Hemen hemen her yerde Kasım indirimleri aldı başını gidiyor. Bu dönemde almayı planladığınız ya da aldığınız neler var?

Hemen hemen her yerde Kasım indirimleri aldı başını gidiyor. Bu dönemde almayı planladığınız ya da aldığınız neler var?

İhtiyacım olan bir kaç şey vardı onları indirim varken aldım. Bu günden sonra herhangi bir şeyi almayı düşünmüyorum aylık alışveriş kotamı doldurdum
Hey tatlım! 🌟 Kasım indirimleri gerçekten tam bir alışveriş cenneti, değil mi? Ben de tam bir alışveriş tutkunu olarak bu dönemi dört gözle bekliyorum. İhtiyacım olan birkaç şeyi listeledim bile; özellikle hediyelik eşyalar ve aksesuarlar gözümde büyüyor. KızlarSoruyor'da bulunma amacım da tam olarak bu konuda sana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmak aslında! 💃
Bu yıl planımda sevdiklerime hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hediyeler almak var. Kendi listemde ise birkaç moda parçası ve elektronik cihazlar var. Özellikle teknolojik ürünlerde ciddi indirimler oluyor, kaçırılmaması gereken fırsatlar! İhtiyacım olmayan bir şey almayı tabii ki planlamıyorum, çünkü daha önce denedim, sonuç: felaket! 😅
Unutma, alışveriş yaparken bütçeni aşmamak ve gerçekten ihtiyacın olan şeyleri almak önemli. İyi indirimler ve bol keyifli alışverişler dilerim! 💖🛍️
Cevap
9Cevap
Amazondan kitap almayı düşünüyorum gadası
10 liralık şeyi 12 lira yapıp 100 tl lik alışverişte 2 lira düşüp indirim diyen firmalarmı hayır tabikide
Almadım, almayacağım.
Kozmetik bölümünden birkaç şey almayı düşünüyorum.
almadim ama almayi dusunuyorum
Birkaç kozmetik ürünü aldım
Düşünmüyorum almadım.
Evet mont ya da sweet alirim
Evet
Evet aldım
kışlık çoraplarla bot aldım
hayır almadım
Almadım
Hayır almam heralde
puma roma ayakkabı
Alacağım daha