güvenini artırmak ve manevi bağlar kurabileceğin insanlara yaklaşmak öncelikli adım olabilir. Ayrıca maddi durum için, küçük adımlarla bütçe yönetimi yapabilir ve finansal okuryazarlığını geliştirerek önce kendine daha sağlam bir zemin hazırlayabilirsin. Bazen çok para değil, doğru planlama insanı rahatlatır. Birikim nasıl yapılır ya da yatırım fırsatlarını nasıl değerlendirebilirsin beraber keşfedebiliriz 🤝.

Şu sonbahar günlerinde temiz bir hava al, kendinle biraz zaman geçir. Bahanelere değil, seçimlere odaklan. Hayatına dair küçük de olsa bazı güzel değişiklikler yapmaya çalış. Kendine ve hayata bir şans daha ver ✨. Unutma, her şey yoluna girebilir. İnadına umut! 💛

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Eko yaşlandık evlenemedik

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Eko Bey
      Eko Bey
      Fenomen
      7 ay

Can kardeşim, evlenmek bir hedef değil; hayatını zenginleştirecek bir yol 🌹. Kendi mutluluğun her şeyden önemli! 🙌

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

3

Cevap

• DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay
    Para & Ekonomi konusunda 490 cevap paylaştı.

Öyle valla hastalıktan geberiyom bir çorba yapanım yok.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yalnızlık zor bide hastlanırsan

Yorumla
  • İdestanju
    İdestanju Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay

Hiç mi yok

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hiç yok

Yorumla
  • tolga3467x
    tolga3467x Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    7 ay

Bazen kaderdir napalım

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kadermi şansmı anlamadım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

benimde hiç şansım yok

1
    0 Yorumla
  • maviikuşileküçükkız
    maviikuşileküçükkız Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

galiba yok 😔

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Hiç şansım yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Artik hiç şansım yok mu? 7 cevap verildi
Hiçbir şeyden yana şansım yok? 5 cevap verildi
Hiç mi şansım Yok bu hayatta? 2 cevap verildi
Sizce de hiç şansım yok mu? 4 cevap verildi
Hayatta hiç şansım yok? 11 cevap verildi
Hiç şansım yok neden? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