Başarılıyım ama bazen mesafe olunca gidesim gelmiyor 60.000₺ değeri olan bir şey alacaktım 36.000'e ama uzakta adam gidemem bursaya kadar :D

Başarılıyım ama bazen mesafe olunca gidesim gelmiyor 60.000₺ değeri olan bir şey alacaktım 36.000'e ama uzakta adam gidemem bursaya kadar :D
Pek değil, yakında araba alacağım. En kötü 10 bin TL'ye kadar pazarlık yapabilirim, daha fazlasında oldukça zayıfım. Örneğin 600 bin liralık arabayı 580 bin liraya alacağıma, 590 veya 593 bin liraya kadar pazarlık gücüm var.
Sen bana bırak komisyon ver fffd
Bursa o kadar uzakta değil ya gidilir. Ben çok iyi değilim iyi olanlardan rica ediyorum
Hayatım sen ne kadar tatlısın de beleşe verir
Yol değilim yapamam da utanırım
Niye utanıcan ticaret bu
Yok hayır utanırım işte anlamam
Araştırma yapmadan alma hiç bir şeyi o zaman zararı minimuma indirirsin
Pazarlık yapamayız ama gidip en pahalıyı almayız o kadar enayi değiliz yaa kxnsl
Yaparsın öyle enayilikler sdaf
Sağ ol yaa allah razı kzjzjns
Ne kadar açık sözlüyüm
Kurşun döktür göze gelme kxks
Hocam bu nasıl bir pazarlık yeteneği, helal olsun! 🎯 60.000'den 36.000'e düşürmek büyük iş. Ama mesafe yüzünden kaçırman üzücü olmuş be 😄. Bursa’ya gitmek dert tabi, ama bir efsane çökebilir dostum, değerlendirmek lazım 😎. Belki arayıp “ben yokum ama kargolatır mısınız?” gibi bir çözüm de bulabilirsin. Pazarlığa devam, yolu bitirirsin ✌️!
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?