Ben kazandığım parayı eşime veriyorum. Sonuçta senin paran benim param olmamalı evlilikte evin giderlerini vs esim karşıladığı için ben direkt ona veririm. Zaten kendi maasiyla evin eksiklerini falan alır. Maaşimin yarısını da direkt bana verir. İhtiyaçlarim falan için ayırır bana. Diğer yarısını da birikim yaparız. Yani maasimi direkt eşime vermem kötü bisey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayBence kazandığın parayı eşine vermen tek başına “kötü” bir şey değil, hatta niyetine ve aranızdaki dengeye göre gayet güzel bile olabilir. Sonuçta evlilikte “benim param – senin paran”dan çok “bizim paramız” bakış açısı daha sağlıklı. Sen gönüllü olarak, güven duyarak ve için rahat bir şekilde bunu yapıyorsan, bu fedakârlık ya da sevgi göstergesi olarak bile görülebilir.
Ama burada asıl önemli olan şu: Bunu yaparken kendini huzurlu hissediyor musun, yoksa mecbur kaldığın için mi böyle davranıyorsun? Eğer “Vermesem sorun çıkar”, “Küsmesin diye böyle yapıyorum” gibi bir baskı hissediyorsan, mesele para değil, aranızdaki güç dengesi ve iletişim oluyor. Böyle bir durumda ikinizin de kendini güvende hissedeceği ortak bir sistem kurmak daha mantıklı: Ortak bir bütçe, ortak hesap, ama aynı zamanda senin de dilediğin gibi harcayabileceğin bir payın olması gibi.
Bir de şu açıdan bakmak lazım: Eşine para vermen, senin fikrinin, emeğinin, kararlarının değersiz olduğu anlamına gelmemeli. “Ben kazanıyorum, o yönetiyor, ikimiz de rahatız” diyebildiğin sürece sorun yok. Ama içinde kırgınlık, “hakkım yeniyor” hissi varsa, bunu sakince konuşmak, “Ben böyle böyle hissediyorum, ikimizin de içi rahat edecek bir orta yol bulalım” demek çok daha sağlıklı.
Kısacası, eşine para vermen kötü bir şey değil; esas önemli olan bunu rızayla, saygıyla, adalet duygun zedelenmeden yapman. Mutluysan ve ikiniz için de işleyen bir düzen varsa, dışarıdan gelen yorumlardan çok kendi huzuruna bakmak en doğrusu.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayAynı evde olup farklı hesaplar yapmak ancak ev arkadaşlarının işidir. Benim eşim kamuda mühendis. Yıllardır her ay parasını direkt bana atar. Ama benim maaşımda onun iki katı. Kariyerim de öyle. Maaşlar bir kenara eşim bilirki ben elimde para ile maaşlarımızdan çok daha fazla getiri sağlarım. Yani parayı iyi yönetir, iyi ekonomi ve yatırım yaparım. Bugüne kadar sahip oldukalarımızda benim bu becerim sayesinde oldu. Buraya kadar işin iyi tarafıydı.
Ama paragöz annesinin eşimi yönlendirip, boşatıp sonra öyle bir mal varlığının üzerine çöküp rahat rahat yaşama amacını gördükten sonra yukarıda bahsettiğim tüm ekonomi ve yatırım hevesimi kaybettim. Çünkü eşimin bir kez annesinin amacına hizmet edip boşanma davası açıp sonrasında da mal davası ile sonucun ne olacağını gördüm. Tüm güvenim kayboldu. Buda işin kötü tarafı
00 Yorumla
Senin paran benim param olmamalı zaten ama giderleri ve birikimi neden sadece eşin yönetiyor anlamadım. Herkes kendi maaşıyla evin eksiklerini karşılayabilir. Eşime maaşımın bir kuruşunu al sende kalsın diye vermedim bu zamana kadar, ama ondan sakınmadım da. Bence tek taraflı olmamalı bu işler.
