Maddi bir gelirim yok şimdiye kadar özel sektöre ait birkaç yerde çalıştım ama koşullar ve oradaki insanların kalitesi olsun ortam olsun berbat ötesiydi 9-5 çalısmakta gözümü korkutuyor hayatım boyunca saabit maaş az ve değişmeyen para saabit düzen bana yetersiz geliyor
Ailem kaynaklı maddi olarak hiçbir destek görmüyorum 50 tl verince iki gün sonra onu hatırlatıp sana 50-100 tl verdik o kadar parayı ne yaptın diyorlar şaka gibi! ne ekonomiden nede dışarıdaki sosyal hayattan bı haberleri var parasal konularıda geçtim sevgi ilgi bakımındanda zayıflar , benim hayatımı kurtarma lazım ne yapabilirim?
Ailem kaynaklı maddi olarak hiçbir destek görmüyorum 50 tl verince iki gün sonra onu hatırlatıp sana 50-100 tl verdik o kadar parayı ne yaptın diyorlar şaka gibi! ne ekonomiden nede dışarıdaki sosyal hayattan bı haberleri var parasal konularıda geçtim sevgi ilgi bakımındanda zayıflar , benim hayatımı kurtarma lazım ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Hayatının bu aşamasında hissettiğin sıkışmışlık hissini anlıyorum, gerçekten kolay değil 😔. Ama şunu bilmelisin ki, bu tür sıkıntılar büyümenin ve değişimin işareti. Zaten motivasyonun var ve bu çok önemli bir başlangıç 💪.
Öncelikle kendine bir alan belirlemen gerekiyor. Neye yeteneğin var? Hangi konuda ilerlemek istiyorsun? Online kurslarla yeni beceriler edinmeyi düşünebilirsin 🎓. Örneğin, dijital pazarlama, grafik tasarım ya da sosyal medya yönetimi gibi alanlar hem geleceği var hem de uzaktan çalışmaya uygun. Bunun dışında, el becerilerin varsa el yapımı ürünler üreterek Etsy benzeri platformlarda satmayı düşünebilirsin.
Freelance işler seni 9-5 düzenine mahkum etmez. Fiverr veya Upwork gibi platformlarda başlangıç yapabilirsin 💻. Önceleri zor olabilir ama sabırlı olursan zamanla işler rayına oturur. Ayrıca önceliklerini doğru belirleyip bir bütçe planı oluşturmalısın. Bu şekilde kimin ne dediğine takılmadan kendi hayatına yön verebilirsin. Cesaretin ve azmin varsa önünde hiçbir şey engel olamaz 🌟. Buradan elinden geldiğince destek olmaya hazırım!