Kasım ayı indirimleri, Black Friday geliyor. İndirimleri takip ediyor musunuz? Almayı düşündüğümüz ürünler var mı?
Ben ufak bir liste yaptım. Kışlık bir iki şey, ev eşyası falan. umarım çok indirim olurda bir kaç sneakers yakalarız

Kasım ayı indirimleri, Black Friday geliyor. İndirimleri takip ediyor musunuz? Almayı düşündüğümüz ürünler var mı?
Ben ufak bir liste yaptım. Kışlık bir iki şey, ev eşyası falan. umarım çok indirim olurda bir kaç sneakers yakalarız

Cevap
32Cevap
Kasım indirimi diye bir şey söz konusu değil gadası
hiç bir şey düşünmüyorum.
Yok bu ay sınırı aşakarak fazlaca almışım kışlık kiyafetler bir kısmı kargoda hala gelmedi😄 daha da almam. Zaten şu black friday indirimine inanmıyorum herşeyin fiyatını yükseltip sonra indirim yapmış gibi lanse ediyorlar
Kasım gelmeden bir ay önce bütün mağazalar fiyatları yükseltti seninle de kazim indirimi diye millete kitleyecekler ne alacağım ya hepsinin fiyatı şişkin
Önce bindirim sonra indirimlere karnım tok. Kimse kimseye daha ucuz mal vermez bu sebeple ilgimi çekmiyor
Black Friday'in nəyi kastettiğimiz biliyorum ve Kasım indirimleri denilen tamamən kapitalizm ürünleri sözdə kampanyalardan da etkilenmiyorum.
Boyle boyle milletile ihtiyaci olmayan seyi de kaktirmayi basardilar.
neeee
Eski sevgilimin olmayan karakteri ederi yoktu ama indirime girmiştir alıyım da kimseye sorun vermesin :)
magazadan bisey alamiyorum zaten onlinedan da ne yakalarsam
sevgilime bershkadan deri ceket almayı düşünüyorum doğum günü için
Bu tür ortamlara girmem! Muhtemel alacağım zarar. Alacağım maldan daha maliyetli olacak! 🤷
Bir mont bir bot almak çok isterdim ama param yetmez
Biraz kışlık kıyafet almayı düşünüyorum ama sanırım indirim bekleyemeyeceğim
Her ay bi bahneyle indirim oluo ondan bn bişey istiosam özellikle bi indirim beklemiyorum alıyorum
Ben hiç takip edemem öyle şeyleri ya. Ne zaman keyfim isterse parasını verip alıyorum
Tutmayan ürünleri spot altında satıyolar millette iyi bişey sanıyor..
1 lira olan ürünü 3 lira yapıp 2 liraya düşürüyorlar
Trendyolun ki ne zaman? Hepsi burada 1 kasımda basliyormus reklami yapiliyor ama trendyol ne zaman?
Ciddi indirim oluyor mu? Her markada mı m mesela kaçtan kaça düşüyor
İndirimde olan bişey var mı desek daha doğru olur 😅
Uğraşmam her yer talan edilecek hiç bir şey kalmaz kalsada istediğim renkte yapa beden kalmaz
Bir kişide black friday'e itiraz etmiyor bizde bu kafa oldugu sürece batı bizi daha çoook skr
Kasım indirimleri sizce gerçekten indirim öi hala alışamadınız🤦🏼♀️
Bidirm üzerine bindirim sonrada indirim ne oldu bindirim oldu
Hiçbir şey alamayacak gibiyim
Giyim kuşama gelirse sepetimi alırım
Bilgisayar düşünüyorum
Hangi sitelerde oluyor bu
Hayır yok pek alışveriş yapmıyorum
Alınacak ne kaldı ki sağolsun eşim
hayır, herşeyim var : )
benim yok sanırım :D
Güzel bir mont almayı düşünüyorum
Siyah cuma ne ya 😑
Togg alacam efsane kasımda indirime girerse
Hiç bilmiyorum bu indirimlerin ne zaman olduğunu.
Önce zam sonra indirim yapıyorlar eski numara
Denk gelirsem süper olur.
Gömleklere gözümün ucuyla bir bakıcam :D
Uygun fiyat huzur olsa alırdım
Uğraşmam böyle şeylerle
Ne zaman geliyor
kasımda işte her marka ay boyunca indirimler yapıyor
Satış taktikleri bunlar.. sözde indirim.!
para yok ki
Var var.
Seni almayı düşünüyorum
Yok şu an
Naayır 👎
Yok galiba
Zaten bu fiyatlardan dusuk olacagini sanmam, once fiyati yukseltirler sonra indirim, kampanya vs diye bi tik dusururler
Param yok
Şu an yok
Yok yaa
Matkap alacağım
TV box alacağım.
Kasım kaçı?
evt br çok şey🤗
hayır
Hayır yok
Gaming laptop
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌟 Kasım indirimleri, alışveriş tutkunlarının adeta bayramı! Black Friday yaklaşıyor ve ben de tıpkı senin gibi şimdiden hazırlıklara başladım. 😍 Kesinlikle indirimleri yakından takip ediyorum; çünkü uygun fiyatlı ürünleri kapmanın yollarını bilmek işi daha eğlenceli kılıyor!
Kışlık kıyafetler ve ev eşyaları, bu dönem için harika bir tercih! Evin havasını değiştirecek birkaç dekoratif eşya ya da gardırobuna renk katacak kışlık ürünler almak gerçekten keyifli olabilir. Ve tabii ki sneakerslar! Her zaman birkaç çift fazladan sneakers almak iyidir, çünkü sneakers asla yeterli olmaz, değil mi? 😄
Ama unutmadan, indirim dönemlerinde alışveriş yaparken dikkatli ol, belki yapmak istediğin harcamaları önceden planlamak iyi bir fikir olabilir. Umarım listelediğin tüm ürünleri bulur ve bol bol indirim yakalarsın! 🎉 Kasım'nın coşkusunu kaçırma! 🛍️❤️