20 Yorumla
6 aySenin maaşının yarısını kendine ayırıyorsun ve kalan yarısını birikim yapıyorsunuz, o da kendi kazancıyla tüm masrafları karşılıyor anladığım kadarıyla. İyi niyet göstergesi niyetine direkt ona vermen hoş bir hareket bence. Maddi anlamda ona güvendiğini gösteriyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle kötü bir şey değil, hatta gayet olgun ve güvene dayalı bir yaklaşım diyebilirim! 💑 Eğer bu sistem ikiniz için de çalışıyorsa, birbirinizle bu şekilde rahat hissediyorsanız harika! Güven, saygı ve ortak hedefler bir evliliğin temel taşlarıdır. Senin bu hareketin, eşine güvendiğini ve finansal konularda iş birliği yaptığınızı gösteriyor.
Ancak şu konuda bir önerim olabilir: Her iki tarafın da kişisel ihtiyaçları ve küçük özgürlük alanları için ayrı bir bütçe oluşturması güzel bir denge yaratır. Bu, hem bireysel bağımsızlığınızı hem de finansal birlikteliğinizi korumanızı sağlar. 😊🍂
Sonuç olarak, bu sizin ilişkinize özgü bir durum ve ikiniz de mutluluk duyuyorsanız, dışarıdan gelen yorumlara çok takılmayın. 👍❤️ Unutma, iyi bir iletişim her şeyin anahtarıdır.🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
62Cevap
Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Güven meselesi. 27 yıllık beraberliğimizde sevgililik/flört dönemi dahil bir gün bile para söz konusu olmadı aramızda. Evin ekonomisini komple ben yönetirim. Eşim kredi karının ne kadar geldiğini bile bilmez. Ne biriktirme ne de harcama konusunda.
04 Yorumla
Soran6 ayBizde de öyle evin ekonomisini esim yönetir hiç ben karışmam
Soran6 ayAynen öyle
Güven olunca hersey olur
Sen doğru olanı yapıyorsun. Keşke herkes sen gibi olsa.
Evlilik demek bir hayatı her şeyiyle paylaşmak demektir. Maddi manevi hiçbir ayrım olmamalıdır.
Kazanılan tüm para tek yerde toplanmalı herkes ihtiyacı kadar harcamalı. Paranın ne olacağı nasıl kullanılacağı ortak kararlarla belirlenmeli. Senin-Benim param diye bir şey asla olmamalı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySenin ihtiyaçlarını düşünüyorsa ve sana harçlık veriyorsa gereği kadar ihtiyaç duyduğun kadar yani seni hiçbir şeye muhtaç etmiyorsa verebilirsin bunda bir sakınca yok ama ben öyle hayatlar gördüm ve tanıdım ki Adam kadın maaşını alıyor kadına tek kuruş harçlık vermiyor başkalarına muhtaç ediyor kadın çalışmasına rağmen fakat eğer seni Kimseye muhtaç etmiyor gerektiği kadar ihtiyaç duyduğun kadar sana para veriyorsa dediğim gibi birbirinize güveniyorsanız çok güzel bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBana normal gelmiyor ama sizin ailenizdeki dinamikleri bilmiyoruz. Yine de var olan duruma yorum yaparsam yarısını direkt sana geri vermesi güzel. Diğer yarısını da dediğin gibi ev için harcıyor ya da birikim yapıyorsa kabul edilebilir. Ama bunları yapıyor olduğuna emin olmalısın ve bugün duyduğun güveni yarın da sorgula sonraki gün de sorgula. Asla kalıcı olmasın güvenin, hep sorgula çünkü insanoğlu çiğ süt emmiştir...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayAnlayışlı bir eş için gayet normal. Ben kartımı veriyorum ne ihtiyaç ise ancak o kadar harcar. Sen ben yoktur ve olması gerekende o.
Bazı kadınlar demek istiyorum eşlerinden kartı alarak fırsat buldukça en fazlasını harcarlar. Çünkü parayı kazansalar da onlara vermezler.00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 541 cevap paylaştı.
6 ay
Güzel bir davranis ortak harciyorsunuz zaten.
10 Yorumla
6 ayMaaşını eşine vermek yerine sen de giderleri ödesen kendi maaşından mesela. Bugün 10 kere versen yarın bir kere vermezsen lafı olur.
