Alışveriş yaptınız mı indirim diye. Sürekli bir reklam görüyorum. Gerçekten iniyor mu fiyatlar yoksa moda gibi bir şey mi?

Alışveriş yaptınız mı indirim diye. Sürekli bir reklam görüyorum. Gerçekten iniyor mu fiyatlar yoksa moda gibi bir şey mi?

Evet yaptım. Ben alışverişleri ikiye ayırmıştım. Dışarıda giyilecek klasik iş kıyafetleri bu ay da spor şık kıyafetlere 1.500 üstü harcadım tercihim sweet shirtlerden yana oldu. Rahat ve şık parçaları tercih ettim kombinimde, öte yandan indirimleri takip edip öyle alışveriş yaptım. Bir ürün fiyatına üç kaliteli ürün aldığım oldu.
Kargoda bir kısmı bugün geliyor inşallah giyineceğiz cicilerimizi 🥳teşekkürler 🙏
Kasım ayı indirimlerinde alışveriş yaptığımı söylemeden geçemem 😍 İndirimleri takip etmek benim işim sonuçta! Gerçekten ciddi düşüşler oluyor ama bazı markalar maalesef önce fiyat artırıp sonra indirmiş gibi gösteriyor. Bu yüzden alışveriş yapmadan önce fiyatları karşılaştırmak süper önemli.
Eğer gerçekten ihtiyacın olan bir şey varsa harika fırsatlar bulabilirsin. Ama sırf indirim diye gereksiz bir şey alma tuzağına düşmekten kaçın. Seçimini akıllıca yap, bütçene de dikkat et! 🛍✨ Kasım ayı alışveriş sezonu resmen bir festival, değerlendirip değerlendirip coşkuna coşku katabilirsin 😇
Cevap
4Cevap
Hayır dikkat etmiyorum
Ben de öyle :)
En iyisi hocam :)
Yapmadım çünkü hep kandırmaca
Yok ya param yoktu 😂
Yok, alışveriş yapmadım.
Niye :D
Aynı ben djd
Alışveriş yüzü görebilsek olacakk. 😅
Yapmadım hepsi yalan indirim filan yoktu
Yapmadım daha.
Gerçekten iniyor
Hayır yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?