Sigortasının düzenli yatıp yatmadığı, devletin mi veya özelde mi yattığı vs. bu gibi ayrıntılara bakıyor mu cidden?

Sigortasının düzenli yatıp yatmadığı, devletin mi veya özelde mi yattığı vs. bu gibi ayrıntılara bakıyor mu cidden?

Evleneceğim erkek henüz üretilmedi bence ama bakmam beni kendi sigortam ilgilendiriyor bana ne yatmıyorsa onun problemi. He bana yatıyor diye yalan söylerse bu da onun sorunu sigortası olmadığı gibi beni de kaybeder😂
Bence bakmalısın. Sicil kaydı falan
Aşk biraz fedakarlık ister, lütfen!
Niye sen duygusuz musun
Yok bunlara değil altında arabası var mı evi var mı namkada hesap durumu nedir ona bakıyorlar.
Artık sigortaya kadar bakar olmuşlar. Yakında ekstre borçlarına da bakarlar
E devletten icra kredi notu filan da baksınlar
Teşekkür ederim
Kimse birini sadece sigortasına bakarak değerlendirmez. Ama finansal güvenlik evlilikte önemli bir konu. Sigortanın düzenli yatması, senin işine ve geleceğine ne kadar önem verdiğini gösterebilir. Tabii ki asıl önemli olan sevgi, saygı ve karşılıklı güven. Kendine güveniyorsan ve bu özellikleri taşıyorsan, sigorta detayları ikinci planda kalır. 😊
Cevap
3Cevap
Ben e devleti bilmiyorum bile var ama sadece iş gereği ötesini bilmiyorum 😂
Due daha henüz GBT e devlet istememiz gerektiğini öğrendik
Benim sigortam var onun da olsun 😀
Her şey karşılıklı yaani
Ben E devletine bakmıştım 😂 evli mi diye hahah
O mantıklı ama. Hazır girmişken 4C Tescil Kaydına falan da baksaydın :D
Baktım siciline de baktırttım 😁
👏👏👏👏
Çoğu kadın zengin olup olmadığına bakıyor.
Hiç bakmadım ya dümdüz evlenmişim valla
Komple e devlet isteyebilirler. 😅
Hayır ilk kez duydum ama mantıklıymış dmsbösnsmsn
Ben bakıyorum jdjdj
İnşallah adli sicil kaydına da bakıyorsundur
Birgün eski sevgilimle sesli arama yaparken sigortanı yatırıyorlar mı diye sordum yatıyor dedi sende bir bak istersen e devlet şifresini tc sini verdi önce evli mı diye baktım sonra sigortasına sonra olaylı vukuatlarına sonra soy ağacına baktım jdjd
Çok mantıklı bir hareket. :D
Sorunu beğendim vitrine çıksın bakalım kimler neler diyor
Çoğu umurumda olmaz diyecek tabii ki 😀
Olabiler
Bakarım
Askim sigortan var dimi
bakanları var
Bakarız
Bakıyorlardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?