Kıyafet kötü giyiniyorum sonra ucuz ürün alıyorum utanarak yani kendimk iğrenç hissediyorum öyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim de utandığım oldu. Gurur duyduğum oldu. Tabi ne kadar fakir olduğunu bilmiyorum. Ya da kimi yakalamaya çalıştığını. Bu bir aşağılık kompleksidir ve tedavi etmezsen büyüyebilir. Bir uzmandan yardım almaya çalış. Gerçi artık o da çok para istiyor. Ama parasız hizmet veren devlet hizmetleri var sanırım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 aygüzeli giyinmenin para ile alakası yok bence ülke insanlar görsel oldukları için örnek versem mi paspal giyinmişim market gittim kadın yüzüme bile bakmıyor kart çektim soy adı görünce anladı etraf her şeyin benim olduğunu 2 dk geçmeden zıplıya zıplıya yanıma geldi çıkarken market de muhabbet etmeye çalışıyor işte ülke hali bu
00 Yorumla
8 ayMaddi durumunun iyi olmaması zor bir durum fakat insan bazen böyle dönemler yaşayabiliyor. kimse 18-20 yaşında zengin olmuyor ya da altına araba çekmiyor. zamanla bazı şeyler düzelecektir. Ben de böyle dönemleri yaşadım Ama şimdi durumum yine iyi şükür. Umutsuzluk yok :)
00 Yorumla
8 ayAjda Pekkan teyzemin dediği gibi fiziğin iyiyse pazardan aldığın bir tişörtle bile çok şık görünebilirsin ki marka fakirlere kendini zengin hissettirmek için bulunan bir icattır buna böyle bakarsan kendini asla kötü hissetmezsin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal kurallar ve baskılar maalesef bazen bizi böyle hissettirebiliyor. Maddiyat ya da dış görünüş insan değerini belirleyen şeyler değil. 🌻 Senin kişiliğin, kalbin ve hayallerin seni özel kılar. Kendine odaklanmayı dene. Belki bir hobi edinmek ya da hayal kurmak kendini daha iyi hissettirir. Uygun fiyatlı ama güzel kombinler yapabileceğin uygulamalar ve videolar da var. 👍 Sadece dış görünüşe değil, içindeki o güzel güce odaklan. Unutma, kendini sevmezsen kimse seni tam anlamıyla sevemez. 🌸 Dertleşmek istersen buradayım. ❤️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
80Cevap
En ünlü markanın en pahalı elbisesini giyer ama onu taşıyamaz kambur durur, davete gider gülümsemez gözlerinde bir mutsuzluk huzursuzluk yansıtır.
Bir başka birini düşünelim 6-7 yıllık elbisesiyle bir davete düğüne vs gider. Ama dimdik durup insanların gözünün içine bakarak sohbet eder. Yüzünde tebessüm eksik olmaz, hayata pozitif bakan yanıyla insanlara karşı samimiyetiyle ışıldar.
Bundan ne anlıyoruz gerçek zenginlik giydiğimiz, yediğimiz, içtiğimiz bindiğimiz araç, oturduğumuz ev değil evet bazı şeyler var ki temel ihtiyacımız.
Fakat gerçek zenginlik bana göre hayata baktığın pencerede saklı, umut dolu olmak, özgüvenini çabalarak kendini eğiterek geliştirmek. herzaman bir yol vardır deyip samimiyetinle imkanlar doğrultusunda yaşamak. yani zenginlik gerçekten önce içinde kendini geliştirmende düşüncelerinde saklı. Tabi bunlar yeme içme barınma gibi temel ihtiyaçları karşıladıktan sonra geçerli. Oda ne kadar karanlık olursa olsun içinde ki ışığı söndürmezsen kendi ışığın sana yeter ve bu zamanla çevrene yansır. bu ışığı daha güçlü yapmak için azimli olmak bizi hayatta iyi hissetirecektir.10 YorumlaAnnem okul temizliyor ve Babam ise fabrikada calişiyor... biz meslek alamadik siz alin diye büyütürler bizi cok sükür markali kiyafetim ilk mesleğe başlayinca oldu ama cok sükür erkenden fark ettimki konu marka değil kişiliğin önemli olmazsi. Hala daha Markali kiyafet yerine önem verdiklerim farklidir. Demek istediğim kimliğinden ailenden utanma sadece geleceğini başarili olmazsina bak yani okulda derslerin iyi ve işlerinde başarili olmalisin. Allah af ve afiyetle bi hayat ve af ve afiyetle bi ahiret nasip etsin!!