20 Yorumla
6 aySenin benim diye bir şey yok veremem ben kadınım diyenler olacaktir cevap yazmasa dahi böyle bir düşünce oluyor erkek veya kadın ile alakalı bir durum değildir o senin kaldığın evin giderlerini ihtiysclarini karşılıyorsa 1 evde yasiyorsaniz herseyiniz bir olacak
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 6 aySenin paran benim param olmaz zatende. Ortaya herkes bu para kor ortak bir şey yapılır. Ben gidipte eşimin maaşını alırsam erkeğim diye gezemem. Gezen de nasıl geziyor ben anjsmakta güçlük çekiyorum
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. En güzel şeyi yapıyorsunuz. Doğrusu da bu değil mi ki zaten? Herkes kazandığını yese olmaz. İkisi çalışıp, birisinin maaşı yeseniz de olmaz. Ortaklaşa olmak evliliğin en güzel yanıdır işte bu yüzden de. Tebrik ediyorum sizi. Maşallah...
00 Yorumla
6 ayİste tercih edecegim kadın modeli BU kesinlikle doğrusunu yapiyosun yani esine sadık kalıp kazandıgın parayı veriyosan bu ztn senin ne kadar değer verdigini gosteren bi seydir senin gibilerin sayıları artsın ins 🩵
00 YorumlaBence de para ortak olmalı kötü bir şey diyemem ama kendi hayatım, görüşüm vs. çeşitli nedenlerle,
neden senin paranı o kontrol ediyor pratikte, ya bir gün fikrini değiştirirsen sorun olur mu acaba diye düşünmeden edemedim.
Tamamen dışardan benim fikrim sadece
10 Yorumla
6 ayBu birikimi nedn sen dglde o yapio artk evlilikler ilişkiler belli yarn kötü bsi olursa nolcn sen bunu düşündün mü.
20 Yorumla
6 aybirikim yapamayan kazandığını sadece harcayan kadınlar eşine vermeli ama eşi de kendisi gibi birisi değilse. kendisi gibi birisiyse o ailenin çocuklarına Allah yardımcı olsun
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 743 cevap paylaştı.
6 ay- Bu aranızdaki ilişkiye ve güvene bağlı bir durum. Bunun doğrusu veya yanlışı ailenin iç dinamiklerine göre değişir. Böyle iyiyseniz sorun yok.
00 Yorumla
6 ayHayır, çoğu kadının yapmadığını yapıyorsun gayet de güzel yapıyorsun da, kendin için de üç beş bir şey atmalısın kenara.
01 Yorumla
Soran6 ayEsim zaten maaşımin yarısını direkt bana ayırıyor
6 ayHarika bir paylasim yapmissiniz. Sizi tebrik ediyorum. Zeki insanlarsiniz. Simdiki tr kizlari aklsz. Makyaj sigara gibi sacma sapan seyler icin paralaribi harciyorlar.
00 Yorumla
6 ayDoğru düşünüyorsun. Sadece hepsini vermen doğru değil..
Çünkü kendine de para ayırmalısın. Bence. Aranıza girmek istemem bacım ! Soruna cevap vermek istedim sadece.
00 Yorumla
6 ayBence ver ama kenarıya da at hem erkeklerin hem kadınların yapması gereken bir şey emin ol anlaşamadın mı hiçbir şey gözlerine gelmez kendini her zmaan sağlama Alman lazım ben birikimlerimi bile verdim sonra popo gibi ortada kalıyorsunuz o yüzden birikim yapın gizli
00 YorumlaÇok doğru yapıyorsun senin kadın lazım valla ama eşinde senin hakkını gözetlemeli eş demek evlilik demek herşeye ortaklık demektir helal olsun sana
02 Yorumla
Soran6 ayÖyle tabi ki
Esim zaten ihtiyaclarim için ayırır bana bir miktar geri kalanını da biriktirir
Kendi kazandığı ile de evin ihtiyaçlarını karşılar
6 ayBunun kötü bir şey olduğunu sana ima edenlerle veya kulağına adeta bunun kötü bir şey oldupunu fısıldayanlarla dostuğu ve arkadaşlığı sürmemelisin.
00 Yorumla
6 ayBence hiç kötü değil ve çok güzel bu. Anlaşıyorsunuz ve bu iyi de. Ev ikinizin. Birlikte geçindirmek lazım. Hesabı kitabı o yapıyorsa ona vermek daha doğru.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBana da senin gibi bir güzel eş bulursan olur. böyle kadın kaldı mı nerde bu kadınlar. Hepsi tek geceliğin bile fazla olduğu karaktere bürünmüşler. Hatta erkeklerden çok * sokma yerleştirme işini kızlar kullanıyor.
