Gizli Üye(25-29)8 ayYaşları kaç bunların? Çok büyük ihtimalle grup eğilimleri var, yoksa bir erkek yürüdüğü hatuna arkadaşının yürümesinden rahatsız olur normalde. Süreci detaylı konuşabiliriz istersen, ilişkiler konusunda tecrübeli ve olgun bir adamım.
04 Yorumla
Soran8 ayBiri 44 diğeri 54. gerçekten grup yani. grup kabul etmem ben. yuh.
Cevap sahibi8 ayBunlar resmen yoldan çıkmış, böyle bir sektör varmış ya, millet fantezi derdinde yani. Sorunu beğendim şimdi, konuşalım istersen.
Soran8 ayneden grup yapmak ister ki? bi yatakta erkek paylaşmak istemez bence bunlar niye böyle
Cevap sahibi8 ayOnu diyorum işte, resmen sapıtmıslar. Belli bir yaştan sonra oluyor, yazabilir misin bana? Yaşım 40 bu arada.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ilginç bir durum olmuş diyebilirim! 😅 Şimdi şöyle, bu iki kişi birbirine o kadar yakınsa ve biri sana kur yaparken diğerine yardım ediyorsa, aralarında ya gizliden bir işbirliği ya da garip bir dinamik var. Bu tarz durumlarda kendi sınırlarını belirleyip, ne hissettiğini net açıklaman önemli.
Eğer hiçbirine karşı duygusal bir ilgim yok diyorsan, naif bir dille ikisine de karşı mesafeli davranabilirsin. Her şeyden önemlisi, kendini rahat hissetmelisin. Kendi mutluluğunu ve değerini her zaman öncelikli tutman lazım! 🌟 Unutma, insanlar gelip geçici ama sen kalıcısın! 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 637 cevap paylaştı.
8 aySaltanatın babadan oğula geçtiği gibi kur arkadaştan arkadaşa geçmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKur yapan kişi ne istedi de red ettin? Diğer arkadaşına nasıl yardım ediyor? Genelde bu tarz olaylarda grup isteyebilirler. Bunlar ile ilişki veya sanal s*x yaşadın mı?
036 Yorumla
Soran8 aysevgili olmak istiyor gibiydi fakat ben olmak istemedim mutsuz olurum diye bana bir ilişki için pek güvenilir gelmedi. diğer arkadaşı ben reddedince o da sansını denemek istedi bu ona bu kız bakmaz zor insan bu dedi. ama bi yandan da kıskanıyor ama kıskançlığını belli etmemeye çalışıyor. buna rağmen de arkadaşına yardım etmeye çalışıyor. onu da reddettim. baktım olacak gibi değiller tamamen görüşmeyi kestim ikisinden de normal arkadaş olamıyoruz. ilk kur yapan adam onu reddettim diye hem bana düşman kesildi hem de gizliden gizliye beni kaybetmek istemiyor gibi davranıyor. fakat arkadaşının da bana kur yapmasına ızın verıyor ve yardımda bulundu.
Cevap sahibi8 ayBunlar büyük ihtimal senle olmak istiyorlar. Bunlar ile özel bir şeyler yaşadın mı? Anlattığına göre seni arzuluyorlar. Yazdıklarına göre hangisi seni düşürürse eve atıp beraber olmak istiyorlar. Belki teki beraber olunca diğeri de isteyecek
Soran8 ayYaşamadım. Yaşamakta istemiyorum. onlara saygı duyuyorum ama ilk kur yapan bana saygı duymuyor düşman kesiliyor bi yandanda beni temelli kaybetmek istemiyor diğer arkadaşı ikinci olanda onu reddetmedi saygıyla karşıladı ama umudunu kesmedi benden halen ya başarırsam kafasında. Bende aynen aklıma gelmedi değil biriyle olunca diğerini de dahil etme olabilir diye düşündüm. çünkü bunlar belli ki böyle insanlar. hiçkimse ne kadını ne erkeği sevmeden beraber olduğunu bile paylaşmak istemez kendi egosu için. bunlar sanki beğendikleri ilgilendikleri güzel bulduklarına saldırışta gibi sevgi göstererek. ya ben ya sen kötü düşünüyoruz saçmalıyoruz ya da bunlar tam olarak böyle bir şey. bana adddddnnnnannn okkkkktarlllla ilgili düşüncelerimi bile sordular. neden biri bunla ilgili düşüncemi merak etsin ki eder ki?
