Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Kasım indirimi diye bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Ürünlerin üzerindeki kırmızı etiket fiyatını önce yükseltip olduğundan daha yüksek gösterip sonrasında indirip yaptık adı altında yine aynı fiyattan müşteriye sunuyorlar. İnsanları alışverişe teşvik etmek için bunun bir tuzak olduğunu düşünüyorum. En basitinden bir market diş macununa 165 tl fiyat etiketi koymuş. Bir diş macunu için oldukça yüksek bir fiyat Sonrasında ürünün altına bir alana bir bedava adı altında tüketicinin beynine manipülasyon yapıyor. Mesala bu ürünü alındığında ikincisi bedavaya gelmiyor aslında market tüketiciye iki tane macun satmış oluyor Zaten bu ürünün gerçek fiyatı koyduğu 165 tl fiyatın yarısı anca eder.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 320 cevap paylaştı.
Düz elbise, serum, tabak, bardak ama indirim başlamadan önce aldım çünkü fiyatlar indirim adı altında şişirilmişti mesela madame coco bardaklarının 4lüsü 100 ₺ idi trendyolda indirim haftası güya indirim yapılmış hali 157 ₺ idi 😂 serum da ₺ 10 indirim yoktu nerdeyse 😂
Bir şey almadım ya 400 olan fiyatı 600 e çıkarıp 399 a düşürüp Kasım indirimi diyorlar :D Bi deri eldiven aldım o da indirimde filan değildi normal fiyatıydı zaten :D
Termos, blender seti , kalem, spor ayakkabı bu ay 4 sevdiğim insanın yaş günü var. Her birini hediye olarak aldım. Kasım demek hediye demek benim için. Bunun bir de Mayıs olanından var. 😁
Ben de watson's dan serum indirimi gününde 5 tane serum aldım 150 TL'den. Bir iki tane özel indirime girmiş ürün daha aldım, artık 6 ay öderim :D sdsdsdf
the purest mavi tonik, lacivert çizgili sweatshirt, lastiksiz siyah loafer çorabı, deodorant, beyaz baskılı sweatshirt, apotemi sosyal bilgiler konu özeti, apotemi fen bilimleri konu özeti, 3D paragraf denemesi ve str jean aldım ama onu iade ettim
3 çanta , 1 bot , 1 nemlendirici krem aldım. Daha da alıcam indirimler bitmeden. Almazsak zam üstüne zam gelecek zaten ocakta. Şimdiden ihtiyaçları alalım ki sonra paramız yetmeyecek zaten 🥲
Açıkçası hiç bir şey. İçinde bulunduğumuz bu kötü ekonomi bana, hayatımın her alanında "istek mi ihtiyaç mı?" sorusunu cevaplamadan bir şey yapmamayı öğretti ve bu durumdan çok mutluyum.
6 kıyafet, 2 spor ayakkabı, Kadın Bot, taraklı saö düzleştirici gibi bişey ve 3 tane bacak ısıtıcı aldım. Geçen hafta 2 de mont almıştım 1 tanede yelek
cumartesi gratisi patlattım pazar günü yumuşak peluş eşofman altları (5 tane) Pazartesi oğluma (minyatür pinscher) peluş kemik dün oğlana 3 çeşit mama kardeşime ve bana noel baba figürlü yeni yıl kupası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
En son AVM'de ihaleye gircektim arkadaşlarım tuttu😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bi bok alamadım :( işsizim depresyon boku yedim yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kasım indirimi diye bir şeyin olmadığını düşünüyorum.
Ürünlerin üzerindeki kırmızı etiket fiyatını önce yükseltip olduğundan daha yüksek gösterip sonrasında indirip yaptık adı altında yine aynı fiyattan müşteriye sunuyorlar.
İnsanları alışverişe teşvik etmek için bunun bir tuzak olduğunu düşünüyorum.
En basitinden bir market diş macununa 165 tl fiyat etiketi koymuş.
Bir diş macunu için oldukça yüksek bir fiyat
Sonrasında ürünün altına bir alana bir bedava adı altında tüketicinin beynine manipülasyon yapıyor.