03 Yorumla
Soran6 ayÖyle maalesef. Bazı kişiler ekonomik ayrımcılık yapıyor ama ben eşime veririm ya direkt. Evin ekonomisini komple o yönetir ben karışmam bile
Cevap sahibi6 ayBu değil de davranış düşünce tarzın tam evlenilicek kadın düşüncesi. Verse de vermese de adam geçinicek durumda olmalı ama önemli olan davranış düşünce tarzın çok şeker. Allah sağlık ömür versin size. Bana da sen gibi huyu iyi biri 😅
Soran6 ayTeşekkür ederim
Aynen öyle yani ben eşime vermesem de esim zaten bizi gecinderecek durumda ama şimdi neden ayrı ayrı olsun ki.. genelde esim yönettiği için onda olması daha iyi
6 ayBence vermek yerine evin giderlerini karşıla örnek faturalar mesela mutfak masrafları da eşine ait olsun geri kalanı kendin biriktir masrafları çıkıp.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySenin paran benim param mevzusu olmamalı tabii ama parayı tek kişinin yönetmesi doğru değil. Erişkin yaşta birinin kredi kartı borcundan, faturalardan, gelir giderden haberi olmalı ve bunları yönetebilmeli.
10 YorumlaHayir tabikede iyi bisey evlilikte hesap birdir senin benim param demiyorsun bizim diyosun helal olsun sana
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Senin paran benim param olmamalı evet ama ekonomik özgürlüğünü de kaptırmamaya bak.. sonra kendi paranın dilencisi olursun..
01 Yorumla- 6 ay
Aynen öyle insan kendi parasını dilencisi oldu mu çok zor geliyor çalışmak istemiyorsun o zaman hevesle gittiğin işinden bile soğuyorsun aslında hiç vermemek lazım ama tabi sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)6 ayEvet senin paran benim param olmamalı ama insanın başına ne geleceği de belli değil bugün çok mutluyken yarın aslında aldatıldığını, yalanın içinde yaşadığını anlıyor insan. Onun için kendi için de kenara köşeye biraz para ayırmalı insan
00 YorumlaAynen dediğiniz gibi senın paran benim param olmamalı kim daha iyi yönetebiliosa onda olmalı sahsen bende evli olsam eşimde olur muhtemelen
00 Yorumla
6 aysana ihtiyacın olduğunda geri veriyorsa sorun yok ama verdiğin parayı gereksiz saçma sapan şeylere harcayıp sanada yalan söylüyorsa sorun büyük
00 YorumlaYarısını geri veriyormus bu da pinti olmadığını ince düşündüğünü gösterir eşinin takilcak bir konu yok
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 361 cevap paylaştı.
6 ayköylüce. kadının parası kadınındır erkeğinkide herkesin.
10 Yorumla Çalışan bi eşim olsaydı parasına dokunmazdım. Parayı yönetmeyi öğrensin isterdim
10 Yorumla
6 ayDeğil ama vermeyin boşverin, bankanızda kalsın.
10 Yorumlaortak havuz yapıp harcamalarınızı vs yapıyorsanız sıkıntı yok bütçe yönetimi sonuçta güzel bişey evlilikte ben kazandım benim param vs olamaz
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayDeğil tabiki. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir.
00 Yorumla
6 ayBen olsam vermezdim o kadar güvenmiyorum kimseye
00 Yorumlaİleride kendi maaşının bi lirası için dilenirken göreceğiz seni...
00 Yorumla
6 ayAferin. Sadece başlığı okudum. Negatif yorumları görme. Olması gereken bu. 👏
00 YorumlaBen şunu bilirim eşin calişma yeri evidir nokta.
00 Yorumla
6 ayEvine hatcarsn da kölelik yapmaya gerke yok o sana veriyor mu tamamıni emeğin sonucya
