Ev kira değil. Arabam yok. Ailemle yaşıyorum. Hadi bin lirası yola gitsin. Eve arada market alışverişi yapıyorum. Bazen fatura ödüyorum. Arada anneme veriyorum. Ama tek değilim yani babamda yapıyor. Kenara neredeyse hiç para atamıyorum. Tamam her şey çok pahalı ama elde tutulur hiçbir giderim yok. Normal mi? Valla evlenirsem maaş kartımı adam vericem yoksa ben kesim batırırım adamı da kendimi de🤦🏻♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal değil eğer onların hiç biri yoksa en az bir tam alıp atman gerekli demekki kendine eşya kıyafet ya da sosyallik olarak harcıyorsun inan ki bende zamanında heves edip işe girersem alacağım dediğim bazı şeyleri taksit ile aldım onların taksidi kyk borcu telefon İnternet kira o bu şu derken bir bakıyorum 15 günde maaş bitmiş hemen kredi kartına yumulma 🤣🤣🤣🤣 bende de kalmıyor aman boş ver dünya malı dünyada kalıyor yemedikten sonra ne anlamı varki köşeye atsan ne olacak el oğlu gelince canım karım senin benim yok der alır bir şekil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Normal. Herkesin harcama düzeyi farklı. Bu parayla geçinen insanlar da var. Aradaki fark harcamalardan doğuyor. Pek çok insan pek çok harcamayı gereksiz görür sadece zorunlu şeylere harcama yapar. Bir de kazandığı kadar harcıyor insan 16 değil 26 da alsan extra maliyetlere devam edersen O da uçup gider.
00 Yorumla
Bizim ülkenin ekonomisinde normal. Ben de işlerimle dediğin rakamları buluyorum ama baktığın zaman haftalardır bütün aktivetelerimi azalttım. Şu an dışarı araçla bir yere gezmeye gitsem kafadan 1.000'lik oluyorsun en az zaten. Rezil haldeyiz.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma aracın gideri çok olur. Ben metroyla gidiyorum işe. Şudur dediğim bir masrafım yok. Buhar oluyo sanki
- +1 yıl
Bu en basit örnekti. Kadınlar mesela alışveriş yapmayı çok sever, bakımına önem verir. Bunlar için de hep ürünler alır. Bu bizde yok mesela. Belki sen öylesindir bilemiyorum ama bu ülkede şu an para tutmak inan aşırı zor.
En basit örneği, bir market alışverişi kafadan birkaç ihtiyaç alındığında 1.500 rakamlarını buluyor.
Geçen sadece marketten 1 poşet cips, çikolata falan aldım, 200 TL ödedim.
Soran+1 yılKozmetiğe çok param gidiyor. Cildim alerjik her şeyi ona göre almak zorunda kalıyorum. Alışverişte de bazen çok gidiyor farkındayım. Ama topladığımda yinebi bu para etmiyor yani. Neyi nereye verdiğimi bulamıyorum
Soran+1 yılUygulama varmış onu deniycem. Kalem kağıt uğraşamam da
+1 yıl10.000 lira maaş alıyorum.
Arabam var. Yıllık vergisi, bakımları, sigortası, faturalarım, kiram, yeme-içme-giyinme-spor, dışarı hayatı derken ben bile kenara para atıyorum. Sen nasıl atamıyorsun? Galiba fazla müsrifsin. :))01 Yorumla
Soran+1 yılAğlıycam şimdi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
77Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence normal değil kenara birikim yapabilirsiniz ama ekonomi çok zor
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle parayı alır almaz hemen harcamayın yoksa kalmaz size.
Yapmanız gereken şey aslında çok basit.
Öncelikle maaşınızi elinize almadan hesaplamaniz gerekir nerelere ne kadar para vermeniz gerekir bunu yaparsanız parayı elinize almadan görmüş olursunuz neye ne kadar verdiğinizi ve sadece gerekli olmadan da bisey almayın..
Yapmanız gereken önceden hesap yapmak.. o zaman neye ne kadar para verdiğinizi görmüş olursunuz..
Dediğimi bir deneyin 1 kere bakın göreceksiniz size para kalacaktır.