Cevap sahibi8 ayTehlikeli duruyorlar. Böyle kişilere nasıl denk geldin? Adnan denen kişiyi sordularsa çok sıkıntılı kişiler. Adnan denen kişi zaten küçük ve çekici kızları kandırıp millete pazarlama yapıyordu. Bunların düşüncesi bu şekilde olabilir. Sen çok çekici biriysen bunlar grup yapıp takılmak istiyor olabilirler. Zaten erkek milletinin tek düşüncesi ilişkidir. Bunlar seni sanaldan mı buldular? Yoksa realde mi gelip rahatsız ediyorlar?
Soran8 ayKafamı kurcalayıcı çok şey olduğuna bu ikisini kendimden uzaklaştırdım şu an görüşmüyorum. Hayat içinde işyerinde denk geldim özel bi okulda öğretmenler bende öğretmenim işimi bıraktım bunlardan korktuğuma. bende güzel ve çok peşinden koşulan biriyim erkeklerce. acaba bana adnan denen kişi mantığında bi şeyler mi yapmak istediler? başka erkeklerle dostane tanıştırıyorlardı beni mi gösteriyorlardı nedir? benmi kafamda kurguluyorum bilemiyorum :(
Cevap sahibi8 aySöylediklerine göre anlaşılıyor ki bunlar şebeke gibiler. Bu kişiler büyük ihtimal aralarında anlaşıp birilerini ağlarına düşürmeye çalışıyorlar. Sen zaten güzelim ve peşimden çok koşan var diyorsun. Seni ağlarına düşürmeye çalışıyorlar. Adnan olayı derken büyük ihtimal ikisi senle beraber olup ilerleyen zamanda seni başka erkekler ile tanıştırıp devam ederek düşünebilirler. Bu tarz kişiler zaten peşini zor bırakırlar. Güzelim diyorsun bu kişiler aralarında seni konuşuyorlardır. Hatta dışarıda senin fotoğrafını çekip fanteziler bile kuruyorlardır.
Soran8 ayikiside baya zengin insanlar maddi olarak bunu yapmalarına gerek yok bundan dolayı kafamda kuruyorum oluyorum ama adnan denen kişi hakkında düşüncelerim sorulunca aşırı tuhafıma gitti. normalde kimse kimseye bunu sormaz sürekli sınırlarımı öğrenmeye yönelik sorularla beni çözmeye çalıştılar. neden bunu yapıyorlar ki? yapıyorlarsa? benden ihbar ederim diye korkmuş şu an yaklaşamıyor olabilirler. ya da ben kafamda kuruyorum. aralarında benim hakkımda konuşmak mı ciddi olamazsın fotoğrfa çektiklerine emin misin bunlarla bazen yalnızda kalıyordum Allah korumuş demekki.
Cevap sahibi8 ayAnla sende sana yem atıp seni çözmeye çalışmışlar. Sen bu tarz olaylara sıcak baksaydın daha çok ileri giderlerdi. Şu zamanda zengin diyerek bakma genç ve güzelsen her erkek peşinden koşar. Senin anlattıklarına göre bu kişiler aralarında anlaşıp seni hangisi tavlarsa eve atıp beraber olmaya çalışıyorlar. Zaten sen söylüyorsun 1 kişiyle konuşurken diğeriyle konuşmamı istedi diyorsun. Bunlar yan yana gelince senin güzelliğini ve nasıl ilişkiye gireriz diye konuşuyorlardır. İş yerinde açık giyiyorsan elbette çaktırmadan fotoğraf çekip bakarak seni hayal edebilirler. Hatta bu kişiler bir birine atarak senin fiziğin üstünden yorum yapabilirler. Sadakan varmış başına kötü bir iş gelmemiş
Soran8 ayaynen ben varya beni Rabbimin koruduğunu düşünüyorum. bunlara demekki rahat batmış erkek olmalarına güvenmesinler bunlar ortaya çıkmaz hiç sanamasınlar rezil olur öğretmenlikleri de biter bana yaptıklarını kız öğrencilere de yapıyor olabilirler şüpheleniyorum zaten o tanıştırdıkları diğer erkekler sanki bana bakınmaya gelmiş gibiydiler benle hemen ilgilendiler güzel ve ilgi çekici olduğum için. bunu neden yapıyorlar kafalarında mı sorun var?
Cevap sahibi8 ayTanıştırdıkları kişilerde onların yakın arkadaşı olabilir. Sana böyle yapıyorlarsa elbette diğer kızlara bile aynısı yaparlar. Zaten seni elde etmeye çalışıyorlar. Seni belki birisi elde edince video çekip tehdit edip sana her istediklerini yaptırabilirler. Kafalarında sorun olacağını sanmıyorum. Bunlar erkek oldukları için güzel ve çekici bir kızı elde etmeye çalışıyorlar. Her istediklerini yaptırmak istiyorlar. Senle ilk konuşan kişi belki senden çok zevk aldı. Diğer kişiye seni anlattı. O kişide senden zevk almak istiyor olabilir. İlerleyen zamanda grup bile isterler
Soran8 ayevet evet yakınlık var o tanıştırdıklarıyla belli. annnnecim tehditte mi edilecekktim. bence bunlar insanları yokluyorlar eğer kendi kaafasındalarsa okeyler değillerse o kişi uzaklaşırsa fazla ona yaklaşmıyorlar mesela benim uzaklaşmamdan korktular olmaz bunla deyip bana yaklaşamadılar şimdilik. bir şey yaşamadık kafada mı zevk alışını konuştular diyorsun. bilmiyorum ben içkilendimm biliyorsun biz böyle durumlara toplumca gggggggaaavvvvvattttt deriz. çıldırmışlar bunlar.
Cevap sahibi8 ayBunlar büyük ihtimal anlaşmalı takılıyorlar. Hangisi bir kişiyi avucuna düşürürse onu kullanıyorlar. Sen zaten güzelim ve çekiciyim diyorsun. Normal olarak akıllarından çıkmıyorsundur. Ellerinde fotoğrafın varsa seni düşünüp hayal kuruyorlardır. Veya plan yapıp seni nasıl elde ederiz diye düşünüyorlardır. Sana zaten sulanmışlar. Sende pas vermeyince 1 adım geri atmışlar. Bunlar belki biraz daha devam ederler sen pas vermeyince vazgeçebilirler.
Soran8 ayBende çok sonra beraber takılıp kimi çuklarsak kafasında bunlar diye içkilendim ama ya kafamda kurguluyorsam olamaz dedim. bana şimdilik bulaşmıyorlar tamamen kaybetmemek ya da ortaya çıkarırım diye belki de. bir de çevrede başka kadınlarda var onlara böyle yapıyorlar gibi şüpheleniyorum şu an onlar üzerinde çalışıyor gibiler. sanki bunlar kişilerin sınırlarını öğrenip buna göre rıza çerçevesinde rezilliklerini yani gggruppp yapmak istiyorlar diye düşünüyorum.
Cevap sahibi8 ayZaten grup olmasaydı 1 kişi konuşurdu. Diğer kişi olaya girdiği için grup istiyorlar. Sen belki böyle ilişki tarzları istemezsin ama böyle kişiler ilaç vererek, içki içirerek kıvama getirip her şeyi yaptırırlar. Böyle tarz kişilerin fanteziler çok olur.
Soran8 ayannnnecim. zaten böyle söz dinleyen sözünden çıkmayan kadınlarla beni kıyaslayıp senden daha iyiler diyordu ilk adam. söz dinleyen sözünden çıkmayanlara her şeyi yapacaklar demek ki bunlar. böylelerine ilaça da gerek yok zamanla kabulde ederler. hadi etmediler dediğin gibi ilaç verir uyutur başka erkeklerle yatırır uyanıncaya kadar. Aman Allah ım. inş kafamızda kuruyoruzdur
Cevap sahibi8 ayTürkiye de her şey olma ihtimali var. Bunlar zaten tahmin. Zaten konuşmalarından sana çok belli etmişler. Senle olmak istiyorlar. Bunlar iki kişi görünse de farklı kişiler bile çıkar. Ama şu çok net grup istiyorlar. 2 kişi olarak gözükseler bile evde 3,4 kişiden fazla bile olabilirler. İlaç olaylarına girerlerse zaten sana ne yapsalar da ne etseler de kendine geldiğinde pek hatırlamazsın. Çok dikkatli ol
Soran8 aybirde inanılmaz ilki seçici çirkin bakımsız esmer kadınlar buna yaklaşsa peşinden koşsa da pek oralı olmayıp yedekte tutuyor gibi. benim gibi güzel sarışın açık tenli kadın istiyor. dediğin doğru ilacı verirler uyuturlar kimbilir kendi kafasındaki erkeklerle işbirlikçilerle eylemlerini yaparlar yapacaklarını kimse de bir şey anlamaz. bunlarla bir ev gibi ortama giren kadının vay haline gibi. düşünsene annecimmm. okadar ilişkiyi anlamaz mı ki kadın. eyvah eyvah. ne biiçim bi dünya da yaşıyoruz.
Cevap sahibi8 ayBunlar büyük ihtimal şebeke oldukları için çok kadın ellerinden geçmiştir. Sen zaten güzelim diyorsun. Onlarda seni beğendiği için elde etmeye çalışıyorlar. Onların yanında açık giyiyorsan büyük ihtimal gözlerinin önünden gitmiyorsundur. Bunlar profesyonel olmuştur. Ellerinde ilaç falanda büyük ihtimal vardır. Evine gitsen içeceğine atsa ruhun duymaz. İlaçlar zaten çok sıkıntılı sana ne yaparlarsa yapsınlar sabah uyandığında pek hatırlamazsın.
Soran8 ayannnecim kalp durdurucu konuştun. bunlar insanlıklarını yitirmişler çiirkin şeyleri için neden her şeyi yapmasınlar ki evet :( evet profesyonel olmuşlar kadınlara nasıl yaklaşılır çok iyi biliyorlar öğrenmişler benden de onlara malzeme çıkmayınca ilki beni istemiyor ayaklarına yattı ama diğer arkadaşı yaklaşınca bana kıskanmıyorda değildi. kıskanma ibareeleri vardı ama gizli gibi. diğer arkadaşı da beni ben elde etmeliyim diye onu ezici eziiikkkleyici davranışlar yapıyordu beni tercih etsin diye bana.
Soran8 ayfakat ikinci erkeğin getirdiği tanıştırmalık iki erkek sanki beni görmeye gelmiş gibiydi benle hemen ilgilendiler konuşmaya çalıştılar aşırı sıcakkanlıydılar benim başım ağrıyordu rahatsızım deyince yalnız bıraktılar beni anlayıp. yoksa benle takılıp konuşacaklardı. o sırada iki kadındık. diğer kadınla ikisi de ilgilenmedi görmedi bile ama benle aşırı ilgili durumdaydılar hatta ısrarcı davranış eğilimindeydi. dediklerinin yapılmasını ister gibiydiler. inanılmaz ısrarcı evt insan ilk defa gördüğü kadına ısrarcı davranamaz değil mi?
Cevap sahibi8 ayNe olursa olsun dikkat etmek lazım. Sana plan yapıyorlar. Bunların kafası kesin birimiz tavlarsa gerisi gelir düşüncesi vardır. Bunlar ile hiç özel konuşmalar yapmadın mı? Seni diğerine atmış. Diğer kişi sana iltifat etmiyor mu? İstemiyor mu seni?
Cevap sahibi8 ayİyi ki yanında birisi varmış. Tek olsaydın peşine yapışırlardı. Kim olursa olsun ilk defa gördüğü bir kişiye kimse asılmaz. Seni çekici ve güzel buldukları için ısrarcı olabilirler.
Soran7 aybende sen gibi düşündüm biri tavlarsa ikimiz nevalanırız diyebilir bunlar dedim ama sonra kafamda mı kuruyorum delirdim mi dedim? asla yapmadım ben öyle özel konuşmalara kalacak bi kadın değilim. ilki uzun süre peşimde koştu oralı bile olmadım ilki vazgeçince diğeri türedi hatta diğeri onu seçmem için ilkini eziiiiiikkkkleyici şeyler yapıyordu. diğerine atmadı ikinci kendi istedi harekete geçti bundan yardım istiyor oda yardım ediyor sadece. diğeri ne desem yapıyordu benle iyi geçinmeye çalışıyordu. bana sanki ikisi aşıkkk gibi davranıyordu. ilki diğeri yaklaşsın bana belli etmeden rahatsız olup kıskanıyordu ben gördüm anladım. sadece kafaları ciiiiiinselllllikte kötü şeylere çalışabilir gibi geldi tekin değillerdi
Cevap sahibi7 ayÇok belli sana oyun yapıyorlar. Kim seni kaparsa elbette diğeri de yararlanır. Sen yine de dikkat et. Eve falan çağırırsa gitme. Zaten bayanların pek gücü olmaz. Evde her şey olabilir. Zaten seni çok beğenmişler. Bunların fantezileri çok olur. Seni 1 hafta bile evden çıkarmazlar
Soran7 aytabi ki oyun kurgu bol bunlarda yapa yapa geliştirmişler kendilerini. bir de ne kadar çok kadın düşürdülerse seçici davranıyorlarr güzel kadın istiyorlar. zorunda kalmadıkça güzel olmayan kadına bakmıyorlar. nasıl fanteziler bunlar acaba yuh ki yuh. bunlar insan değil mi bi hafta ne demek. kendini istemeyen kadınla bi insna nasıl ilişkiye girebilir odaklanamaz bile beni istemiyor diye.
Cevap sahibi7 aySenin gibi güzeli istiyorlar işte. Fantezileri say say bitmez. (Belki seni oynatırlar belki bağlama yaparak her ikisi üstünde farklı farklı yöntem uygulayabilirler) 1 hafta derken lafın gelişi dedim. Erkek oldukları için kadın istiyor mu istemiyor mu umurlarında olmaz. Onlar zevkine bakarlar.
Soran7 ayilaç olayına cüret edebilirler mi? bunu yapıp yakalanırsalar hayatları kararır bence. bundan yapamazlar. bunlar öğretmen ikisi de işini kaybetmek istemezler.
Cevap sahibi7 ayErkek oldukları için her şeyi yaparlar. Bunların gözü döndü mü öğretmenlik falan umurlarında olmaz. İlaç olayına girerlerse çoğu şeyi hatırlamazsın. Sabah belki uyandığında uyumuş halde kendini bulursun.
Soran7 aybence de rahatlık bunlara batmış. bu yaptıkları bile sonlarını getirebilir fakat şu an anladığım kadarıyla kadın avındalar ve kendi kafasından kadınlara yöneliyorlar gibi. benim sert kişilere fazla bulaşmıyorlar. kadın uyutuldum diye şüphelenmez mi belki uyumayacak olamaz mı? bunlar grubu niye seviyor olabilir gruptan ne zevk alacaklar hiçbir erkek kendinden başka bir erkeği istemez ki egosal.
Cevap sahibi7 ayHer kişinin farklı düşünceleri olur. Bazıları sadece 1 kişiyle ister. Bazı kişiler 2,3,4 kişiyle olmaktan zevk alırlar. Her şey zevklere ve fantezilerine bakar. Kişiyi ele geçirip her şeyi yaptıklarında kişi uyansa bile ne yapabilir. Soğuk su içer ve onların emrine girer. Bunları belki tam tanımıyorsundur. Belki bunlar gay bile olabilir. Seni ele geçirseler akıllarında neler varsa gerçekleştirmek isterler. Sana hiç belli etmediler mi?
Soran7 aysadece fikrimi sorguladılar öyle bi şeye bende cüret edemezler. evet tanımıyorum. gggaaayyy nasıl olabilir onla nasıl alaka açar mısın biraz daha ne demek?
Cevap sahibi7 ayTahmince gay fantezileri bile olabilir. Beraber bir iş yapıyorlarsa farklı şeyler bile yapabilirler. Hiç bilemeyiz ama belki birini bulamazlarsa beraber kendileri yapıyordur. Veya 2,4 kişiyi bulup grup yaparken ilişkiye girebilirler.
Soran7 aydediğin doğru olabilir insan neden buna bulaşsın belki de o an ortamdaki kadını bahane ederek hem kadınla hem de erkeğin kendisiyle olmasıyla da ilgili olmaları çok yüksek bi durum. ilki bana gggaayyylerden nefret ederim demişti acaba bundan onun ggggayyy olduğunun gizlenme yatar mı? bi erkek neden gggaayyden nefret eder ki?
Cevap sahibi7 aySana böyle dediyse elbette gizleme olabilir. Utanmış olabilir. Belki seni grup a davet ettiklerinde sen kabul ettiğinde orada daha açık sözlü olabilirlerdi. Zaten bu iki kişi plan yaparak birini ayartmaya çalışıyorsa elbet kendi aralarında her şey olmuştur.
Soran7 ayaman Allah ım ben şok :( gggayyy ise kadınla da ilişkiye girebilir mi sence
Cevap sahibi7 ayBunlar zaten ava çıkmış. Birini bulmazlarsa kendileri biriyle yapıyor olabilirler. Kadın bulunca grup yaparken orada bile hem gaylık hem de kadınla ilişki gibi her şey olabilir
8 ayNası bi tarikata denk geldin MK 🤣
02 Yorumla
Soran8 aybendee anlamadığıma soruyorum bunlar ne iş :(
- 8 ay
Onlarla alay ederek ve aşağlayarak depresyona sokmak isterseniz en acımasız şekilde hizmetinizdeyim 😃 (herkese böyle konuşmam böyle konuştum diye sakın yavşama şimdiden diyorum 😉 )
Grup yapmaya çalışıyor olabiliriler
011 Yorumla
Soran8 ayciddi mi. nasıl anladın bunu. neye varır bu iş. böyle bi şeyi kabul etmem
Soran8 ayyuh. grubada gider mi bunu da teklif edeler mi
Soran8 ayben istemiyorum bi şey net ikisiyle de. ikisi de aşık gibi ya da iyi rolcü bilemem. bi erkek başka birine nasıl olurda sevdiği kadını avcuna bırakır ki.
Soran8 ayben ışık yakmadım reddedince öbürü türedi. bildiğin ikisi aşık beni seç diye gözüme bakıyorlar. reddediğim kişi reddedince çirkinleşiyor düşmanlaşır oldu arada bana
Soran8 ayarkadaşı bana yaklaşınca çaktırmadan napacm diye bakıyor kıskanıyor benim için o kimseye bakmaz vazgeç diyor
Soran8 aybu çelişki mevcut. bu çelişkinin olmasının sebebi ben katı oluşum benim onla ya da arkadaşıyla ilişki yaşamayacağını net biliyor. yani arkadaşım naparsa yapsın bu kadın bunla ilişki yaşamaz rahatlığında benim böyle bir şeye geçit vermeyeceğimi biliyor edepli olduğumu biliyor. arkadaşı bunun yakın arkadaşı ve arkadaşından çıkarsal faydalar elde edebiliyor bu faydayı kaybetmek istemiyor. mesela arkadaşına arabanı bana ver ödünç diyor veriyor gibi. birde kaybetmeyi yediremiyor reddedilmeyi hazmediyor. hazmediğine ben vazgeçtim al sen dene ayaklarına yatıyor. zekice alttan alta benden uzak durması için ona telkinler veriyor. arkadaşı da kendisi de bana aşık ben anlıyorum sevgi yok denemez.
Gizli Üye(30-35)8 aySeni birbirlerine yolluyorlar
03 Yorumla
Soran8 aybunu nasıl kaldırıyorlar neye varır bu iiş
Cevap sahibi8 ayKız engelle bence hiç karıştırma niyetleri kötü
Soran8 aynasıl kötü canım. grup gibi mi.
8 aySen kimi seçtin?
02 Yorumla
Soran8 ayhiçbirini çöp gibiydiler
- 8 ay
Bence de çöp
- Para & Ekonomi konusunda 321 cevap paylaştı.
8 ayaşkı memnu mu ne bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayGrup yapacaklar
02 Yorumla- 8 ay
Ksjdksjdksjdk
Soran8 ayciddi misin nereden anladın bunu
8 ayAmanin
00 Yorumla
8 ayKaç bence
02 Yorumla
Soran8 aykaçtım da neden ne yapacaklardı?
- 8 ay
Ne yapacaklarını bilmem de hiç hayra alamet görünmüyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne