Soruyu böyle açmak tam bir görgüsüzlük olabilir ama bi yandan da emsal olsun madem. Zengin erkeğe kızlar bakar diye bişe yok arkadşalar. Tipiniz iyi değilse ve çekingenseniz çook zor :D Yaş 26 boy 175 kilo 68.
Var mı başka sebebini bilen?
Soruyu böyle açmak tam bir görgüsüzlük olabilir ama bi yandan da emsal olsun madem. Zengin erkeğe kızlar bakar diye bişe yok arkadşalar. Tipiniz iyi değilse ve çekingenseniz çook zor :D Yaş 26 boy 175 kilo 68.
Var mı başka sebebini bilen?
İlişki için para önemli ama burada parayı kadına sponsor olmak için değil kendine yatırım yapmak ve öne çıkarmak için kullanman lazım. Mesela iyi giyin iyi bakım yaptır ve kendini geliştirecek kurslara eğitimlere katıl, arkadaşlar edin ve sosyalleş. Para olmadan bunları yapamazsın. Ama para varken de yapmamak yine senin tercihine kalmış.
işte ben de bunları çözmeye çalışıyorum biraz daha biriktirip bi düzen oturtmak istiyorum. Kadına sponsor olmak değil amacım zaten paramı yiyen birini asla kabul etmem. Tabii zor durumda eşime sevdiğime sonsuz destek veririm de kafa yapısı olarak diyorum dengim olmasa da kendi kendine yetebilsin. İşte böyle basit görünen kriterleri üstüste dizip düzgün ahlaklı birisi dediğimde insan kalmıyo geriye :D Kalanlar da beni istemiyor
sağol yorumun için
Para konusunda dediğim şey kadınlar için de geçerli yanlış anlama. Sonuçta erkekler de kendine bakan ve ortamı olan kızları görüyorlar e bunu da parasız kadınlar yapamaz. Ha erkeğin ikinci bir yolu da parayı kendine yatırım yaparak direkt kadının arzusunu çekmek yerine kadınlara sponsorluk için kullanıp sonra da kadın tarafından cüzdan olarak görülmek oluyor işte. Sonra da kadınlar paraya bakıyor diyorlar. Paraya bakmak ayrı şey para ile sağlanan şeylere bakmak ayrı şey anlatabildim mi? Erkekler genelde ikincisine bakıyorlar diye paraya bakmamış olmuyorlar. Onlar da dolaylı olarak bakmış oluyor.
benim derdim para değil hatta tam olarak söylediğin şeyi düşünüyorum ben de. Ben tipe bakıyolar tarafındayım muhtemelen yakışıklı olsam karşılıklı olurdu her şey.
Gel bakalım genç maziyi konuşturalım bir nebze 😄 Şimdi bak, maaşın iyi, yaşın genç, hayat önünde upuzun. Bu durum maddi olarak seni hayatta sağlam bir yere koysa da, karşı cins ilişkilerinde senin kendine olan güvenin, enerjin, duruşun ve insana kattığın değer asıl belirleyici olur. 💪
Parayı sunmanın değil, karakterinin derinliğini göstermen daha etkili. Belki de biraz insanlarla samimi diyaloglar kurma, çekinmeden "ben buyum" diyebilme noktasına gelmen lazım. Kendine olan güveni artıracak hobiler edin, belki bir iki sosyal aktiviteye katıl. İnsanları tanıdıkça hayret edeceksin; kimsenin düşündüğümüz kadar mükemmel olmadığını göreceksin. İyi bir insan olman bile zaten seni parlatır. ✨
Kendi potansiyeline inan! İnsanlarla daha fazla etkileşim kurarak çekingenliğini azaltabilirsin. Heyecanlanma, hepimizin hatalar yapmaya hakkı var. 💬🧡 Fazlasını düşünme, ufak adımlarla hayatına güzellikler katmayı dene. Unutma, kendine yatırım en güzel yatırım!
Cevap
12Cevap
150k maaşı zenginlik sanmış gerçi sende haklısın asgari ücret çok düşük
KS de 1 milyon cevap vermiş olan birine göre "sanmış" kelimesi biraz fazla ofansif olmadı mı?
https://www.instagram.com/reel/DPtp6OriHvg/?igsh=YW90a3oyb2piNzYw
Şu çocuk kadar tipin yoksa zor 😂
yani bi gelecek projeksiyonu yapıyorum muhtemelen benden daha yakışıklı olur bu çocuk :D
Çocuktaki eril enerjinin yarısi yok şimdiki erkeklerde bakışi bile erkeksi 😂
Yeminle az büyük olsa aşık oldum jdjdjdb
işte tip olunca sınır tanımıyor kadınlar :D
Valla uzun zamandır yakışıklı erkek görmemiştim bir velette göreceğim aklıma gelmezdi 😂 daha 4 yasında jdjdjdb
Zengin degilsin arkadaşım 150k maaşla ekonomik ozgurlugun olsada dedigin anlamda seni paralı görüp kizlarin sana gelmesi icin ciddi para yedirmen gerekiyor:) diyorsun ki ben aile kuracağım niyetim ciddi kimse aylik maasinida kucumseyemez aile bakmak icinde yeterli
150k maaşı 5 yıl biriktirdiğinde 9 milyon TL yapıyor ve yıllık %20 ile 20 milyonun üzerine çıkabiliyorsun bugünün parasıyla düşününce. 20 milyon serveti olan birisi bu ülkede zengindir. Giderim yok yani bu birikim hesabı işleyecektir diye düşünüyorum.
