Pazarlığın da bir limiti olsun :D 14.500'e ilana attığım şeye 3.500 olur mu demiş adam:))

Pazarlığın da bir limiti olsun :D 14.500'e ilana attığım şeye 3.500 olur mu demiş adam:))

Bu pazarlık değil ki bildiğin soymaya çalışmış saçmalamış :D sdjjsds yani pazarlık hakkında hiç bir bilgisi olmadığı belli kimse. ya da gerçekten troll yapıyor. ben kendim için konuşursam benim pazarlık yapma yeteneğim pek yok zaten gerek duymuyorum pek. yani çok nadir acil ihtiyaçlarım oluyor onlar da da zaten genellikle paramı biriktirip biraz da pazarlık yapmayı tercih ediyorum ama 2. el ürün çok nadir aldığım oluyor ben direk genellikle mağazalardan almayı deniyorum. yani kullanıdan değil de direk firmanın kendisinden alırım hep..
yalnız karşıda ki kişiye güldüm adminim :D
Bir ay önce yatırım amaçlı bir daire almıştık
Daire fiyatını 4.800.000 TL '4.600.000 TL'ye indirmek için üç saat süren bir pazarlık sonucunda mal sahibini ikna ettiğimize göre sadece ben değil ailece biz sıkı bir pazarlıkçıyız😀
Alım-satım ve ticaret işlerinde dinimizde pazarlık yapmak sünnettir.
Fakat bu adam gerçek bir alıcı değil bence
Gerçek alıcı olsa makul bir pazarlık içine girerdi sizinle.😀
Bu arada aldığımız daireyi 20 bin lira kira bedeli karşılığında kiracı aranıyor
3 yıllık bina
Dükkan üstü
Masrafsız temiz ultra lüks
İlgilenen arkadaşlara duyurulur 😊
Ebeveyn banyolu 100 metrekare
Letgoda hiç unutmuyorum Jeolog Hikmet adında biri vardı. Taa 3-5 sene evvel 500 tl ye raket koyardım 200 tl teklif ederdi. Bu arada o zamanki para değerine göre 300 tl çok aşırı fark eden bir miktar. Sonra 1000 e koyardım gene 200 teklif ederdi. 1500 e koyardım gene 200 teklif ederdi. 2 bine kadar koydugum zamanlarda hala 200 tl teklif ederdi. Adam hiç yılmadı, şu an raketimin değeri 6-7 bin tl filan bu fiyattan koysam ve görse gene 200 tl teklif eder :D
Çok pazarlık yapamam 😂 sen bunu yazınca bugün benzer bir şey duydum. Adamın birisi araba ilanı koymuş, adama; “Öğrenciyim öğrenci indirimi olur mu” diye sormuşlar. Araba ve öğrenci indirimi 🤣🤣
Cevap
26Cevap
Aklıma şu haber geldi 😅
https://twitter.com/onediocom/status/1720045150720663800?t=QioDgNtjzt59b21quq6BsQ&s=19
Pazarlık konusunda fena değilim
Markette de kasada adamın ciddiyetiyle öderiz artık 😂 böyle ölüculerden bıktım insanda utanma olur her ilanima böyle ölüculer dadaniyor bi de şöyle tipler var anlaşıyoruz buluşuyoruz parayı istiyorum abi param yok maaşı alınca veririm diyenler var neymiş yüz yüze ikna etmek için yalan söylemiş ve aklınca gasp etmeye çalışanlar yüzünden buluşup satmaya gidesim yok
Ooo ne diyorsun pandemi zamanı eba tavan yapınca 2. el tabletler revactaydı bozuk tabletleri toptan ucuza alıp tamir edip satiyordum adam 1.500 liralık tablete de abi 200 liraya tamam dersen hemen şimdi alcam diye yalvaranlar vardı satmayincada küfür edenler iftira atanlar vardı aklınca biri buluşmaya çağırıp gaspetmeye kalktı bi maç kişi saklanmış dövüp gaspedeceklerdi öyle tipler var ki buluşmaya gitmeyi istemezsin ya adam 600 liralık ilana 100 lira teklif etti hatta şu bile oldu pahalı model bi tablet geçti elime tamir edip ilana koydum ya kızın biri uygunsuz teklif bile etti
Ya boyle beyin yoksunu banada denk geliyor bi aracım vardi ilanda araç üst segment bir araç adam 3.200.000 TL lik araca 900.000 TL fiyat vermiş birde olur dersen ciddiysen geleyim diyo adam kendi yaptığı teklifin saçmalığına bakmiyorda benim olur diyip demeyeceğimin hesabına düşüyor normali bulmuyor valla beni 😁
Aslinda öylesine gel diyecen çağırıp fiziki münakaşaya girecen
😁😁😁
Ya cidden gücü el vermeyen boyle gereksiz aksiyonlara girmiyor zaten iste hep millet trol peşinde hayirlisi 😊
Bi' de seni gaza getirecek kelime ile giriş yaptığını düşünmüş kral. :))
Pazarlık yapma konusunda ders almam gerekir. Çünkü ben böyle bir işe girdiğimde üzerine para bile verebilecek potansiyele sahibim.
