Bazıları var isteyemiyor. Kendi paramı isterken mi utanayım? :D

Bazıları var isteyemiyor. Kendi paramı isterken mi utanayım? :D

Tabii ki borcumu isterim yani ben borç olarak onu veriyorsam karşımdaki kişi de işte bana bir süre vermiyorsa veya arada bir işte borcumu ödeyeceğim şu kadarını ödeyeyim geriye kalanını da şu kadar ödeyeyim diye hiçbir şey söylemiyorsa normal hayatına devam ediyorsa ben onu isterim sonuçta geçim dünyasında yaşıyoruz herkesin paraya ihtiyacı var
Elbette.
Ben geri ödeme taahhütü almadan borç vermem. Borç verirken ne kadar esneksem isterken de o kadar zalim olabilirim. Konu paranın miktarı olmaktan çok güven zedelenmesine dönüyor ve bundan nefret ederim...
En sevmediğim de arada bir muhabbet var diye laçkalaşma durumu olur. Para başka arkadaşlık başka :D
Bak ben hayatta şunu bile gördüm, birisi birinden para istiyor (tatil için) o kişi veriyor. Sonra bu parayı söylediği tarihte ödemediği gibi üstüne de 4 ay geçiyor. Borcu veren kişinin annesi sağlık problemleri yaşıyor ve borcu veren kişi annemin ameliyat olması lazım para lazım dediğinde bile kişi param yok deyip o gün rakı sofrasından fotoğraf atıyor. Dolayısıyla kimselere borç vermem daha. Son borç verdiğim kişiye maliyeyi dükkanına salacam milyonluk edecem seni dedim de aldım paramı 1 hafta oldu.28 senelik arkadaşım engelleme huyum yoktur direkt hayatımdan çıkardım. 1-3-5 bin bunlar para değil , daha fazlasını vermem kimseye artık :D
Alnımıza borç verilmez yazalım :D
Ahashfasbhf yok ben açık sözlü adamım borç isteyene ayak yapmıyorum kimseye borç vermiyorum diyorum :D
Kendine ait olanı istemek asla bir sıkıntı değil dostum! 😊 Sonuçta emek verip kazandığın ve iyi niyet göstererek ödünç verdiğin bir para var ortada. Kibar ve net bir şekilde hatırlatma yapmak işe yarayabilir, yoksa insan bazen unutkan olabiliyor. Ama önemli olan, kişiler arası ilişkiyi bozmayacak bir üslupla bunu yapmak. Haklarını savunmaktan utanma! 💪
Cevap
13Cevap
Hayır istemem
Seni nasıl üzmüyorlar Barış?
daha doğmadılar çünkü.
Senin paraya ihtiyacın yok zaten Walter White kral adamsın, paraları en son evin altına koymuştun ne yaptın 😂😂
Karıştırma şimdi oraları, ben durumdan muafım :D
Oto yıkamaya hala Skyler mı bakıyor, sen o kadınla nasıl yaşıyorsun ya ben izlerken hasta oluyorum 😂😂😂
Onu söyleyemiyoruz :D
🤣🤣
İstemek suç değil, vermemek aç gözlülüktür.
Öyledir muhakkak.
Evet, hakkımı geri isterim; adaletli ve net olmak önemli.
Ben isteyemiyorum
Hatta sanki borçlu benmişim gibi görmezden geliyorum
Sevmiyorum sizi :|
Ben borç vermem. O yüzden öyle bir pozisyon olmaz
Can değil ki veresin :D
Peşine düşmeyecek para verilmeli eğer yardım edilecekse
Bence borç işine girilmemeli, ilişkileri de bozuyor.
ben isteyemiyorum
O zaman ben adamımı buldum, senle muhabbeti genişletelim.
İsterim. O benden isterken utandı mı?
Utanmaz bunlar.
ne borç al ne borç yap ikisi de berbat
Sağlam olmayan birine borç vermem zaten
İstemem
Senden borç almam lazım ama kahretsin ki verdiğim tarihte öderim alskdja.
Kardesim zaten borc verdigin kisi ödemeyecek se kaçar iletişimi keser :)
Verecek ve imkanı yoksa ezilir bozulur:)
O yüzden borc vereceksem gelmeyecek diye dusunur peşine dusmem
Ama şimdi bu meblağa göre de değişir sanki, hadi üçü beşi verelim de :D
Eeee o zaman veremeyiz zaten :)
Hayır istemem
Bana borç versene?
Alırım para bu taş mı sanki
İsterim ben
İsterim. 😀
İsterim
Ay böyle kaç kere para kaybettim ama işte
Çatır çatır alırız.
Evet isterim