Mesala bu ürünü alındığında ikincisi bedavaya gelmiyor aslında market tüketiciye iki tane macun satmış oluyor
Zaten bu ürünün gerçek fiyatı koyduğu 165 tl fiyatın yarısı anca eder.
@Çilek_22 bu kadar yazmaya gerek yoktu :)
öyle zaten. amaç yıl sonu satış hedeflerini tutturmak :D
Aynen 👍😃
Düz elbise, serum, tabak, bardak ama indirim başlamadan önce aldım çünkü fiyatlar indirim adı altında şişirilmişti mesela madame coco bardaklarının 4lüsü 100 ₺ idi trendyolda indirim haftası güya indirim yapılmış hali 157 ₺ idi 😂 serum da ₺ 10 indirim yoktu nerdeyse 😂
Bir şey almadım ya 400 olan fiyatı 600 e çıkarıp 399 a düşürüp Kasım indirimi diyorlar :D Bi deri eldiven aldım o da indirimde filan değildi normal fiyatıydı zaten :D
Kızzz ben de hep öyle diyorum da benim aldıklarım cidden indirime girmişti ajsjs
Termos, blender seti , kalem, spor ayakkabı bu ay 4 sevdiğim insanın yaş günü var. Her birini hediye olarak aldım. Kasım demek hediye demek benim için. Bunun bir de Mayıs olanından var. 😁
Ooo kolay gelsin sana 😂
Tesekkur ederim. Kolay oluyor, keyif aliyorum.🌼
Ben de watson's dan serum indirimi gününde 5 tane serum aldım 150 TL'den. Bir iki tane özel indirime girmiş ürün daha aldım, artık 6 ay öderim :D sdsdsdf
Mahvolduk valla ajskdd
Zara sepetim vardı saniyeler içinde hepsi tükenmiş 🥲 şimdilik koca bi hiçim var
Yazıklar olsun valla
Alacak bşey nasıl buluyorsunuz? Ben bakıyorum bakıyorum yok arkadaş alacak bişey yok 🤷🏻♀️
Instagramda dolaşır gibi trensyolda dolaşıyorum..
Yaaaa ben deeee
the purest mavi tonik, lacivert çizgili sweatshirt, lastiksiz siyah loafer çorabı, deodorant, beyaz baskılı sweatshirt, apotemi sosyal bilgiler konu özeti, apotemi fen bilimleri konu özeti, 3D paragraf denemesi ve str jean aldım ama onu iade ettim
3 çanta , 1 bot , 1 nemlendirici krem aldım. Daha da alıcam indirimler bitmeden. Almazsak zam üstüne zam gelecek zaten ocakta. Şimdiden ihtiyaçları alalım ki sonra paramız yetmeyecek zaten 🥲
Açıkçası hiç bir şey.
İçinde bulunduğumuz bu kötü ekonomi bana, hayatımın her alanında "istek mi ihtiyaç mı?" sorusunu cevaplamadan bir şey yapmamayı öğretti ve bu durumdan çok mutluyum.
6 kıyafet, 2 spor ayakkabı, Kadın Bot, taraklı saö düzleştirici gibi bişey ve 3 tane bacak ısıtıcı aldım. Geçen hafta 2 de mont almıştım 1 tanede yelek
Ucuza bir şey yok ki alayım fiyatları şişirip indirim yapıyorlar sonra biz gelmeyiz bu oyunlara 😀😀😀
Bende senin gibi valla hiç bir şey almicam deyip espresso makinasına kadar aldım. Ama bazı ürünler de güzel indirimler vardı.
hiç bir şey
ayrıca indirim falan da yoktu. bindiirp sonra indiriyorlar millet de kar ettim sanıyor
Amazon'dan bir sürü şey aldık da, hepsi yurt dışından geliyor. Gelene kadar Kasım bitmiş olacak.
