Doğu'da yaşıyorum 6 bin maaşlı (10 saat çalışıyorum) başka iş yok 4 bin falan veriolar bir tesettür giyim mağazasında çalışıyorum bu benim ilk deneyimim olacak giyim mağazasında orada 2 patron 2 yıllıkta çalışanları var o 2 yıllık çalışan bana fırça çekiyor 2 saat kafamı saliyorum bana her seferinde seni patrona söylerim bak diyor bana sürekli göz deviriyor diğer 2 kıza öyle yapmiyor ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Ben kendime ciddi düşünecek birini arıyorum ve onunla birlikte kendi işimizi dükkanımızı açmak çalıştırmak.
Ciddi düşünürsen konuşalım. Orada o hayata mecbur değilsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- 1 yıl
Patronun kendisiyle oturup özel konuşabilirsin bu durumu rahatsızlığını anlat ki sıkıntı çekmeyesin
12 Yorumla- Soran1 yıl
Bence de anlatayım ama patronun sağ kolu gibi yanından 1 saniye ayrılmıyor çıkışta belki yakalarım patronu konusurum
- 1 yıl
Patronun numarası yok mu sende
Korkar iseniz sürekli böyle gider. Patrona niye söyler tam anlamadım? Söylerse de söylesin. 6. Bin TL'ye de çalışılmaz 10 saat.
00 Yorumla- 1 yıl
yok mu senin aşiretten kuzenlerin falan icabına baksınlar onun
00 Yorumla - 1 yıl
selam aldığın para çok az niye o paraya çalışıyorsun. nerde yasiyosun hangi şehir?
00 Yorumla - u1 yıl
Bence şikayet edin
00 Yorumla - 1 yıl
Ezdirme kendini
03 Yorumla- Soran1 yıl
Aklıma ilk bu cümle geliyor ama uniye gidebilmem için paraya ihtiyacım var yaşadığım yer aşırı küçük ve iş yok napacagim bilemiyorum
- 1 yıl
Kzm isten cik demiyoruz disini goster
- Soran1 yıl
Tamam aşkım disimi gostersem kovulsam da pişman olmam
- 1 yıl
Ayrıl gitsin
00 Yorumla - 1 yıl
Çık oradan başka işe bak
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Başka işe gir
12 Yorumla- Soran1 yıl
Yaşadığım yer aşırı küçük iş yok
- Cevap sahibi1 yıl
Marke yokmi
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sigorta var mı
010 Yorumla- Soran1 yıl
Yok 6 bin maaş verecekler 1 ayım dolduğunda yemekte benim üstüme
- Cevap sahibi1 yıl
Calısma desem hiç
- Soran1 yıl
Coook haklsiin ama üniversite için para biriktirmek istiyorum benim ailem var ama aslında yok gibiler
- Cevap sahibi1 yıl
Anlıyorum şartlar sıkıntı ama dişini de sık derim ortam sıkıntı mı
- Soran1 yıl
Sıkıntı çünkü o 2 yıllık çalışan kız sürekli üstüme doğru gelip fırça atıyor diğer 2 kıza bebeyim aşkım diyor bana gelince sertlesiyo
- Cevap sahibi1 yıl
Patron ne alemde peki az cok tahmin ediyorum, yas bana istersen konusuruz detaylı durumu
- Soran1 yıl
Yazacam birazdan
- Cevap sahibi1 yıl
Bekliyorum
- Soran1 yıl
Yazdım
- Cevap sahibi1 yıl
Yazdım
- 1 yıl
Ne diyorlar sana
01 Yorumla- Soran1 yıl
orada 2 yıllık çalışan var mesela beni yanına çağırıyor bu ne diyor üst üste, tunik diyorum isimlerini söylüyorum bana göz deviriyor seni patrona söylerim yani kovsun diyor oysa teker teker alarm takıyorum beden kontrollü depoya inip eksik ürün getiriyorum mesela yeşil gömleğin 36 eksik inip saatlerce arayıp bulup koyuyorum yine begenmiyo diğer 2 kızın reyonu bile yok tek bana reyon vermişlet
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?