Güncellemeler
+1 yıl
Telefonu almaya kuzenimle gittim ve aldım 🥹☺️
Selam KScanlar 🤗
Lüksemburg’a Halamın yanına geleli 1.5 ay oldu. Burada şirin bir cafede bulaşık yıkıyorum ve temizlik yapıyorum.

dün ilk aylığımı aldım telefonum çok eski bende Mediamarkttan iPhone 13 Pro Max almak istiyorum. Fiyatı maaşıma göre oldukça uygun yarısı kadar hemen hemen.
simdi ilk maaşımla telefon alırsam görgüsüzlük yapmış olur muyum 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
yani belli ki dusunceli birisin, ki bu gayet guzel bir sey bence benim hosuma gitti yani. Ama zaten herkes bilmesine gerek yok ki, ya da millet nasil bilsin ki "bu kiz ilk ayligiyla telefon aldi" falan, bi tek belki kendi ailen falan bilir yoksa gerisi nerden bilecek, taa aylar sonra birisi fark ederse "aa yeni telefon mu aldin" gibisinden o zamana kadar zaten ustunden zaman gecmis olur...
Orası Ortadoğu bataklığı değil. Orada bu gibi şeyler en doğal hak.
20 yildir ingilteredeyim zamaninda Samsung A 70 aldim ihtiyactan dolayi. Yoksa onuda almazdim. Alternatifi galiba s10 muydu neydi hatirlamiyorum. Isler olarak halen hizli internet 128gb hafiz. 4 yildir kullnaiyirum bi 10 yil da daha gider omrum yeterse. Gencken parani tutmaya bak. Yatirim yap. Bulasicikciliktan restoran sahibi olmaya hatta zincirler kurmaya hedefle kendini. IPhone almak kolay 1000 tane iPhone alirsin ilerde tecrube konusuyor.
Hayır neden görgüsüzlük olsun. Millet burada 8 bin kazanıp 50 bin veriyor sen maaşının yarısını vermişsin çok mu
ne bilim türkiyeden gelir gelmez hemen iphone alınca biraz nahoş karşılanır belki diye düşündüm :/
burada ekonomi kötüyken elindeki telefonla yetinmişsin zaten. Şu an ihtiyacın var, paran var, ekonomi iyi en iyisini alıyorsun kimse bir şey diyemez
Ekonomi çok iyi diyenler görsün 😃 Al bence ama markası için değil teknolojik özelliklerini araştırıp beğendiysen al
Özellikleri beni çok ilgilendirmiyor kamerası oldukça muazzam ☺️ mediamarktta deneme şansım oldu hoşuma gitti
Kamera bakımından Galaxy note ultra serisinin kamerası daha çok hoşuma gitti. Hatırladığım kadarıyla yapay zeka desteği ile aya belli bir yakınlığa kadar zoom yapabiliyordu
Tek aylık maaşının yarısıyla mı? Boşuna yaşıyoruz aw moralim bozuldu
Bozma moralini Türkiye cennet 😄
Komik gelmiyor artık canım yanıyor
Kusura bakma
Üzüldüysen sen kusura bakma 🙁
Yok ne kusuru h. o bu arada
Direk maaşını soylesende olurdu yaklaşık Türk lirası ile 90 000 TL yapıyor yüksek maaş aldığını bu şekilde belirtmene gerek yokkı istediğini alırsın görgüsüzlük telefon değil
O kadar da maaş almıyorum! Telefon turkiyede 50.000 olabilir bizim burada telefon 1099€ asagi yukarı 23000tl
Gereksiz olur.
Samsung da işini görür..
Arada fazla bir fiyat farkı yok iPhone daha iyi bence
Güle güle kullan. Türkiye değil orası. Niye olsun:)
daha almadım ama yinede tesekkürler :)
Ya ne alakası var.
Ne güzel kendi paranı kazanmışsın ne istiyorsan al ama ufakta oksa biriktirmeye de çalış.
Güncellemene: iyi yapmışsın👏🏻👏🏻güle güle kullan🤗
Ailene para göndermeyeceksen ve telefon aldıktan sonra para sorunu yaşamıycaksan alabilirsin tabi
Ailesine para göndermek zorunda mı?
@BubiiBubii Zorunda demedim, ama gönderiyorsa diye belirttim sadece
Soruda ki detay çok güzel hazırlanmış bir ironi.. Maalesef ülkede bunu bile anlayabilen kac kısı cıkar bılınmez.