1 sweat, 2 tane yırtık Jean almıştım. Bir tane de deri tayt beğendim sonra onu olmayı düşünüyorum 😊
Kasım ayı indiriminden çok fazla bir şey almadım olan birkaç kışlık kıyafet aldım Onun dışında sırf indirimde diye başka bir şey almadım
Ben bir şey almadım hiç. zaten gerekli oldukça alışveriş yaparım sadece. güle güle kullan çok az almışsın sjsjs
Ayy bir kulaklık alacaktım iyi ki denk gelmedim hiç 🤦🏻♀️
Kapişonlu Kaban, mont, iki kazak, bir kot pantolon 3.000 ₺
Hah bana indirimler denk gelmiyor jdjd fakirlik tutuyor Kasım aylarında
Almadım bişey, cuma bakıcam fiyatlara göre karar vericem
Gratisten bir kaç bir şey aldım haricinde trendyoldan kıyafet aldım o kadar.
Tayt
Tulum
Elbise
Çizme
vb kıyafete boşalttım yine
1 kot ceket, 1 triko, 2 kazak, 1 sweatshirt, kişisel bakım ve kozmetik ürünleri.
Ayyy bu son bu son diye diye kart limitini ağlattım 😂🥺🤦🏻
farazi şeyler, kolyemin ipi kopmuştu esnek ip aldım mesela..
Alçak kardeşimden bana Robot süpürge almasını istedim ama zalım almadı
her çıktığımda bir şeyler alıyorum aklımda değil jxjd
Kendimi hafta sonuna saklıyorum, şimdilik bir şey almadım.
Daha bir şey almadım ama almayı düşündüğüm bir üründe yok.
cumartesi gratisi patlattım pazar günü yumuşak peluş eşofman altları (5 tane) Pazartesi oğluma (minyatür pinscher) peluş kemik dün oğlana 3 çeşit mama kardeşime ve bana noel baba figürlü yeni yıl kupası
En son AVM'de ihaleye gircektim arkadaşlarım tuttu😂😂
Bi bok alamadım :( işsizim depresyon boku yedim yani
Ben hiçbir şey almadım diye biliyordum ama sihirli güçler tarafından kuşatılmışım galiba her gün bir kargo geliyor 😅
iphone 15 pro max macbook pro ve airpods 3. nesil
Kaça aldın macbooku
95. k
Almicam hiçbir şey yeminliyim 😂😂
Kaç yeminler bozulduuuu
2 paket maden suyu aldım mis gibi
İçli köfte sonrası iyi gelir sjdkd
Aylardır içli köfte yiyemiyorum 🥺🥺
Neeğğğ nasıl olur böyle bir şeyy😭
Yapanımız yok 🥺🥺
Kıyamisu
Bayağı masraflı ay oldu 🤔
Kimse hiçbir şey almamış borca giren bi sen bi ben varız
Borca girdiğimi kim söyledi🤔
Ben. Kredi kartını patlatmışsın
Patlatmışım ben🤔
Evet
Hiç haberim de yok 🤔
Gir bak banka uygulamasına🙄
Ben fakirim alamadım.🤦
Yalan söyleme aldın
Dagi'den çorap ile fanila aldım sadece. Cidden başka yok. Boxer alacaktım, 550 TL dedi şaka gibi 2 tanesi.🤦
pazardan al sende tanesi 25 tl
Niye her şey bu kadar bahalı niyeee
Bende anlamadım, güya yerli malı bir de. Yabancı marka olsa neyse.
Kasım'ın inadına Aralık'da alacam ben..
Ocağı bekle bence
Kargocular kapımdan hiç eksik olmuyor
Laptop ve cep telefonu aldım
Kendime hariç kızıma hersey aldım yine 😌
Yarın kaban bot alacağım. Kıyafet aldım
Ben almadım ama arkadaşım 5 bin lira harcamış
Şok marketten muz aldım 😁 🍌
Paran varsa alırsın yani hava atma
Gerçekten hiç bir şey almadım.
Üçün birini ajsjss almadım bir şey wjsjs
Kasım batırdı beni😂😂
Eski tadım olmadığı için hiçbir şey alamadım.
İndirimli ürün almadım
İhtiyacım olan bir şey olmadığı için almadım.
Oyun alcam galiba ben
Hiçbir şey daha o kadar zengin olamadım
indirim yok bindirim var
Trençkot, bot ve çanta aldım
🙄Kışın bitmesini bekleyeceğim
Daha önce aldım