Ama dediğini anladım. Evet paralı görecek biri yok beni şu vakit. Zengin gözükmüyrıum zaten
Nasil giderin yok cimri misin :) ayrica Oyle bir kiz arkadasi edindiginde fazlasiyla giderin olacaktır:))
Cimri değilim de parayı çarçur da etmiyorum yatırım yapıyorum artan tüm parayla :D kız arkadaşı edindiğinde giderin olacaktır ne demek anlamadım
Sen "giderim yok" dediğinde çok harcamıyorsun zannettim. Sen, tip olarak mı "giderim yok" demiştin😄 pardon zekisen karakterli ve ağır bir durusun varsa tipini çok dert etme kendi kulvarında bir kız seve seve bakar sana
Ben söylerken farketmemiştim. İki türlü de giderim yok cevap değişmiyor ahah. Kendi kulvarımdaki kızlar parayı yiyip kendilerini zengin yakışıklılara denk hale getiriyolar :D
Hahah bu iyiymis😄😄
Ya ortamın sana uygun değildir, ya da fazla çekingen birisindir
yani çekingenim biraz ama ortamım da yok zaen evet
Sorun belli o zaman😊
şimdi kızları bi kenara bırakta ne iş yapıyorsun böyle
yazılım ama iyi yere kapak attım
Bende dışardan elektronik ticaret ve yönetimi lisans okuyorum sence iş görürümü
Valla acele etmen lazım ai sektörü daraltıyor. Ama iş anlamında araştır bak senin alanını bilmiyorum
Tamamdır eyws
Nasipsizsindir kanka git bir oku üflet kendink
ateistim ama muhafazakar yaşıyorum sıkıntı bu olabilir
Yalnız olman maaşınla değil, karakterinle ilgili
Çekingen olmasan emin ol para için evlenmek isteyen falan çok olur
Para için bana bakan birini de istemiyorum işin kötüsü sevdiğinden emin olmak zor oluyor öyle.
Maalesef öyle...
Bu yüzden kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınla olman gerekiyor çünkü çoğu kadın kendi kazanamadığı parayı erkekten bekliyor
Ben de beni seveni bulamıyorum mesela çünkü erkekler sadece tipe bakıyor ve beni güzel buldukları için seviyorlar ve o sevgi bana inandırıcı gelmiyor
Hakkında hayırlısı olsun
Valla bir şeyi sevmek zorundalar karakter tip para ama bunlardan tip ve karakteri sevmesini tercih ederim. Benim tip çok iyi değil standart anadoluluyum :D Buna bağlıyorum kimsenin bana yanaşmamasını. Umaırm senin de her şey dilediğin gibi olur.
Benim tipimi güzel bulan çok kişi var ve durumu iyi olan insanlar da sevgili olmak istiyor ama dediğim gibi tipimi seviyorlar beni değil
Tip gelip geçici sonuçta ve hiçbir şeyin garantisi yok yani Allah korusun bi kaza geçirmeye bakar güzelliğimizin gitmesi ya da senin paranın gitmesi bi hataya bakar
Bu yüzden gerçek seveni bulmak istiyorum ki her durumda ve şartta yanımda olsun
Yani hormonal olarak söylüyorum Tipini sevmek = seni sevmek olmuyor mu? Sence buradaki fark ne? Nasıl ayırt edersin ki
Ne şans ben hiç bı ise giremiyorum ne şanslısin
İnşallah sen de istediğin gibi bir iş bulursun. Benimki biraz şans biraz çaba.
Nasip şansın var istediğin kadar çabala baştan sona nasip her şey
Yani ben dini boyutta değerlendirmyiorum. Eğer yeterince çabalarsan her zamna başarırsın. Başkası 1 yıl çabalar başarır sen 5 ama sonuç benzer.
Bizde çabalıyoruz olmayınca olmuyor sen anlamazsın yaşamadığını bilmez insan
haklısın
Kaşın gözün burnun? 😂😂 burun en önemli
ortalama :D Burun yamuk da düzeltcem bi ara
Herşeyin para olmadığını keşke anlasaniz
Her şey para değil o zaman her şey tip mi her şey karakter mi bir sürü soru sorulabilir. Hem hepsi hem de hiçbiri o zaman :D
Maaşla yalnız olmak be alakala
Alakası yok da işte yalnızlığa kuruntu olarak param olsa bakarlardı diyorlar ya ondan dedim.
Görücü usulü birini bul.
Valla o işe hiç girmedim zaten öyle bi aday yok da. O biraz kimseyi bulamayan iki kişinin son çare birbirini bulması gibi hissettiriyo
Sen zaten kimseyi bulamayan çaresiz biri değil misin?
Öyle olmasan bu soruyu sormazdın.
Haklısın da biraz daha zamanım var bence ona.
Ne iş yapıyorsun
yazılım müh
Evet
Zamanla yalnız olmazsın
150K kaç tl ki
150000 tl aylık
işte etkisini görmüyorum diyorum ne yapmam lazımdı ki
Baba çok paran varsa 350 tl atsana elektriik faturmaı ödeyin sana maaşta iade edeyimm
Para için olan ilişki bitiyo ya bi yere kadar
Ben de öyle olur diye tahmin ediyorum o şekilde olsun istemiyorum ama o şekilde bile olmuyor
Olmayınca olmuyor demekki
Helal lan sana
Çıkalım mi
gülümsedim valla
Çay içiyim senle
Buradan tanıştığım biriyle olmaz
Olur
Ne iş yapıyorsun
Mühendis
Doktor musun
yok mühendisim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?