31 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 388 cevap paylaştı.
8 ayHayatta fakir olmak dışında utanılması gereken tonla şey varken inan bana bu utanılması gereken son şey olabilir. Tabi ki herkes daha iyi yaşamak ister anlarım ama her şey maddiyat değil. Çalışmak, bileğinin hakkıyla bir şeyleri elde etmek, onurunla yaşamak gibisi olamaz.
70 Yorumla Zenginlik guzel giyinmek pahalı kiyafetler almak değil kendine yakistirmak diye bi tabir var sen en pahalı kıyafetide giysen olmaz oyuzden bu seni hiç utandırmasın eminimki sen çuval giysen yakışır kendini sev küçük şeylerden mutlu olmayı bildikten sonra dünyanın en zengin insanı sen olursun bunu unutma hayattin hep güzel geçsin💐
20 YorumlaBorcun yoksa sırf güzel giyinmek marka olması vs için borca girme elindekiyle yetinebilmek en güzel zenginliktir. Böyle davranmazsan asla zengin olamazsın zaten. Utanacak çekinecek bir şey yok temiz suya muhtaç insanlar var bu dünyada. Moralini bozma :). Umarım her şey gönlünce olur.
30 YorumlaCanım, özgüven parayla gelen ya da giden bir şey değil ki ☺️. Duygu, düşünce ve yeteneklerine güvenenerek, verdiğin kararların arkasında olman özgüven demektir..
Ayrıca, çevrende ki insanlar senin ne giydiğine göre seni sevecek ya da yargılayacaklarsa bu onların samimiyetsizliğini gösterir.20 YorumlaBen mütevazi şeyler kullanırken en pahalı ürünleri kullanan ve gözüme sokarak bana hava atmaya çalışan bir arkadaşım, yıllar sonra bir dairemin boş olduğunu görüp benden kiralık ev istedi, "başkasına söz verdim" diyerek reddettim. Hayat böyle işte. Ne utan ne de üzül. Mutlu olmaya çalış. Her şey geçer, her şey değişir.
12 Yorumla- 8 ay
erkek miydi kız mı
Degerli olan sensin. Unutma senin kiymetini degerini benligini kiyafetlerin ya da maddi durumun belirlemiyo eger bunlar yuzunden sana laf eden varsa onlarla selami sabahi kes. Herkes zorlu yollardan gecer bazilarina hayat altin tepside sunulmuyo mucadele etmek zorundayiz sende cok iyi yerlere gelebilirsin eminim. kendini kotu hissetmene sebep olacak hic bisey yok
10 YorumlaBen zengin insan sevmiyorum. tabiki iyileri var ama bana gore degil. Fakir insanla cok daha iyi ve samimi arkadas olurum. Kibir olmaz fakir insandan, halinden anlar. Ben de zorlu zamanlar yasadim. Bugun durumum iyi ama cok zengin olsam bile kesinlikle fakir arkadasimi kimseye degismem. tabiki karakterli olan. Zengin olup bilmemek gorgusuzluk. bilginle ve kesisel gelisiminle one gec. Is geregi zenginlerin icindeyim ama cogunun benim gibi bir kisiel gelisimi yok o yuzden kendime guvenim tam. ustume basima da hic bakmiyorum, umrumda da degil. is arkadaslarimin kisisel gelisimi daha az ve daha ezik davraniyorlar. Dusun, Oxford mezunu olsan Ali Koc onunde ceket ilikler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHiç sorun etme bende gömlek pantolon giyer çıkarım yanında arkadaşlar süslenirler herkes onlara değil bana bakar çünkü kendilerini kasarlar hep kibirli dururlar... O yüzden bir insanı güzel gösteren kıyafeti değil o ortamda yaydığı güzel enerjisidir bunu asla unutma ve kaldır başını dik yürü
10 Yorumla
s 8 ayFakir olmak neden utandırsın? Elimizde olan bir şey değil neticede.
Ben de hep en ucuz şeyleri alır en ucuzları giyerim.
Yemek dışında bir şeye de doğru düzgün para harcamam.
Eğer gelirimiz sınırlıysa giderimiz de sınırlı olmalı.20 Yorumlafakir olmak suç mu veya ayıp mı sence?
Ne kadar * karaktersiz kalitesiz insan var hiç utanmadan geziyolar. Önemli olan zenginlik fakirlik değil insan olmak hayatta. İyi insan ol insanlara yardım et Gönlün zengin olsun en büyük zenginlik odur ❤️10 YorumlaCanım yaaa saçmalama Allah büyüktür Allah kalbine gönlüne gore versin ama fakirlik ayıp bir şey değildir utanılacak hiç bir şey değildir.. maddi olarak zengin olamayabilirisin karakter olarak zenginleşmek senin elinde...
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. O kadar sağlık dilenen insan gördüm ki kıyafetler, paralar, evler, yatlar, katlar hepsi gözümde çöp oldu. Sağlığın varsa en zengin sensin zaten. Yoksa fakirsindir. Parayla zenginlik olmaz ki.
20 YorumlaBence bu senden kaynaklı kuzum kendine daha fazla değer ver ve çevrende hangi insanlarla birlikte olduğuna dikkat et etrafına ya da dünyaya bakarsan Afrika'da ki insanlar yiyecek yemek ve su bulamıyor kendi halimize ve Allah'a bolca şükür etmemeliyiz 🌷☺️
20 YorumlaKendi zenginliklerini fark et fakirlik sadece parasızlık demek değildir sağlıkta bir zenginliktir iyi bir ailede zenginliktir kaliteli arkadaşlar zenginliktir güzellik geçici olsada bu yaşlarda zenginliktirbardağının dolu tarafına bak
00 Yorumla
8 ayFakir ol ama gururlu ol karakterin iyi olsun ve Allah tarafından böyle sınanıyorsun bunuda unutma baskakarına da özenme bu hata, her ne olursa olsun haline şükret illaki günün birinde Allah yüzünü güldürecek
00 Yorumla
8 aySen hiç öyle düşünme sen baskalarina bakarak kendini onlar ile kıyaslama bence fakirlik kötü bir şey değil ben zamanında fakirlik gördüm ama çok mutluydum keşke eskisi gibi olsaydım diyorum ben o yüzden eski hayatıma geri isterdim
10 YorumlaSen kendinden utanmazsan kimsenin senden utanmaya cesareti olmaz...
Sade şeyler giyinmeyi tercih edebilirsin tek renk mesela siyah bi elbise, siyah kurtarıcıdır. ucuz olsa da iyi görünebilme ihtimali daha fazladır00 Yorumla
8 ay
Hep aklıma Feriha paçozu geliyor 😂😂
02 Yorumla
Soran8 ay😂 of
- 8 ay
😂😂bugün uzun süreden sonra bı bakim dedim kıza yapılan yorumlara kahkaha attım ajsksjsjs
zaten özgüven diye bir şeyin yokmuş
adı üstünde ÖZ güven
kendinden gelmesi gerekiyor üstünde ki kumaş parçasından cebinde ki kağıt parçasının çokluğundan değil.
00 Yorumla
8 aySize şöyle bir öğüt vermek istiyorum, benim babam fakir bir ailenin çocuğuydu ama yılmadı, evlendi, çoluk çocuk sahibi oldu ve çocuklarını yetiştirdi, siz de kendinize iş bulun, işe girdikten sonra ekmeğinizi kazanın, geleceğe yatırım yapmak istiyorsanız paranızı biriktirin ve kendinize istediğiniz gayrimenkulu alabilirsiniz (ev, arsa, tarla, daire vb.). Eğer çalışıyorsanız ek iş de yaparak böyle de para biriktirebilirsiniz.
Umarım sizin için her şeyin hayırlısı olur.