Avrupada en çok maaş veren 2. ülkedesin iphone alsam görgüsüzlük olur mu diyor sanki Türkiyede 😂
Ne bilim 🫣 ilk defa bu kadar çok parayı bir arada görüyorum. En son gecen sene başında asgari ücret 4250 iken 3200 liraya cafede çalışıyordum 🫠
Burada bu kadar çok kazanınca ne yapacağımı şaşırdım 🥹
Lüksemburg 2. ülke asgeri ücret konusunda en çok veren 1. İsviçre
Neden görgüsüzlük olsun? Alın terinle çalışıp kazandığın parayla istediğin her şeyi almak senin en doğal hakkın..
İphonelar artık herkesin elinde, öğrenciler bile kullanıyor yani bunun görgüsüzlük oluşturacak pek bir tarafı kalmadı açıkçası
Senin maaşın ne kadar da bir maaşla iPhone alabiliyon
2000€ üstünde buraya göre düşük ama gayet iyi bence 😊
Millet 1 maaşının yarısıyla bizdeki 50.000 liralık telefondan alabiliyor biz ise 6 ay yemeden içmeden çalışırsak alabiliyoruz.
Verin oyları erdoğana 🇹🇷🇹🇷
ya al gitsin bence sonuçta kendi paran, kendi ihtiyacın
Olmaz , ekonomık özgürlüğün ve aldığın şeyler seni ilgilendirir.
Başkasına b0k yemek düşer
Neden olsun ki sonuçta maaşınin dengine göre bir miktar. Fazlası değil
Bana inandırıcı gelmed yurtdışında olduğun eğer öyleyse al valla nolucak
Hayır yaa neden görgüsüzlük olsun, kendi emeğinin hakkı istediğin gibi harca
İyi güzel ama para i degerlendir. Direk o telefonu neden aliyorsunki
Bende mühendislik okuyorum yurtdışında staj yapabilirim acaba oralarda mühendis maaşı ve kadar
Bilmiyorum ama bulaşık yıkarsan 2000€ civarlarında kazancı olduğunu söyleyebilirim 😅
Biraz araştırdım seninle konuştuktan sonrada Lüksemburg da aylık yaklaşık 13 bin Euro imiş en iyi ben dil öğrenip geleyim senin yanında kalsam olur mu nxndjdjd
Gel gel ev geniş dublex mahalleyi de topla gel 😂
Yok universtemiz Lüksemburg la anlaşmalı o yüzden sadece kendim gelirim ama yanına alırsın beni mühendislik fkaulte birincisiyim normalde Almanya yazacaktım ama işler ciddiyse luksemburg yazabilirim senin icin
Bence olmazsın ama biraz daha bekle derim, 15 geliyor az kaldı. Daha ucuza alırsın 13 Pro modellerini.
görgüsüzlük olmaz bence orada bir iPhone 50.000 Euro değil sonuçta...
İstediğim iPhone 1099€
El bir telefon verir pisliğini temizletir işte
Millet ilk maaşıyla telefon alıyor bu gayet normal ki.
Yooo ne olacak hakkın sonuçta emek verip çalışıyosunn ne aldığımdan kime ne
Ne görgüsüzlüğü ya ihtiyaç sonuçta lüks değil ama helal olsun
Neden görgüsüzlük olsun yahu
Yok ya bende aynısını yaptım şu an çık güzel kullanıyorum 😅
Türkiye değil herhalde
Lüksemburg
Al kardeşim niye görgüsüzlük olsun.
Al para senin kazanan sensin
sanmam güle güle kullanın
Hemen al , malum enflasyon oraya da sıçramadan
Yoo al bence, ben de aldım 14 😄
Hayırlı olsun güle güle kullan. Oyunu vermiş miydin bu arada 😄
Senin paran sonuçta istediğini yapabilirsin
Kendini nasıl hissediyorsan bilemiyorum
Maaşın ne kadar?
Hangisini aldın model?
13 pro max 256gb mavi
fiyat nasıl
1099€
güle güle kullan.
Buraya gel bedava al git 😊
?
Yoo niye olasin takma kimseyi
Ne bilim 🙄 görmemiş gibi hemen ilk aldığım para ile iPhone almak belki yanlış karşılanır diye düşündüm 🫣
Biraz daha bekle
Al al!
Ne kadar hanımefendi orada o telefon
1099€
Güzel ben de alacağım
Canın ne istiyorsa al. Senin paran senin isteğin
bunu gören türk gençleri...
Anlamadım?
3 aylık nekfkdllfldşflcl
@Nisanurxxx12 🤨
Yok be
Neden olasınız ki alın teri paranız