Nisanliyken iPhone istemem beni paragöz birimi yapar?

Nisanlimdan Nisan sırası veya sonrasında iPhone istedim ama 13-14 yani gücü neye yeterse.

Bunu her defasında dile getirdim veya konu oralara girince para mevzularına para için yanındayım gibi yapıyor sanki tüm parasına konmusum gibi. İmkanı var arkadaşlar isterse birçok şeyde yapabilir işte parası yok imkanı yok dersem dahi istese istediğim şeylerin fazlasını yapacak ailesinin gücü de var ama yapmak istemiyorlar sadece, sürekli parası için yanında durduğumu ve beni onun yanında tutan şeyi bu olduğunu düşünmesinden yoruldum ne yapabilirim?

Ben çalışmıyorum kendisi çalışmamı istemedi, işten çıktım. Yapacağı her şeyin de sorumluluğunda beni ezmeye çalışıyor şimdi de..

Güncellemeler
6 ay
Sorunumuzu hallettik. Evlilik hazırlıkları derken insan ister istemez strese giriyor ve birbirini kırıyor basit meselelerdi konuşuldu. Her zaman yaşadığımız durumlardan bir tanesiydi ama ayrılacağımı düşünmeyeceğim bu kadar şeyi atlatıp o kadar basit meseleyle ilişkimi bitiremem yine de okudunuz ve yardımcı olduğunuz yorumlardan dolayı teşekkür ederim
Nisanliyken iPhone istemem beni paragöz birimi yapar?