Aile & Toplum Nasılsınız öğrenciler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben de biraz içimi açıyım Güncellemeler+1 yıl iPhone 14 alacak bile biri yok Güncellemeler+1 yıl Aw erkekler yazıp durmasın ben öğrencilerle dertleşmek için yazmıştım erkeklerden de finansal aşkolar yazabilir tabi💗✨ Nasılsınız öğrenciler? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. iyiyim şu an 0 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Konuşma lan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaşa bak konuşmaya bak çocuk murat Yorumla testomurat +1 yıl Yok Çubuk makarna murat Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyolar zayıf olduğun için hımm. Murti o profile koyduğun BMWnin senin olmadığına eminim Yorumla testomurat +1 yıl Gel gezdireyim manita koltuğu boş Yorumla Soran +1 yıl Yok Musti psikopat gibisin Yorumla testomurat +1 yıl Değilim Yorumla
Emre_bozovali Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İyiyiz öğretmenim ne öğretmenisin 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Iyy ne öğretmeni ya Yorumla Soran +1 yıl Üni 3. sınıfım Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Sen dedin ya nasılsıniz öğrenciler bende öyle cvp verdim Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Bölüm ne Yorumla Soran +1 yıl Bölüm ne size ne Yorumla Emre_bozovali +1 yıl İnşaat Yorumla Soran +1 yıl Ben başka bi şey demek istemiştim ama😃ee ne iş yapıyosunuz şidmi Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Ne demek istedin söyler misin Yorumla Soran +1 yıl Bölümüm ne olduğundan size ne demek istemiştim Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Kusura bakma yanlış anladım ben Yorumla Soran +1 yıl Müteahhit misin Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Boş ver keyfine bak Yorumla Soran +1 yıl Ben erkek olduğun için öyle cevap vermiştim Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Evet erkeğim bir sakınca var mı senin için Yorumla Soran +1 yıl Yok o zaman öyle yaptım. Müteahhit misin Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Evet niye sordun Yorumla Soran +1 yıl En güzel meslek Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Aynen paran bitmiyor o tarafı güzel Yorumla Soran +1 yıl İyi sıradan müteahhit de değilsin ha Yorumla Emre_bozovali +1 yıl O nasıl oluyor sıradan Yorumla Soran +1 yıl Yani ben öylesine müteahhit demiştim sen bi de başarılı müteahhit olduğunu söyledin Yorumla Emre_bozovali +1 yıl Başarılı oldum bilemem çok şükür param var Yorumla Soran +1 yıl Başarılı olmadan nasıl para kazanıcaksın Yorumla Emre_bozovali +1 yıl İnan ki merak ediyorum bu sohbet nereye kadar gidecek Yorumla Soran +1 yıl İstek attım ama resmini atmadan konuşmam Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nereni istersenqc bana 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neler oluyor içinde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İyi değilim ya 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Oyy sen 04lü kardeşim üniversiteye mi başladın🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya başlayamadım bu yıl 😢 Yorumla Soran +1 yıl Oyy üzülme yaşın daha çocuk bebek yaşı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebek yaşı diyerek kırdın gitti Yorumla Soran +1 yıl Hayır bu çok güzel bi şey ben 20ye girdiğimden beri annem ne zaman evlenşcen diyor şimdi 22 oldum 25e yaklaşma o yaşa kadar ne olucam kaygısı inşallah en iyisi olurum zengin ve zengşn sadık adamla evli amin🤓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende de öyle gelecek kaygısı var Yorumla Soran +1 yıl Gelecek kaygısı varsa yaş senin için şanstır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Yani yapacakların için daha çok zamanın vardır ama 20ye kadar parayı bulsan iyi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın bu konuda Yorumla Soran +1 yıl Umut bebek gibi depresyona girmişsin la. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç sorma ya kafamda deli sorular Yorumla Soran +1 yıl Kudurmuşsun ya ailen yüklemiş olabilir sana bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ailem yuklemez egitim hayatıma asla karismazlar kendi halime bıraktılar beni Yorumla Soran +1 yıl Dersten değil para konusundan iş konusundan kastetmiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya kudurmadım da o da öyle sayılır karışmazlar Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. yazık la 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
iyiyim şu an
Konuşma lan
Yaşa bak konuşmaya bak çocuk murat
Yok Çubuk makarna murat
Öyle mi diyolar zayıf olduğun için hımm. Murti o profile koyduğun BMWnin senin olmadığına eminim
Gel gezdireyim manita koltuğu boş
Yok Musti psikopat gibisin
Değilim
İyiyiz öğretmenim ne öğretmenisin
Iyy ne öğretmeni ya
Üni 3. sınıfım
Sen dedin ya nasılsıniz öğrenciler bende öyle cvp verdim
Bölüm ne
Bölüm ne size ne
İnşaat
Ben başka bi şey demek istemiştim ama😃ee ne iş yapıyosunuz şidmi
Ne demek istedin söyler misin
Bölümüm ne olduğundan size ne demek istemiştim
Kusura bakma yanlış anladım ben
Müteahhit misin
Boş ver keyfine bak
Ben erkek olduğun için öyle cevap vermiştim
Evet erkeğim bir sakınca var mı senin için
Yok o zaman öyle yaptım. Müteahhit misin
Evet niye sordun
En güzel meslek
Aynen paran bitmiyor o tarafı güzel
İyi sıradan müteahhit de değilsin ha
O nasıl oluyor sıradan
Yani ben öylesine müteahhit demiştim sen bi de başarılı müteahhit olduğunu söyledin
Başarılı oldum bilemem çok şükür param var
Başarılı olmadan nasıl para kazanıcaksın
İnan ki merak ediyorum bu sohbet nereye kadar gidecek
İstek attım ama resmini atmadan konuşmam
Nereni istersenqc bana
Dinleriz anlat bakalim
İçin pisse dur 😂
açın tabi dinlerim sizi buyrun
Neler oluyor içinde
İyi değilim ya
Oyy sen 04lü kardeşim üniversiteye mi başladın🥺
Yok ya başlayamadım bu yıl 😢
Oyy üzülme yaşın daha çocuk bebek yaşı
Bebek yaşı diyerek kırdın gitti
Hayır bu çok güzel bi şey ben 20ye girdiğimden beri annem ne zaman evlenşcen diyor şimdi 22 oldum 25e yaklaşma o yaşa kadar ne olucam kaygısı inşallah en iyisi olurum zengin ve zengşn sadık adamla evli amin🤓
Bende de öyle gelecek kaygısı var
Gelecek kaygısı varsa yaş senin için şanstır.
Nasıl yani
Yani yapacakların için daha çok zamanın vardır ama 20ye kadar parayı bulsan iyi olur
Haklısın bu konuda
Umut bebek gibi depresyona girmişsin la.
Hiç sorma ya kafamda deli sorular
Kudurmuşsun ya ailen yüklemiş olabilir sana bunu
Yok ailem yuklemez egitim hayatıma asla karismazlar kendi halime bıraktılar beni
Dersten değil para konusundan iş konusundan kastetmiştim
Yok ya kudurmadım da o da öyle sayılır karışmazlar
yazık la