Selamlar
00 Yorumla
8 ayPahalı elbiseler kıyafetler içinde karaktersiz insanlar var ise komple belestir. Sende ucuz ama güzel şeyler alıp güzel giyin bu fakirlik değil giyinmeyi bilmemektir
00 YorumlaKeşke her şey maddiyat olsa, sağlığın yerindeyse ve huzurun varsa emin ol zenginsin zaten. Boşa üzme kendini, yok marka giyinmekmiş yok iyi telefon kullanmakmış boş bunlar, özgüvenin yerinde olsun
00 YorumlaYani çalışabilirsin genç insansın hani üzerinde bir yükümlülük yok ise eğer onun dışında bu insanlık halidir zengin olan insanlar bizden üstün değil aynı toprağın altına giriyoruz
00 Yorumla
8 ayÖyle insanlar gördüm ki karakteri beş para etmez. Giydiği marka kıyafetler görünmüyor bile. Sağlam bir duruşunuz , karakteriniz olsun. Utanacak daha başka konularınız olmasın yeterki...
00 YorumlaSenin değil bu sisteme köle olanların kendinden utanması gerek de işte… öyle bir hal almış ki millet, ben onlara üzülüyorum şahsen. Uygun olup da gayet şık giyinebilirsin bu senin elinde, illa durumunun iyi olmasına gerek yok bunun için. Yoksa en pahalı kıyafetleri üzerine çekip ucuz görünün o kadar zevksiz ve o kadar karaktersiz insan var ki…
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 304 cevap paylaştı. Hiç de öyle düşünme. Kimse manken kız aramıyor. Saçını taraman bile bakımdır illa kuaföre gitmen gerekmiyor. Sen kendi halince yaşa hiç de guvenin sarılmasın
00 Yorumla
8 aybende utanıyordum ama hiç kimseyi takmıyorum yaşın kaç bilmiyorum ergenlik duygusu biraz çalışmak için müsaitsen çalış kendine odaklan olmadı ucuz ama güzel kıyafetler çok var inan ucuz ama kötü duranlar yerine ucuz ama güzel olan kıyafetler almayı dene
00 YorumlaÇalışabilirsin, ayrıca neden böyle düşünüyorsun ki kim neden senin kıyafetine baksın saçmalama
114 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
Evet ama devir değişti arkadaş birazda haklı iyi insanlar eziliyo
- 8 ay
Doğru ama toplumsal baskı var sosyal medya hep güzel giyimli güzel insan dolu bu sefer iyice baskı oluyo
- 8 ay
Herkes mükemmeliyeti olmuş canmm
- 8 ay
Hayr öyle demek istemedim sadece günümüz durumu böyle
- 8 ay
Ben mutluyum böyle seviyorum kendimi sadece bu arkadaş için empati yaptm mkkk bana ne milletten ben iyim
- 8 ay
Gel m yaz
- Para & Ekonomi konusunda 732 cevap paylaştı.
s 8 ayGüzel giyinmek için çok paraya ihtiyaç yok. Ve utanacak bir şey de değil. Zaten çalışıyorsan zamanla hallolur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHerkes böyle hissediyor knk bi tek sen değilsin, sana tavsiyem instagramda fazla zaman geçirme, görgüsüz haramzade zenginlere özenme, kendini başkalarıyla kıyaslıyorsan zenginlerle değil fakirlerle kıyasla
11 Yorumla- 8 ay
Haklısın
kendi parani kazanmaya baslayinca rahatlarsin. bu yollardan cok insan geciyo bi sen degilsin cok da şaapma.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayDaha çocuksun belli ki, kendin için yapacağın bir şey yok ama çocuk yapmayıp onun da senin gibi olmasıni engelleyebilirsin.. Ailenin sana yaptığını sen çocuğuna yapma
20 YorumlaNiye oyle hissediyorsun imkan böyle ne yapacaksın ki bi iste çalışmıyorsan elindeki telefondan para kazanmayı ogren sende bunun ixin üzülmeye değer mj
