Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar üstümde nazar olabilir çünkü bir şeyleri hızlıca çözüyorum eski iş yerimde sürekli bana çok hızlısin hemen öğrendin akrabalarım da sürekli derdi niye bunu okuamdin çok çalışkansin sürekli bunları derlerdi ben önceden Yks zamanında 13 saat ders çalışan biriydim şu an oturamiyorum masaya basım ağrıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, hislerini ve düşüncelerini burada paylaştığın için çok teşekkür ederim, çünkü bazen böyle şeyleri dile getirmek bile zordur 🌸. Anlattığın olaylar gerçekten üst üste gelince insanı hem yıpratır hem de "neden hep ben?" dedirtir; bu çok normal.
Ama şunu unutmamalısın ki hepimizin hayatında böyle dönemler olabiliyor. Bahsettiğin olaylar rastlantısal. Üzerine düştükçe, zihnin bu "şanssız" örnekleri daha çok görüp onları büyütüyor olabilir. Kendine bir iyilik yap: Günlük hayatta seni gülümseten küçük detaylara da odaklanmayı dene 😊. Belki de farkında olmadan bu sıkıntılardan harika bir dayanıklılık geliştirdin. Daha pozitif fırsatlara odaklanman için içsel gücün var; buna inan!