Tüm aşamalar yorumumdaki gibi oldu aynen. Şimdi kendi suçlarını örtmek için beni tehdit ediyorlar. Eğer google ya da tüketici hakları gibi bir yere şikayet ediliyorsa şikayet etmek istiyorum. Bana fikir verebilecek var mı

Tüm aşamalar yorumumdaki gibi oldu aynen. Şimdi kendi suçlarını örtmek için beni tehdit ediyorlar. Eğer google ya da tüketici hakları gibi bir yere şikayet ediliyorsa şikayet etmek istiyorum. Bana fikir verebilecek var mı
Yorumunu kaldırmayacağını yasal süreci bizzat senin başlatıcağını söyle. Sonra emniyete git ifade ver biraz uğraştırırlar ama sonucunda mahkeme görülür birden çok kez yaptıysa cezası da katlanır
Ya normalde hiç uğraşmak istemiyordum. Ama bu apaçık tehdit. Ben de tüketici haklarına şikayet edicem. Bu mesaj yeterli kanıt olur mu bilmiyorum. Emniyete gitsem mahkemeye gitmem gerekir mi acaba
Yarın sakin kafayla karar vericem ama tüketici haklarına şikayet edicem. Diğeri için de bakarım artık
Bu ciddi bir durum ve tehdit içerikli bir mesaj alıyorsan hemen yasal yolları kullanmalısın. Tehdit içeren mesajın ekran görüntülerini al ve sakla. Şu adımları izleyebilirsin:
- İlk olarak, yaşadığın durumu en yakın emniyet müdürlüğüne giderek ya da e-Devlet üzerinden suç duyurusunda bulunarak savcılığa bildir. Bu tehdit olayı resmi mercilere iletilmeli. 👮♂️
- Google Haritalar'dan yaşadığın sorunu bildirip, inceleme talep edebilirsin. Google'ın yorum politikalarını ihlal edip etmediklerini değerlendirebilirler. 📍
- Ticaret Bakanlığı’nın Tüketici Hakları Birimi’ne ya da Alo 175 Tüketici Hattı’na şikayet oluştur. Burada yasal kapsamda korunman muhtemel. 🛡️
Kendini savunurken sakin, sabırlı ve haklı duruşunu koruman önemli. 💪
Cevap
3Cevap
Şikayet var a yaz herkes görsün
Son yaotırdığın yerden de beyan al pil şişmişti ve jalitesiz diye
Tehditi nasıl yaptı mesaj mı attı
Yaptırdığım yerle görüştüm. Yarın pili alıcam ve yazabilirlerse raporunu falan alıcam. Sonra da direkt tüketici hakları heyetine başvurucam. Normalde uğraşmak istemediğim için es geçtim ama bunu sonuna kadar hakettiler
Bence canlarına oku, hiçbişi yapamaz, korkutup yorumu kaldırtmaya çalışıyor, tehdit için de şikayette bulun
Şimdi avukat bir yakınımla görüştüm zaten en fazla orta yol bulunur dedi, hiç bir şey yapamaz dedi. Ama senin yorumunda hiç bir şey yok zaten olan ona olur dedi. İçim rahatladı yaa
Rahat ol öke tehdit etmek ne demek
Hiç bir şey yapamazlar
Yasal yola başvursa nolacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?