00 YorumlaHer hayat farkli utanmani gerecktirecek bir durum yok ucuz urun kullanabilirsin gayet normal seyler bunlar boyle dusunup ozguvenini bozma
00 Yorumla
8 ayDışarıda gördüğün artistlerin çoğu anne babam sağolsuncu Bir çoğu anne babasının desteği olmadan hayatta kalamaz bir hiçler öyle düşün
0112 Yorumla- 8 ay
Çok kırıcısın
- 8 ay
Gerçekler acıdır Ülkede şu an 5 milyona yakın ev genci var ve çoğu anne baba dede desteğiyle bütün gün boş boş takılıyor Çalıştığım yere bazen gençler geliyor 2-3 günde normal işler bile zor gelip işi bırakıyorlar
- 8 ay
Evet kasiyerlik yaptım (1gün ve bıraktım😔ayrıca boş boş takılmıyoruz elbet giricez işe sus kimse halinden memnun değil inan
- 8 ay
Ye iç yat kimse bu sistemde köle olmak istemez Güvencesi ailesi destek olanlar rahat
- 8 ay
Ne yatması kadınlar erkekler gibi işsizken oyun bağımlısı olmuyor
- 8 ay
Kadınlar tiktok çekiyor
- 8 ay
Ee sende çek o zaman ağlama
- 8 ay
Boş teneke değilim canım daha önemli işlerim var
- 8 ay
o zaman fakirliğe devam sanki dünyayı kurtarıyor yarmaa
- 8 ay
Anamın babamın eline bakmıyorum kimseye muhtaç değilim çok şükür bunun hazzı gururu bile başka Sen anlayamazsın boş ver
- 8 ay
Ya hadi uzaklas ahahahaah burdan sadece komik gözüküyosun
- 8 ay
Baba parası yiyorum çok güzel hadi günlüğüne yaz😭😭😭😭
- 8 ay
Bir işe yaramıyorsunuz ki faydadan çok zarar. d
- 8 ay
Acınacak haldesiniz anne babanız bir gün yanınızda olmadığında görücem g*tunuzu 😄
- 8 ay
ya herkesi küçük görme derdindesin kendi işine bak senden akıl alıcak birine mi benziyorum allahın erkeği gelmiş hayat dersi anlatıyor haddinizi bilin yeterli😝
- 8 ay
Rahata da alışıksınız çalışma g*tude yok filmin sonuna bak sen 😄
- 8 ay
Yazık
- 8 ay
amimin keyfi ne zaman isterse çalışırım istemezse çalışmam tıpkı sana benim karışmadığım gibi çok şükür medeniyet güzel bir şey 🙏🏻🙏🏻🙏🏻iyi günler
- 8 ay
Karisamazsin ki birseye faydan yok hala anne babanızın eline bakıyorsunuz neye karışıcaksınız. d önce kendi paranı kendin kazan sonra fikrini sun
- 8 ay
senin neye faydan var acaba ot gibi ruhsuzun tekisin gelmiş bana klavye delikanlılığı yapmaya çalışıyor o emri vakilerini bir yerine sokarım yalnız sonrada bir güzel o ağzını yırtarım hiç dayak yememiş birisi olduğun çok belli ikile şimdi 😃
- 8 ay
23 yaşındayım yeni mezunum * SENİ hadi çalışşşş ağlaaaaaa
- 8 ay
Ya torpilli ya da fabrika işçisi girdiği triplere bak yarma ya kendine faydan yok motor gibi yaşıyorsun akıl vericek çok mu özgürsün para kazanınca bir zahmet kazan zaten awq yaşına bak zahmet olmuş ağla Bi de 😃
- 8 ay
Kudur Ali cabbarrr
- 8 ay
30 yaşına gelmiş iş sahibiyim diye hava atıyo HAHAHSHSGSGS ölcemm
- 8 ay
Fabrika işçisi değilim yine kudur. d
- 8 ay
30 yaşında da değilim yine ağla. d
- 8 ay
Çalış kel Bi zahmet yani zahmet olucak ama😃
- 8 ay
25 yaşında anamın babamın eline de bakmıyorum sığıntı gibi yine kudur. d
- 8 ay
HAHSHAHAHSGSSGGSS keyiften türk kahvesi yapmazsam Pıcımm aşırı keyiflendim akşam akşam sağol
- 8 ay
Ye iç yat değilim sen gibi yine kudur. d
- 8 ay
Çalışcaksın essek gibi tabiki ödül mü verelim napalım manyk ya ahhahahaga
