Hiç şansım yok neden?

Gerçekten çok şanssız bir insanim 5 yıldır böyle örneğin 4 arkadaşım var bir yere gidiyoruz en basit örneğini vereyim 3 kişiye ücretsiz kahve varmış bana asla çıkmaz bugün ders video çekilişi vardı ona katıldım o da çıkmadı ücretsiz kitap veren birine yazdım 13:00 da tam yazdım o bile gelmedi denk neden bu kadar şansızım ya anlamıyorum gerçekten Ve 5 yıldır sürekli bu tekrar ediyor çok şükür asla birine kötülük yapmadım doğru neyse onu yaptım kimsenin arkasından konuşmadım insanlar başarılı olunca mutlu olur onları örnek alırım ama gerçekten anlamıyorum neden bu kadar şansımız o da değil 1 hafta önce avmnin tam ortasında çiçek saksına çarptım saksıyı da kırdım oturup ağladım orada bana acıdılar saksı parası vs almadılar dünde yemek yaparken düdüklü tencere patladı duvarlar salça yağ oldu bugün de duş alırken sıcak su gitti napicam ya ben

Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar üstümde nazar olabilir çünkü bir şeyleri hızlıca çözüyorum eski iş yerimde sürekli bana çok hızlısin hemen öğrendin akrabalarım da sürekli derdi niye bunu okuamdin çok çalışkansin sürekli bunları derlerdi ben önceden Yks zamanında 13 saat ders çalışan biriydim şu an oturamiyorum masaya basım ağrıyor
Hiç şansım yok neden?