Bişey çıkmaz bundan kanks. Makara yapıyorum deyip geçebilir Yazıları tarafsız bir şekilde okuyunca da durumun böyle olduğu belli. Sen onu cumhuriyet, Atatürk diye tilt etmeye çalışırken o seni şeriat cihad diye tilt etmiş :D
Oturduğun ikametgaha yakın karakola şikayet dilekçesi oluştur sonrasında bölgende ki adliyeye elindeki veriler ile git seni orada başvuru oluşturman için yonlendirirler imkanin var ise bunları bir avukat aracılığı ile yapmanı oneririm
Kardeş ben şeriatçı değilim sadece senin gibi kara cahil solcuları bu şeriatçıların nasıl s.. ktiğini anlatıyorum. Siz kara cahilsiniz. Şeriat yakında gelecek ona göre sende bi koltuk kaparsın artık
Şeriat falan geldiği yok o çatal dilini kapat artık yoksa kafandan ayıracağım irtibata geçme benimle ezik o*ospu evladı biz sizin gibi uyuyan tiplerden değiliz adalet sarayında şeriat diye bağıranları oradan indirip dövende bizdik. Kendi adına konuş şeriat isteyen kim varsa öne çıksın sonu ipte biter.
Evet o yüzden Özgür özel kürtlere bi devlet vadediyorum dedi demi. Artırıyorum falan dedi. Kürtler eşit değildir falan diyo. Kürtler ne isterse onu yapıyo. Chp Türk partisi bile değil buna da kalıbımı basarım
Deyyusun evladı ben chp li miyim? Arka planımda kocaman bozkurt çizimli Algan (Fatih, Fetheden) yazıyor Türkçüyüm Türkçü embesil s*lak beni siyaset arenasında temsil eden bir adam bile yok. Kendi bokunuzda boğulun hepsinin soyunu skeyim