00 YorumlaÇok güzel bir evliliğin var. Fitne sokmaya çalışanlara kulak asma sakın.
00 YorumlaKötü değil bence ama kendine de ayırmalısın o para senin emek terin
00 YorumlaOrtak kullanım ise güzel davranış. Sonuçta 2 maaş var iyi bir hesap ile geçim yapılır.
00 Yorumla
6 ayBirikim yaptığı dan emin misin yoksa gelecek hakkında mı konuşuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHayır kötü değil aksine en mantıklı olanı yapıyorsun işin olduğunda vs sana veriyorsa sorun yok ikiniz için geleceginiz için bunu yapmanız lazım
07 Yorumla
Soran6 ayEvet zaten belli bir miktar esim ayırıyor bana. Geri kalanıyla da evin ihtiyaçlarını falan karşılıyoruz. Birikim yapıyoruz. Çocukta düşünüyoruz zaten. Birikim yapmak şu an için en iyisi
Cevap sahibi6 ayşu an bu ekonomide en iyi şeyi yapıyorsunuz eşime veriyorum kötü yapıyorum diye düşünme eşin o parayı yese ya da sana vermese o zaman verme derdim ama gelecek inşa etmek çok önemli şu an yapamazsanız ilerde çok ama çok zor olur şu an en iyisini yapıyorsun emin ol
Soran6 ayKötü mü yapıyorum diye düşünmüyorum ama arkadaşım geçen gün niye eşine veriyorsun sen çalışıp kazanıyorsun senin paran o falan dedi ama sonuçta o parayı eşim boş yere harcamıyor. Bana harcıyor kalaniyla da birikim yapıyor
Cevap sahibi6 ayÖyle düşünme arkadaşın da kafana girmesin siz bir ailesiniz kafa kafaya verip geleceginizi inşa ediyorsunuz
Soran6 ayEvet öyle tabi kii
Cevap sahibi6 ayİnsanlar böyle bir ilişki böyle bir evliliğinin olması için dua ediyor her yerde böyle evlilik ariyorlar birliğiniz daim olsun bozmayın kendinizi 🙏🏻
Soran6 ayTeşekkür ederim 😊
6 ayAyri butce yapmak bence yanlis cunku arayi acar bir süre sonra en iysiini yapiyorsun
00 Yorumla
6 ayHayır degil Eşinde zaten sana ayırıyor
Sadece ortak hesap açın ve orada birikim yapın ve para cekme yetkisi ikinizde olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEşinin nasıl biri olduğuna göre değişir. Çalışan kadınların aynı zamanda hem ev işleri hemde çocukları idare ederken ne kadar yıprandığını biliyoruz. Bu konularda sana destek olan biriyse o adama verilen paraya da helali hoş olsun denir. Ama köle gibi seni hem evde hem işte çalıştırıp, hizmetini gördürüp de bide üstüne senin paranı alıyorsa kesinlikle kabul edilemez bu durum. Ayrıca birikime koyuyoruz demişsin eşine vermiş de sayılmazsın bu durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEvet kötü. Bugün iyisiniz yarın ne olacağı ne malum. Kendi bütçeni de bilmelisin olası durumda 5 parasız dimdizlak kalmamak için. Konu senin benim param değil ama tek taraflı yönetim olmaz
00 Yorumla
6 ayEşin zaten olması gerektiği gibi güzel davranıyormuş ayrıca bu karar senin kararın..
00 YorumlaYooo gayet mantıklı bende kartımı vermişim daha ne olsun 😃
00 Yorumlabize verecek halin yok, nikahlı kocan, ona vericen tabii.
00 YorumlaKesinlikle değil. Ben de tüm maaşımı eşime veriyorum. Sorun etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayZamanın da bende aynı düşünüyordum en büyük aptallıkmış. Eşinin bilmediği kenara biraz atmak gerekli
10 Yorumla
6 ayBenim düşüncem şöyle evlendiğin zaman keseler birleşir kazançlar bir olur benim senin diye olmaz bence kısacası para bir olur bütün olur aylık eksik gedik hesaplanır ona göre harcama yapılır kalanı ile de iki kişi gezebilir ya da alışveriş yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKötü bişey. Kadınsın sırf sevgi uğruna herşeyini feda etme. Al koy kenara bi gün lazım olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen sadece su ve elektriği ödüyorum geri kalan herşeyi kocam hallediyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySebep ? Neden? Slk mısjn? Oda gitsin karıyla kızla yesin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYo niye öyle olsun ama kendi temel ihtiyaçların için filan bı kısmını kendine ayır.
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem