Dostum dediğim kişi bana küstü. Sizce neyapmaliyim? Bana tavsiye veriniz lutfen.

dostum dediğim kişi bana küsüp tavır yapıp asla konuşmak istemediğini söyledi.yani dosluk ilişkisini kesti. sebep ne mi? gezmeğe gittiğim için onu çağırmamışsım hep gidiyormuşum hiç bir zaman çağırmamışsım diğer arkadaşlar bulup onu satmışsım. alakası yok özeleştiri yaptım ben sırf onla takıldım, birçok yere çağırdım. benim anlayamadığım bir insan basit olay karşında neden ilişkisini keser. bu arada yaşlarımız 18 değil o 26 yaşında bende 24. saçma geliyor, ben çok kızdım madem böyle küçük olaya çocuk gibi karşılık vereceksin özaman konuşmam daha iyi, ilerde daha kötü bir olay olur kimbilir ne yapar. ben konuşmaya çalıştım kendisiyle dinlemedi ve bana göre büyütülecek olay değil kendimi ortaokulda ki ergenler gibi hissettirdi. kendimden utandım ya ben nasıl arkadaşlık yapmışsım bu kişiyle beyni 13 yaşında çocuk gibi. sizce önüme bakıp gitmelimiyim yoksa konuşmalımıyım?
Dostum dediğim kişi bana küstü. Sizce neyapmaliyim? Bana tavsiye veriniz lutfen.