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte hesap konusunu hiç beceremiyorum. Çoğu zaman ne kadar kaldı etti bakmam. Asgari ücret aldığım zamanda geçinebiliyordum şimdi de geçinebiliyorum. Resmen arada fark yok gibi
- +1 yıl
Beceremiyorum diyerek kendini küçümseme, ekonomisini iyi yöneten herkes senden iyi mi, bence değil belki sen daha iyi hesaplama yapacaksın nereden biliyorsun
- +1 yıl
Yapmanız gereken şey aslında çok basit.
Öncelikle nelere para vermeniz onları yazın yanına da ne kadar para vermeniz gerektigini sonra harcamaniz gereken paraları toplayın sonra toplam ne kadar ödediğinizi görürsünüz.. eğer anlamadıysaniz yine.
benimle mesaj kısmında konuşursanız size yardımcı olabilirim
+1 yıl16 bin ailenle yaşıyor emekli maaşı vb. desek nasıl yetmiyor ya, İstanbul vb. gibi büyük şehirde yaşamıyorsan 16 bin rahat ortalam yeter.
Aylık 10 bin gelirimiz var, Ayda 1 abur cubur alırız kıyafet ayakkabı dışarda yeme vb. olmuyor. Zaten Dışarı çıkmıyorum para çoka kalıyor galiba büyük şehirde yaşıyorsunuz ya da parayı biryere harcıyorsunuz.
16 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'dayım ama öyle paso gezen tozan biri değilim
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsunuz
Soran+1 yılMemurum
- +1 yıl
hemşiremi 16 bin minimum başlangıç maaşı diye biliyorum ailenizden geliriniz yokmu ?
emekli maaşı
Soran+1 yılBaşlangıç değil en düşük memur maaşı 10 bin küsür oldu sanırım.
Yok hayır babam da emekli. Ben maaşımla ev geçindirmiyorum ona rağmen ancak yetiyor.- +1 yıl
İstanbul İç ve doğu bölgeler göre daha pahalı maalesef özellikle marmaris, o yüzden az geliyor olabilir.
+1 yılBereket meselesi. Allah'ım bereketini gönderirse askari ücretle bile kenara para atabilirsin. İşinin helal olduğuna eminsen işini hakkıyla yerine getirdiğine eminsen o maaşı hak ettiğine eminsen sorun olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef en ufak şeyleri bile alsan 16.000 şu dönemde çabuk bitebilecek bir para. Ama yine de hesabını tutabilmek önemli. Para biriktirmek istiyorsan, maaşını aldığın gibi kafandaki rakamı kenara atabilirsin. Başka türlü zor.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu parayla durumla senin iyi para biriktirmen gerekiyor sen hesap kitap yapmasını bil hadi 10 ye 6 kenara koyarsin zaten ben de bu para olsa en kotu 6 sini yer 10 koseye atarim harcamam yok cunku 6 hayli hayli yeter fazla bile
00 Yorumla
+1 yılMaaşını alır almaz ilk giderin, git 1 çeyrek al sakla. Her ay önce ceyregini al, sonra kalanını harcarsın... takip yapamadığın için, yatırıma gelene kadar paranız kalmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam gaza geldim milleti duyunca
+1 yılBen her ay 5 bin falan atıyorum 3500 lira ev kredisi + arabam da var. Spora gittigim için çok iyi de besleniyorum ayrıca. Boğazdan da kismiuorum. Muhtemelen teşvikle falan 17-18 alırız biz de ocaktan sonra
020 Yorumla- +1 yıl
@00Lena paramedik
- +1 yıl
@00Lena 3. Basamak üniversite hastanesi + acil farkı+ sen belki 5 TL teşvik alırken ben 2000 TL alıcam
- +1 yıl
Ben öğretmenim o kadar alamıyorum 16 civarı bir hemşire hele ki o2 yıllık paramedik mezunu asla alamaz
- +1 yıl
@bitlisli4949 lisans hemsire 16 alıyo bu arada
- +1 yıl
@00Lena o alabilir ama 18 cidden abartı öğretmen maaşı yeni 13 oldu ,5 ek ders 18 , askerde 27 alırım ama devlet sağlık bakanlığı ve MEB çok para vermiyor
- +1 yıl
@bitlisli4949 zamdan önce ek mesai ile 20k alan hemsireler vardı bence az para da vermiyor çalıştıgın kadarını veriyo
- +1 yıl
@00Lena hiç sanmıyorum yaa varsa bile çok mükemmel alıyorlarmis
- +1 yıl
@bitlisli4949 siz ne ogretmenisiniz
- +1 yıl
@00Lena dil öğretmeniyim ben , arapça öğretmeni ek ders dyk falan full hepsi özel ders de öyle var yani
- +1 yıl
@bitlisli4949 Paramedik hemsireden daha mı düşük sanıyorsun? Bizim onlardan daha çok yetkinligimiz var doktor onaysız ilaç entübasyon bir çok şeyi hemşireler yapamıyor. Ben 2022 temmuzda mesai ile 16.500 aldığımı biliyorum. Alamazsın yazmışsın da 14.400 maaş+taban 4500 14 günlük fark+teşvik +1100 lira da mesai aldım. 20 bin TL aldım ocakta. Ayda da 8 gün 24 saat çalışıyorum geri kalan günlerim boş.
- +1 yıl
@bitlisli4949 Öyle bir yazmışsin ki sanki biz torpille ataniyoruz hemşireler 70 puanla atanırken ben 85 ile zor atandım.
- +1 yıl
@00Lena Ben bile bile bu mesleği seçtim hemşire olmak gibi bir hayalim olmadı hiçbir zaman amacım çabucak bitirip paramı kazanmaktı. Diğer arkadaş yazmış biz öğretmeniz de siz hemsiresiniz de 2 yıllık bu parayı nasıl alıyor diye lafım ona. Paramedik de en az hemşire ve senin mesleğin kadar önemli arkadaşım.
- +1 yıl
anladım hocam yanlıs anlasılma oldu sanırım ben saglıkcıların birlik olmasını isterim biz sağlıkçılar hepimiz de zorluk yaşıyoruz hak ettiğimiz para da bunlar değil kesinlikle, keske birbirimizi yemek yerine destek olsak da hak ettiğimiz kazancı ve muameleyi görebilsek burada 3 ay yatan bir öğretmen de bize laf edemezdi
- +1 yıl
@00Lena incittiysem özür dilerim 🙏 her kelimesine katılıyorum
- +1 yıl
estağfurullah hocam ben de özür dilerim kırdıysam, mesleğinizde bol kazanç ve basarılar diliyorum paramediklere hep üzülmüşümdür zaten yanlıs anlamayın, atanmalarını diğer bölümlere kıyasla daha çok istiyorum, ilk müdahale onlarda dediğiniz gibi doktor kadar yetkinlikleri var, biz hemsireler de hastanenin yükünü alıyoruz her işi yapıyoruz sekreter oluyoruz, taşıma personeli oluyoruz, klinik destek oluyoruz ama meslek sevilince hic de zor gelmiyor :)
- +1 yıl
@00Lena sizin de Allah yardımcınız olsun ben ilk basladigimda hemşirelerle acil nöbeti tutuyordum sabaha kadar hasta takibi tansiyonudur tedavisidir damar yoludur molalar için bile zamanımız olmuyordu çok zor meslek sevilmeden yapılmaz. 100de100 konstrasyonla çalışılması gereken hata kaldıramayan mesleklerimiz var
+1 yılEnaz 10 bin tl ya da 500-600 $ atman gerekli. O halde sen dışarıda çok para harçıyon.
1.000 yol
1.000 Anne
1.000 Fatura
1.000 Market
2.000 Kendine
10.000 Kenara altın ya da $ cinsinden03 Yorumla- +1 yıl
1000 market? . d
- +1 yıl
Ben öğrenciyim, haftalığım 400 liraya falan geliyor :d
Para & Ekonomi konusunda 686 cevap paylaştı. Telefona giderim var uygulaması yükle. Sakız dahi aldığında. Cebinden çıkan her şey için yaz. Bak bakalım ay sonu nerelere gidiyor paran. Daha iyi bir harcama planı yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi fikirmiş bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😌
+1 yılValla ben o rakama çocuk okutup tek başıma ev geçindiriyor bit de her ay kenara para ayırıyorsam sizin harcamalarınıza bir göz atmanız şart
30 YorumlaGelirin kadar yaşıyorsun normal bir durum. atma boş ver. zaten hayatımız bitiyor varken harca gitsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle. Asgari alırken de aynıydı çalışmıyorken de aynıydı hayatım. Ne kadar gelirse o kadar gidiyo
Normal normal cidden ekonomi o kadar dandik ki ayda 2 kere dışarda yemek yesen arkadaşlarla zaten 2 3 bin tl gider emin ol yakıtı yol parası bilmem ne 16 bin tl çok bir maaş değil inan ki en az bi 20 30 alman lazım
00 Yorumla
+1 yılAynı alıyoruz arabada var yalnızda yaşıyorum 10 bin koyar yoluma bakarım elhamdulillah. Hedef koy kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin böyle çok moralim bozuluyor 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Bozulmasın başarırsınız kadın istedimi erkekten daha çok başarır
- +1 yıl
Yani bi kaç yöntem var konuşmak isterseniz istek atabilirsiniz tanımış oluruz en azından birbirimizi
+1 yılBen aldığım KYK bursuyla bike birikim yapabiliyordum ya nasıl yapamıyorsun
Her ay hisse falan al birikir10 Yorumla
+1 yılBakıma,
Kozmetiğe,
Göze gözükmeyen bir çok gereksiz harcamaya gidiyorsa öyle olabiliyor
00 YorumlaGezmek ve dışarıya para harcamak suyunu çektiriyor hemen. Bence maaşını alır almaz direkt 2/3k bankaya at ve daha da dokunma
00 Yorumla
+1 yılHarcamalarını kırarsan koyarsın.
Tamam hayat pahalı ama temel ihtiyaçlar için insana bu para haydi haydi yeter.00 Yorumla
+1 yılKira kredi felanmi oduyorsun imkansız bu kadar çok harcama
02 Yorumla
Soran+1 yılUfak tefek eşya falan alıyorum eve. O kadar başka bir borcum kredim yok
- +1 yıl
Benim 8800 maaş vardı yinede atabiliyordum gezip tozmama rağmen şu an 12 bin daha fazla ayira biliyorum kredim vs olmasına rağmen
+1 yılKredi çek ya da birinden borç al mal sahibi ol bu devirde borçsuz asla bir şeyin sahibi olamazsın sistem böyle işliyor
00 YorumlaAynı durumdan muzdarip biriyim 13 bin 15 bin arası kazanıyorum ve kenarda 0 önüne geçmek istiyorum yapamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen şu anda 29 civarı alıyorum vallahi ben de iki tam altın dışında atamıyorum cidden her şey çok pahalı
00 Yorumla
+1 yılKıyafet mi alıyorsun ne yapıyorsun tam olarak harcıyorsun ki gidiyor sonuçta
10 YorumlaBende de ayni dert var sanirm borca girip biseyler almak lazim
00 Yorumla
+1 yılbence anormal değil
gerçekten yetmiyor para hiçbir şeye00 Yorumla
+1 yılSüsünden püsünden kısıp her gün iddialı olmaman gerektiğini anlarsan paranı biriktirirsin 😂👍
00 Yorumla
+1 yılAltun al kenara koy sen savuruyorsun belli ki bazı şeyleri kısman gerek 16 kötü para değil iyi kötü birikim yapılır yani
00 Yorumla
+1 yılAtamaman normal bu maaş zaten insani yaşamak için en düşük seviye
00 Yorumla
+1 yılMaaşı alınca bana ver ben senin adına biriktirirm.
00 Yorumla
+1 yıl16 bin maaş alıyosun nasıl yetmez anlamadığım kira yok arabada yok
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılSana kazım olan tek kişi şey benim 😂 cimri bir sevgili
00 Yorumla Harcadıklarını yazarak takip edebilirsin. normal değil :D Pek bir giderin yok çünkü
00 Yorumla
+1 yılOzaman cok alişveris yapiyorsundur baska aciklamasi yok
00 Yorumla
+1 yıleğer kenara para koyamıyorsan çok fazla alışveriş yapıyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO halde keyfi harcamaların çok. Bunları kontrol altına almalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılNereye verdiğimi bulamıyorum ki. Şimdi uygulama mı ne varmış onu deniycem bir de. Param çalınsa anlamam bu şekilde
+1 yılNeye harcama yapıyorsun peki kıyafet yemek falan mı
01 Yorumla
Soran+1 yılAlerjik bir cildim var aldığım her şey normalden daha pahalı oluyor. Kozmetik vs ama yine de hesapladığımda bu kadar gitmemesi lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16k maaşda ben alıyorum ev var araba var harcamalarımı yazın tatile göre ayarlıyorum her yaz tatile gidiyorum :D para yettiği gibi paşalar gibide yaşıyorum sen nasıl öyle oldun be 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılBen de hiçbir şey yok 😂
Cevap sahibi+1 yılmaşallah sen fena çar çıur etmişsin seni ben alsaydım valla kartına el koyar sana harçlık verirdim günlük yoksa hepsini yiyosun 😂
Soran+1 yılBenim de planım bu yönde djdjdsjdj
Cevap sahibi+1 yılama inşallah seni alan adamda senle aynı olmaz yoksa sefilleri oynarsınız o kadar para içinde 😂😂
Soran+1 yılBeni kesin öylesi bulur djdjdjd
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 ne iş yapıyon kız benle aynı maaşı alıyon gerçi bu ay 18 yattı bana ama olsun :D
Soran+1 yılDevlet memuruyum
Cevap sahibi+1 yılbende :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa kira fatura ödüyorum başka şehirde buna rağmen bir tarafa 4 bin rahat atabilirim. Sen napiyon öyle 😅
00 Yorumla
+1 yılZor valla bende aynı durumdayım iş yeri sahibiyim kredi kartlarına çalışıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBesmele çekerek al paranı nesneyle harca bereklenir emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem vallahi bereketi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😅😂🤣🤣🤣🤣
Nereye diz çöküp evlilik teklifi yapayım?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl ya hergün en az 500 lira harcıyor olmalısın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla biz ticaretle uğraşıyoruz senin maşın benim 1 günlük cirom yine ilerleyemiyoruz yine ilerleyemiyoruz piyasa çok kötü paranın değeri yok.
00 YorumlaŞu ekonomide para biriktirmek gerçekten çok zor birikim yapmak istiyorsan altın vs al maaşı aldığında ve o parayı gözden çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapabilsem keşke
+1 yılNormal değil acil mimalist olman lazım ihtiyacın olmayan şeylere de para harcadığını anlıyorum, yanlış mıyım
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yazmışım minimalist yazacaktım
+1 yılHemde bu şartlarda çok normal inan bu sorunu yaşayan tek sen değilsin ülkenin geneli böyle bu pahalılıkta birikim yapmak çok zor...
00 Yorumla
+1 yılNormal değil neye para harcıyorsun ki giderin yok fazla niye kenara para atamıyorsun
00 YorumlaNormal değil çok harcıyorsun ya da giderim fazla... 🦂
00 Yorumla
+1 yılBenimle evlenir misin 😊 batacaksak birlikte batalim 😁
00 Yorumla
+1 yılBen 10 bin lira alıyorum kaç para birikimim var
00 YorumlaNe yapiyon o kadar parayı,😅
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 🥲
İş degiştirsen daha düşük maas ac kalirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılKalmam biliyor musun 😂 atanmadna önce asgari alıyordum geçiniyordum. Sınava hazırlanırken neredeyse hiçbir gelirim yoktu yine geçiniyordum. Ben ne kadar olursa o kdar harcıyorum sorunum bu
Soran+1 yılEvet. İntkiam gibi değil de hesabımı bilmiyorum
Soran+1 yılBen de çok çalıştım asgari ücrete. Üstelik o dönem kira sorunumda vardı bilirim. Ama işte hesapsızlık ekstra ayrı bir sorun
- Para & Ekonomi konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılNe alıyorsun o kadar?
02 Yorumla
Soran+1 yılLazere gidiyorum bir de birkaç eşya aldım eve onların borcu var. Ama toplasan yine ortaya o kadar bir gider çıkmıyo. Ben de anlamadım
- +1 yıl
Öyle ama doğru para dayanmıyor hiç
+1 yılBirikim zor bu devirde.
00 Yorumlaİstanbul Ankara da zor atilir
00 Yorumlayetmiyor ki ya ne atcan kenara
00 Yorumla
+1 yılÇok zayıf bir iraden var
00 YorumlaKenara atmayip nereye atıyon 16 bini
00 YorumlaNormal ya ben 50 bin alıyorum yine yok
00 YorumlaMaaş kartına talibim 🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > 16 bin civarı maaş alıyorum ama kenara hiç para atamıyorum. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler