AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evliligi kaçış yolu olarak görme benden sana tavsiye acısını misliyle çekersin baba ocagını mumla ararsın bizzat bu dediklerini zamanında yaşamiş bir olarak söylüyorum sakın böyle bir hata yapma. Gerekirse babanı şikayet et ama asla evliligi kaçış yolu olarak görme.
Birincisi babamın ocağını falan aramam yaşattığı şeyler o kadar aşağlık ki iğrenc bir insan kimse sevmez benim babamı ikincisiyse evleneceğim kişi cocukluk arkadaşım iyi ve güvenilir biri
Bak bu dediklerini gayet iyi anlıyorum tek çare babanı ya şikayet edeceksin ya da kendi ayakların üzerinde durmayı ögreneceksin çocukluk arkadaşimla evlenecegim diyorsun onada peki aama inşallah pişman olmazsın. not ( baba ocagı derken laf icabı dedim onu istersen ana ocagı olsun 😊)
Babam işe girmeme izin vermiyor ticaret yapıyor kendi işlerini öğretmeye çalışıyor ama ben babamın sesini duymaya bile dayanamıyorum annem ise oniki yaşındaki çocuk gibi kenarda köşede ağlayıp duruyor kardeşlerimin annesi ben oldum resmen
Anenin ne çektigini allah birir aslında konu çok uzun yardımcı olmak isterimde elimde anca bu kadarı gelebilir yorum yaparak yani allah sabır versin 😢 omuzundaki yüklerin çok agır 😞
Bilmediğinde çok şey var banka işleri ticaret inşaat kardeşimin okulu annem babam babannemde çok kötü biri başka neler neler var ölüyorum artık her saniyemi ağlamamak için dayanarak geçiriyorum
Ban ayazabilirmisiniz acaba sizinle konuşmak isterim lütfen yanliş anlamayın.
bunun için o evde yaşanmazkesinlikle ama, evlenmek kelimesinin anlamını iyi hissetmek gerek, sırf kaçmak için evlenmek daha kötü bir ruhun yanına gitmekle de sonuçlanabilir
Evet ama çocukluk arkadaşımdan bahsediyorum aslında evleneceğim kişi güvenebileceğim biri
Yani bu inandığın ve sevdiğin, güvendiğin biri ise, yaşın da evlenmek için yeterliyse, tabi hayatını kurmak mantıklı
Ama bir şey daha varr, yani bu evdeki babamın kötü resmen çok terbiyesiz davrandığı annem var kardeşim var kendimi kurtarsam onlar nasıl kurtulucak annem asla kurtulamaz artık kabul ettimde
yaşı nedir annenin bilmiyorum ama çekmek zorunda değil, sığınma evi, ve devamında yeni bir hayat belki,
Öyle kolay değil, babam yurt dışına gitse yine bulur annemi hatta kaçmsya çalıştı diye öldürür
bu karakterlere karşı güçlü ve ekonomik durumunu kurmuşbir kadından başkası zor mücadele eder, biliyorum, ilahi kadere bırakıcak artık
Benim annem yetim annesi babası yok kimsedi yok kimsemiz yok herkes babam dan kokuyor
Alkol bağımlılığı gibi bir durum var mı
Hayır yok sigara içer bitek ama sinir hastalığı ne deniyor ona bilmiyorum tansiyonu çıkıyor falan
Allah yardımcınız olsun
yagmurdan kaçarken doluya yakalanma var o yuzden karsındaki insanı iyi araştır
o evreyi yaşadım bunu düşündüğüm de oldu ama iyi ki yapmamışım.
Eminimki benim yaşadıgım daha beterdir her günüm o kadar korku dolu gećiyor ki annem intihar etmeye çalısıyor kardeşlerime annelik yapıyorum okuluyla ben ilgileniyorum banka ödemeleri babam ticaret yapıyor kendi işlerini bana öğretmeye çalışıyor okulumu açığa aldılar okuldaki ortam kötüymüş diye okumaya çalışıyorum daha bir sürü şey ve sayabileceğim sorumluluklarım var
benim yaşadığım daha beterdir gibi bi cümle kurma benim hayatmı bilemezsin. evlenmek bi çözüm değil hayatına girecek erkek iyi biri olmayacak emin ol
Keşke babam olsa da dayak atsa.
Benim babamın bana yaşattıklarını anlatsam 1 günümü yaşasan intihar etmek istersin hatta annem geçen ay bir kaç kutu ilaç içti zor yetiştirdik hastaneye normalleşti artık böyle şeyler yani birkez daha düşün...
Koca dayağına denk gelirsen ne olacak
O zaman bku yeriz😅 şaka şaka aptal değilim heralde çocukluk arkadaşım ve çok iyi güvenilir biri evlenirsem
Yahu millet 30 yıl aynı yastığa baş koyduğu adamı taniyamiyor.
Ne yapayım bir günümü geçirsen delirirdin. Elli psikoloğa gidersin mesela bizim evde intihar etmeye çalırlar bazen normalleßti öyle söyleyeyim
Evet biliyorum bunu babam 40 yaşında annemi 3 yıldır aldatıyormuş ama benim babam ömcedende pisliğin tekiymişki annem yetim üvey kardeşi ona çok k9tü davranıyor muş da babam iyilik olsun iye evlenmişmiş