Hahahha :D Donanımhaber den fırlamış arkadaş galiba? :D
Ciddi alıcıyım demesi yok mu bir de of..
Çok güzel ticaret yaparım valla. Babam sağolsun :D
Ciddi satıcıyım diye vermişsindir cevabı umarım. :D
İlginç şekilde piyasanın tanıdığı ve isim yapmış firmalarda ( Sara, Abdullah Kığılı, Damat- twen ) gibi markalarda inanılmaz pazarlıklar dönüyor.
Kadınlar pazarlık işinde çok daha usta.
Şansını denemek istemiş adam, çok kırıcısın😄
baska parasi yokmus adamin iste bak bi de ciddiymis hemen sat bu firsat kacmaz
Sanırım pek yok, ısrar edemiyorum bazı cimriler gibi illa şu fiyata yap yoksa almam tarzında değilim. Söylerim, kabul etmezse ya almam ya da alırım uzatmam. Bazı insanlar aşırı ısrarcı pazarlıkta ve çok itici oluyorlar.
Geçen tabak aldım mesela 210 tuttu normalde düz 200 olur mu diye sorardım ama hasta olunca ödedim çıktım, bu tarz alışverişlerde karşı tarafta zararda olmayacak şekilde yapıyorum genelde de kabul ediyorlar zaten.
Yuhh 14.500 e 3.500 :) bence başına 1 koymayı unutmus
buna pazarlık demiyorlar ama ölücü diyorlar, 10500 der anlarım, 8500 der anlarım da 3500 nedir
Hiç beceremem sevmem de. Bir şeyin fiyatı buysa budur bütçeme uygunsa alırım yoksa kimseyle münakaşa kaldıramam ben
Ciddiyetini yerim senin deseydin 😂
Sihirli kelime "ciddi alıcıyım" bunu söyleyince alacağına inanması. Böyle inanın başarıya 😂😂
Asla yok. Bişeyin fiyatı neyse parasını veriyorum hani o fiyata eder mi etmez mi onu bile düşünemiyorum. He diyorum alıyorum 😂😂
Böyle bende Ankara 'dan geleyim ciddi alıcı olayım 😂 Pazarlık yapmasını bilirim. Mesela böyle yapılmaz 😂
Çok güzel pazarlık yaparım o konuda kimse elime şu dökemez 🤣🤣
pazarlik sevmem. tek fiyat. begenmezsem almam. o yuzden ben 9500 yapayim pazarlikla 9 bine iner falan diyen saticinin mali elinde kalir ben varsam. uygun yeri bulurum.
Bazen yaparim çok alacaksam en son kaç olur:) Biri en son paket olur demişti😜
Hiç beceremem 😸ama bazılarında şeytan tüyü var çok indiriyorlar fiyatları
Çok iyi pazarlık yaparım ama gerek duymuyorum ;))
birazcık pazarlık yapma yeteneğim var en azından bu adam kadar kötü deil😂
Abi vergiden topuklayarak kaçıyor belli ki ödldlmxnsdlfş
Ben de 15 bine koyduğum ilana 10 bin verdiler diye şaşırıyordum meğer neler varmış😂
Öyle demeyelim bir umut belki kabul edersiniz diye düşünmüş 😀
Pazarlik yapamam 😂 bu pazarlık değil işi bedavaya getirtme 😂
Sattığın ürünü burnuna koymamış.. sevmemiş onu..😊 değeri olsa olsa bu olur demeye getirmiş..
Sana bunu yazarken.. yorumum ironi içerir dip notunu yazmaya gerek kalmaz diye düşünmüştüm..
İronimin üstüne ironi olunca kafam duruyo benim 😊
Çok iyi pazarlık yapıyorum gecen internette 2. El koşu bandını 4000 TL yazmış altına pazarlık olur yazmış gittik almaya 4500 e aldık iyi ki pazarlık yaptım 😂😂😝
Sanırım ciddi alıcıymış adminim. 😅
bununla anlaşmadık tabii ki. :D bir şey satarken ortalama fiyatlara bakarsın. ya tok satıcısındır ya da acil ihtiyacın vardır ve ona göre ilerlersin. örnek veriyorum da ben ortalama fiyatı 14.500 olan bir ürün koyacağım. acil bir durumum varsa 13'e kadar bile inerim. tok satıcı isem de maks 14.300 olur yani. kişide bitiyor biraz.
İnada bindirirsem mağazayı soyarım hahahs
İşin gırgırıya 😄
pazarlık istersem yaparım
Genelde kimseyle uğraşamam vırvır
Olur deseydin. Yanlış adres ver arayıp dursun.
Bu pazarlık değil bu hırsızlık
Soruya uygun oldu, çalınmış espri
Ama bu pazarlık değil bildiğin ölücülük :D
@Bilecegiz baya başarılı olmuş bu :D
Bu kadarı yüzsüzlük bence pazarlık değil
Pazarlık yapmayı sevmiyorum..
Kayserili mi acaba😂😂😂
Pazarlık yapmaya çekinirim.
Yorulma kargo parasini da benden deseydin djdj
Ne çakallar var ya
maalesef ayıp olmasın diye yapamıyorum jdndnd
Bu pazarlığı aşmış artık.