- 8 ay
Boş gezenin boş kalfasısın bir işe de yaradığın yok. d
- 8 ay
asıl sen kudur ömrünün sonuna kadar çalışmak zorundasın NDKANAKDNDLSMSKSKDKD
- 8 ay
Bir s*ke yaradığın yok camış gibi bütün takıl sitelerde. d
- 8 ay
Yoo dil öğreniyorum ev işi yapıyorum geziyorum sen ne skm yapıyosun HAHAHAAGAGAGAGAHAH
- 8 ay
Annen baban birgün sırtını dönecek mobing yapacak göreceğim o beyaz g*tunu 😄
- 8 ay
Nasılmış bakalım o beyaz popişin. d
- 8 ay
dönebilir hayat bu ama sen çalışıyorsun diye kimse sana ödül vermicek şimdi bunu ağlayarak gtüne yaz
- 8 ay
sırf çalışıyosun diye kin dolusun için zehirli senin uzaklas benden MDLSMDLWMSMS tedavi ol🙏🏻🙏🏻🙏🏻
- 8 ay
o ağzını yırtarım senin incel ezik kel seni evde kalmış motor ya hahshshshshsgs çalışıyor diye hava atıyor zahmet olcak awq yok bide işsiz ol o yaşta
- 8 ay
oh susturdum sakın yazma bidaha
- 8 ay
Sen tenekesin sus. d
- 8 ay
İşe yaramazsın tekisin
- 8 ay
İnan senden çok faydam vardır dünyaya
- 8 ay
Aynen oturduğun yerden çok var kendine bile faydan yokken dünyaya nasıl olsun. d
- 8 ay
Zararsın ye iç yat camış gibi boş insan örneği 😄
- 8 ay
Annene babana yazık
- 8 ay
Ya asıl senin kendine ne faydan var ln asgari ücretinin seni zor geçindiriyoken dünyaya nasıl faydası olucak ye iç sıc işte senin mantık bu gelmiş faydadan bahsediyor
- 8 ay
allahin köylüsü senin ne faydan var bu boş dünyaya çok merak ettim 🤣
- 8 ay
inanır mısın annem babam gayet memnun😃
- 8 ay
sülalenden zayıfımdır camış sensin goril seni kalk dişlerini fırçala max türk erkeği
- 8 ay
hiçbir zaman sevilemiceksin çürüyüp gidiceksin belki bir anda ölürsün belli olmaz ama sana üç gün üç gece beddua edicem bana bulaşmıcaktınhahshshaHQHSSSH
- 8 ay
Max türk kızı nasılda kudurunca saldırıyor. d
- 8 ay
Herkezi babanla karıştırma babanı eğit önce 😄
- 8 ay
Ayrıca sevenim var yine kudur. d
- 8 ay
Et et belki dönür dolaşır sana gelir o beddua kurtulursun sığıntı gibi bedavaya yaşamaktan 😄😄ailenin sırtına yük olmaktan
- 8 ay
Babam memur sen nesin😔😔 bence eğitim sana şart insanların hayatına o koca canım burnunu sokmayacağını öğretmelilerdi neyse ben öğrettim uzaklas şimdi
- 8 ay
üzülüyorum sana allah sifa versin ciddiyim bak uzaklas şimdi
- 8 ay
Boş gezenin boş kalfası asosyal kız konuştu. d
- 8 ay
gördüğüm en ezik hesap olabilirsin seveni varmış diye hava ATIUOAHHAAHAGGA ÖLCEMM zaten normal bişey değil mi insanın seveni olması sen ne sk kırığı bişeysin be gittt
- 8 ay
Neyse en azından biraz gururun varmış gururuna dokunmuş bazı şeyler kudurdun bu da bir gelişme değil mi 😄
- 8 ay
İnan senden sosyalimdir sen akşam eve gel ye iç yat uyu hadi
- 8 ay
Ne kudurması gülüyorum bence sen başından itibaren kudurdun oku içindeki kini eğit hayvanlaşmak iyi değil malum😃
- 8 ay
Yazık babana zamanında adam yokluğunda memurluğu tutturmuş sırtında yük gibi kazık kadar kızını besliyor. d
- 8 ay
Kazık kadar olmuşsun burada laf yetiştireceğine hala anne babanın eline baktığın için utan bence biraz md
- 8 ay
babalar bunun İcin var sende kızını evden kovarsın dert etme bu kadar sttir git şimdi😇
- 8 ay
Yanlız itiraf ediyim pişkinlikte yüzsüzlükte nirvanasın. d
- 8 ay
