Para & Ekonomi Evlendiğinizde eşinizin sigortasını yatırır mısınız? eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor şu an bile geçimde zorlanıyorsak ileriyi düşünmüyorum bile yarın yaşlandığımızda beraber maaş alırız... Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler KS 🤗🤗🤗 Evlendiğinizde eşinizin sigortasını yatırır mısınız? Cevapla Maaş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Evet yatırırdım 1 0 Yorumla
Bearcan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Para varken yapılmalı. En azından 10 yıl düşğk primden bes.56 yaşında çekilir. Doğru fonlarda tutulursa %30 devlet katkısıyla servet bile yapar. 1 0 Yorumla
İsmimimneönemivar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Param olsun yatırmayan ş. 1 1 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Helal olsun Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hahaha evet yatirirdim tabi o da bana yatırırdi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet yatırırdım
Para varken yapılmalı. En azından 10 yıl düşğk primden bes.56 yaşında çekilir. Doğru fonlarda tutulursa %30 devlet katkısıyla servet bile yapar.
Param olsun yatırmayan ş.
Helal olsun
Hahaha evet yatirirdim tabi o da bana yatırırdi
tabikiii