Evlenmeden önce tüm malvarliğimi abime hibe etmeyi düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Evlenmeyi düşundüğüm bir erkek arkadaşım var. Ama sanki çok cimri. Sanki benden beklentisi var gibi hissediyorum. Birkaç defa yatirimlarimi sordu. Ben de " Oişleri beceremiyorum, tüm yatirim teşebbüslerimi batirdim" dedim. Onun 2 tane evi var. Iyi bir işi var. Benim de iyi gelirli bir işim var. Biz çok fazla ayrilip bariştik. Hep onun ilgisizliğinden kavga edip ayrildik sonra aylar geçti o aradi yalvardi bariştik. Hatta son ayriliğimiz 1 sene sürdü. Muhtemelen benden iyisini ariyor ama bulamiyor geri geliyor. Bana doğru düzgün para da harcamiyor. Hediye jest falan yok. Evlilik düşünüyoruz. Emin değilim.

Sanki o benim param için birlikte. Sanki maaşim, mesleğim, malvarliğim olmazsa giderdi gibime geliyor.

Bu nedenle üzerimdeki mülkleri abime devretmeyi düşünüyorum. Eğer vermezsem onlarin kira gelirleri kocama geçebilir. Onun beni parasiz sevmesini istiyorum. Kendi mülkümde değil kocamin evinde oturayim. Kocam benim paramı yemesin ben onun parasini yiyeyim istiyorum. Bakalim bunu yapacak mi yoksa bu şartlarda beni bırakacak mi?

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Evlenmeden önce tüm malvarliğimi abime hibe etmeyi düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?