Senin gibi işe yaramaz kız yetistirmem ben. d
- 8 ay
Ne kazığı 30 yaşında git biraz ahirete çalış dünya hastası mezar çekmeye başlamış ben 23 yaşındayım babalık
- 8 ay
Senin gibi kız yetiştirmekte babanın ayıbı olsun armut piş ağzıma düş işe yaramaz seni 😄
- 8 ay
30 yaşında çalışıyo diye hava atan insan akpli seni ucube
- 8 ay
Ben 30 değilim daha profildeki sayıyı bile okuyamıyorsun yazık kafana. d senin okuduğun mektebin...😄😄vasıfsız vasıfsız mezunum diye dolanıyor ülkenin hâli içler acısı. d
- 8 ay
senin annen harika yetiştirmişAhahahshahhshshshshshshahshahagaagagavsvavsvss
- 8 ay
Sen 20 yıl okusan ne olucak nato kafa nato mermer boş beyin taşıyorsun boşa ağırlık yapmasın
- 8 ay
lise mezunu terk işe girmiş benim üniversiteme laf ediyo paragraf netin eksilerde yemin edebilirşm yazma bana vasıfsız
- 8 ay
Gerçekler acıdır hazmedemiyorsan soda iç. d
- 8 ay
Gümrükte çalışıyorum teneke ikile şimdi dengin değilim 😄
- 8 ay
Ne biliyosun beynimi aw HAHSHSHSH slak ya yemin ediyorum boş yapmaya devam ediyo yazma diyorum gwerizkalı mısın
- 8 ay
Git yaşıtlarınla kumda oyna anne babandan harçlık isteyip. d
- 8 ay
Oy akpli amcan seni gümrüğe mi soktu😭😭😭
- 8 ay
Kazık kadar olmuş hala evde yatıp anne babasından harçlık dileniyor ezik. d
- 8 ay
Aynen babanı memurluğa sokanlar benide gümrüğe soktu. d
- 8 ay
Sanane ya bu kadar köylü olduğunu belli etme yani sanane ıyyy midem bulanıyor senden paramdan işimden sanane özürlü seni
- 8 ay
Herkes sen mi la karaktersiz kızla nasıl konuşulacğaını bilmeyen ezik incel seni hadi git ötede zırla yamuk seni
- 8 ay
Çok boş işe yaramaz faydasız bir insansın git ötede oyna çocuk. d
- 8 ay
Senin kız olduğunu sanmıyorum kaşınan sendin görüşüme salça olanda sensin. d
- 8 ay
hayatında kitap okumamıştır triplere bak jabes maymunu seni asosyal ailendir bu arada uzaklasssssa
- 8 ay
Daha profildeki sayıyı okuyamayan bir okumuş cahille sohbete giremem ağla dur sen baby. d
- 8 ay
Ha aynen kız degilim yaragimi görmek ister misin kacma😃😃😃😃
- 8 ay
İşe yaramaz teneke nasıl da ses çıkarıyor boş olunca 😄😄
- 8 ay
profilini s2tim öldü
- 8 ay
Sen erkekte değilsin kendini kandırma. d
- 8 ay
Sen ne yapıyosun senşn neyin dolu paran var diye dolu mu oldun 🤣🤣🤣🤣
- 8 ay
ahahahahahahab slak daha ne olduğuma karar veremiyorsun
- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
Sen ne yap biliyor musun Zaten sayıları bile okuyamıyorsun sana nasıl diploma verdiler torpil mutlaka ama o diplomayı al kıvır münasip yerine hadi bakiim. d
- 8 ay
kaç yaşındasın ilk okul terksin bence başka açıklaması yok LAFLARA BAK haahagaagssgs küçükken söylüyorduk onları
- 8 ay
- 8 ay
gel ben senin o müsanip yerini nasıl kestiriyorum izle yaşlı bunak benimle konuşman bile şans buralarda kız ara Hadi sen
- 8 ay
Senin seviyene göre konusuyorum işte anla diye. d
- 8 ay
Daha sayıları bile bilmeyen insana ne anlatabilirim ki 😄😄
- 8 ay
bak ciddi söylüyorum o ağzını da elini de ayrı ayrı s2erim haddini bilceksin
- 8 ay
Sus artık teneke
- 8 ay
Benimle konuşman bile lütuf uzaklas
- 8 ay
Sen kimsin ki haddimi bileceğim boş gezenin boş kalfası @salagın tekisin. d
- 8 ay
aynen aynen
- 8 ay
