Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Borç verme kararı kişisel bir tercihtir ve birçok faktöre bağlıdır. Öncelikle, borç isteyen kişinin daha önceki borç ödeme geçmişi ve finansal durumu dikkate alınmalıdır. Ayrıca, borç veren kişinin kendi finansal durumu, borcu geri ödeyebilme yeteneği ve ilişki dinamikleri de önemlidir. Borç verme durumunda, açık bir geri ödeme planı ve gerekli güvencelerin sağlanması da önemlidir. Ancak, bazen duygusal bağlar veya diğer faktörler de borç verme kararını etkileyebilir. Sonuç olarak, borç verme kararı kişinin kendi değerleri, finansal durumu ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişir.
Borcuna sadık değildir, ona güven olmaz ne malum belki seni enayi yerine koyuyordur
Cevap
21Cevap
Hayır sürekli aynısını yapıyor demektir ama çok çok samimi dostumsa verirdim zor gününde
Veririm demek ki gerçekten zor durumda ve yardım ettiğim için tekrar benden istiyor olabilir ama Salk yerine koyuyorsa borç değil gunahımı vermem 😀
Güvenimi kaybetmişse kuruş bile vermem, ama zor durumda ise ve güvenilir biriyse yetecek kadar para veririm.
Samimiyet derecesine bağlı değer verdiğim bir kişi ise bir değil beş kerede veririm
Çok az bi miktar istiyorsa arkadasimsa veririm
Vermem once odesin sonra isterse veririm ama ustune olmaz
Kim olduğuna ne kadar ihtiyacı olduğuna ne kadar sürede odeyebilebilecegine bakar karar veririm
Genelde yüzsüz olurlar borç vermeyince bide ağlarlar falan en iyisi hiç vermemek borç veriyosun isteyince kötü oluyosun vermiyosun yine kötü oluyosun kendi paranla rezil olursun o yüzden borç verip kötü olcağına borç verme yine kötü ol :))
Verdim, veririm, verecegim
Hayır ağzım yanmış bir kere
Paramla rezil olmaya niyetim yok
Kimseye borç vermem o yüzden bilemiyorum.
Olabilir de olmayabilir de
Ben veririm paraya çok değer vermem.
Borç vermemde almamda işim olmaz.
Allah rizası icin biraz
Vermem
Hayatta vermem
Hayır tabii ki
Hayır vermem.
Vermem
Hayir
Kişinin karakterine ve dostluğuna bağlı
Vermem