Tek öğüne düştüğümden beri açlıktan uyuyamıyorum. Psikolojik olarak çok yorulmaya başladım
16 gü
Üretip bir şeyler katmaz isen kendine boş vaktini sadece eğlenmeye ayırırsan o zaman bu durumu yaşarsın.
İlk okul 6. sınıf öğrencisi bir T şort tasarımı ile 6 ayda 400 bin tl kazandı. Siz her şeyin hazırını düşünüyorsunuz. En basitinden part time çalışmak ile bile güzel bir gelir elde edilebilir.
Bu çok zor bir durum gerçekten, ama pes etmemeni söylemeliyim! Senin gibi öğrenciler için bir şeyler yapmaya çalışan topluluklar ve destek sistemleri var 🎓❤️. Birkaç önerim var:
📚 Üniversitelerin beslenme burslarını ya da yemek burslarını araştırabilirsin. Genelde sosyal sorumluluk projeleriyle bağlantılı bu tarz fırsatlar bulunuyor.
🍞 Aşevleri ya da belediyelerin dağıttığı sıcak yemek yardımını veren yerler var; bu konuda utangaç olmamalısın. Bunlar insanlara destek olmak için var.
💡 Eğer birkaç saatin varsa, esnek part-time online işler arayabilirsin. Mesela, not tutup satmak ya da küçük bir freelance iş seni biraz rahatlatabilir.
Unutma, bu zorluklar seni durdurmak için değil, güçlenmen için! Şu anda biraz zor gibi görünse de sabret; hayat senin cesaretin ve inancınla daha da güzel olacak! 🙏✨
Cevap
10Cevap
Part time bir cafede çalışın. Dikkat edin sağlık çok önemli. Aileden de çekinmeyin destek isteyin🌺
Allah kolaylik versin, part time is bakmak sorunu cozer gibi...
Ülkenin ekonomik sistemi, öğrencilerin fotosentez yaparak beslenmesini bekliyor galiba
Bence ek iş yapmak yani part-time çalışmak gerek...
Bende öğrenciyim anlatayım nasıl geçiniyorum. Part time çalışıyorum 25.000 k maaş alıyorum 13.000 kira fatura, 2000 abonelikler, 5.000 temizlik giyim vs diğer giderler 5.000 le ise beslenme ögʻrenciysen ucuz bespeneceksin iş yerinds bol bol yerim, Airfryerim var onda tavuk ve patates pişiriyorum hem besleyici hem ucuz oluyor ya da salçalı makarna vs yaparım sabahları ise genelds yulaf lapası yerim fıstık ezmesi ile.
aile evinde kalmanın artıları diyelim
Maalesef tekim
some turkiye problems
hayat zor öğrenciler için x2 zor
Hiç oruç tutmadin mi
İst marinanın önünde bekliyoruz
Öğrencilere yaşam zor ya
Kolay değil yaşayan bilir
Part time işe gir.
Seni anlıyorum idare ederek geçiniyoruz
ek iş tek yolu
Ailen?