Senin gibi boş teneke birine zaman ayırdığım için şanslısın. d
- 8 ay
Asosyal hayatı bedavaya yatarak yaşayan biri için fazla cahil özgüvenin var 😄yolda görsem kahale almam
- 8 ay
Sizin gibi rahata alışkın çalışmaya g*otu olmayan tipler uzak durulası kan emici tiplerdir bilgin olsun. d
- 8 ay
O görüşüm anne baba parasıyla hava atıp Z*ubbelik yapanlaraydı herkes kendi hayatını bilir öyle artist biri değilsen alınma
- 8 ay
Sağlıksal sebeplerden işsiz olabilirsin ya da iş denk gelmiyor olabilir buna sözüm yok zaten
8 ayBu durumu düzeltmek elinden geliyor ve yapmıyorsan utanabilirsin ama gelmiyorsa asla utanmaman gereken şey sahip olduklarındır.
00 Yorumla
8 ayBen hiçbir zaman utanmam. Fakirlik veya zenginlik utanç kaynağı veya övünç kaynağı değildir. Karakter önemlidir.
00 YorumlaSenden daha kötü olanları düşünsen bu sana yardımcı olabilir her halimize sükretmeyi bilmemiz gerek
00 Yorumla
8 ayçalışmalı para kazanmalı ve kendine iyi şeyler satın alamolısın, özgüven önemli şu hayatta , hayatının ritmini yüksek tut ve mücadele et
00 Yorumla
8 aySacmalama ucuz giyinip temiz giyinen ve güzel duran çok insan var
10 Yorumla
8 ayidris ustanın dediği gibi meslek öğrenin kendi işinizi yapın fakirlikten kurtulun
10 Yorumla
8 ayFakir olmak seni ozguvensiz yapmıyor. O sadece suçladığın bir olgu.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayMaddiyata bakarak akıl kullanılıyorsa hiclikten bir şey doğmaz.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 481 cevap paylaştı.
8 ayYaşın kaç senin ponçik Okuyor musun İşin var mı
00 Yorumla
8 ayFakir olmak değil de karaktersiz olmak daha utanç verici bence
00 Yorumlabişey yapma cano fakir olmak utanılacak bişey değil
00 YorumlaÖnemli olan senin düşüncenin bilgeliğinin farkir olmamamısıdır
00 YorumlaZenginlerde ucuz ürün peşinde hatta bedava olanı gördümü mezara bile girerler
10 Yorumla
8 ayMadem öyle bu günleri asla unutma ayakta durmasını öğren para kazanmayı öğren
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
8 ayİyi giyinmenin markayla hiçbir alakası yok o senin kafasal sorunun
20 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 834 cevap paylaştı. herkesin maddi durumu farklı. bu tarz konular utanılacak bir şey değil
20 YorumlaÇalışarak daha iyisini alabilirsin psikolojini çok etkiliyorsa
20 Yorumla
8 ayTemiz olduktan sonra üstündekinin bi önemi yok içindekinin bi önemi var
20 Yorumla
8 aysən özünə güvən. kasıb olmaqla barışma. çalış varlı ol
10 Yorumla
8 ayFakir olmak senin suçun değil dünyanın kanunu fakirler vs zenginler iyiler vs kötüler vardır dünyada
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAsgari ücreti olanlar bile parası olan adamın sahip olmadığı telefona, arabaya falan sahip olmaya çalıştığı için millet zenginmiş gibi görünüyor. Çoğu memurun durumu böyle zaten, okumuş fakirler.
20 YorumlaSenden çok daha kötü durumda olanlar var olaya öyle bak takılma çok
00 Yorumla
8 ayGiyimin maddi durumla alakası yok parası olup giyinmeyi bilmeyenler var
20 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Fakir olmak beni çok utandırıyor ve öz güvensiz yapıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler