yurt dışı deneyimim var
Pazar analizi swot kurum kulturu en sevdiklerim çok şeker ❤️
Erkenden böyle güzel paralar alabilmen güzel. Tebriks. Harcamaya niyetin yoksa koy kenara sonra lazım olur. Şey yerinde olsam birkaç ay kenara atıp atıp gidip birkaç ülke gezerim. 5 10 gün. Peru, Nepal Karayipler.. Dolaşılacak görülecek çok fazla tarihi ve doğal güzellik var dünyada.
Benim kredi borcunu tek seferde kapatacak parayı bir maaş da alıyorsun. Ben ise 6 ay yemeden içmeden kredi ödemem gerekiyor; kariyer yaparak bir şeyleri başarmak için mücadele etmiş ve bir başarı ile kendi çabaları sayesinde buralara gelmişsin. Tebrikler 👏 ayrıca hayvanlara karşı duyarlı olmanada sevindim. Hayat böyle bir şey, kimisine böyle veriyor ve koşturuyor bizede vermiyor tozu dumanı yutturuyor. Saygılar...
İban atayım 24 lira sigara parası hsjssksk işin şakası ev araba almam demişsiniz ama ev ve araba almaya uğraşın bence. En azından ev alın yani sağlam bir mekânınız olsun; kiracı iseniz evden atabilme vb. derken bir de o tarz şeylerle uğraşmayın. Ya da araba alabilirsiniz yani istemiyorsunuz biliyorum ama elinizde bir şeyler olsun.
Bence iyi denecek bir başlangıç... Bu arada yemen gerekmiyor onu ben bahsettğin rakamın döviz halini kazanıyorum ortalama, arabam var ama ev almak banada saçma geliyor içinde yaşamak için para dökmek bir şeye, Ha yatırım ayrı bak onlar var zaten elimde, bence sende piyasasını iyi. Bildiğin bir alanda yatırım yapsan daha iyi olur
Cevap
84Cevap
Şimdi bu Öz gecmiş bu cv ile seni işe alıyorum iş başvurun kabul edildi!!!
Sen nasıl bir tip nasıl bir karaktersin merak ettim , banane senin aldıgın kazandıgın paradan..!
Okuduğum üniversiteden banane bizene!!!
Sevgililerine para yemenden eglenmenden,
gezmenden banane !
En uyuz olduğum da Güzelim Demişsin,
sen bu kafayla peri kızı, kainat güzeli olsan banane.. !
Şımarık bir tipsin belli, senin gibilerin bendeki ederim burnumu sildiğim peçete kadar, hadi şimdi git eğlen sevgililerine...
Ayda 15 bin TL çok para mı? Bir de abarttıkça abartmışsın. Ben ayda 3 çekim yaparak alıyorum o parayı. Üstelik maaşım hariç. Yine de senin kadar gösteriş derdinde değilim. Yok jti de çalışıyormuş yok MBA yapmış vs vs. Napalım yani? Napalım?
Bana ver
@bitanebirisi ben de soruyu soran kişi gibi yardım yapmıyorum. Sadece hayvanlara. Doğadaki hayvanlara hemde
Ben de hayvanım
Noldu sustun?
@bitanebirisi hangi çeşit hayvansın
Bu mütevazı hayatın için seni tebrik ederim.
Çünkü İstanbul’da düzgün bir rezidansta otursan 1+1 aylık en az 20 bin tl. Aidatı en az 1500 tl. Diğer şeyleri eklemiyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.
Muhteşem bir egon var.
Senin aylık aldığın maaşın
3 katı günlük giderim var.
Ama sendeki egoya sahip olamadım
Mükemmelsin.
👏…
15bin₺ parayı arttırabiliyosan helal olsun sana. Bi tane kredi kartımı sadece yemek için harcıyorum ayda 4500 civarı ödüyorum. Geri kalan harcamalarımı saymadım bile...
Burs ver ablacim bak mesela bana verebilirsin ortalamamda2.50 nin üstü
Gano 4 Luk sistemde en az 3.50 olmali
Ay sonu fazla gelen paranı sma lı çocuklara veya derneklere bağışlasan güzel olmaz mı🤗 hem sevap kazanmışta olursun
Fakire fukaraya yardım edebilirsin mesela Ramazan ayındayız ya hani ince düşünmek lazım?
Teşekkür ederim ama olması gereken bu olduğunu düşünüyorum
Nasil ya ayni kafalardayiz ben bi tik ustunu aliyorum ama para bana yetmiyor nasil beceriyorsun. 15 bini harcamamayi
Aylik 22 27 arasi kazanip bakiye hep ekside
Yok birikmez bn kafami partilerden sen erkeklerdrn kaldirmadigin surece hep eksilerde oluduz
Çok güzel işte biriktir altın dolar euro yap gitsin yatırım yap kendine ama bir ev alsan iyi olur bak ya da dükkan al kiraya ver kafe açabilirsin
26 yaşında direktör pozisyonu pek inandırıcı değil. 15k alabilirsin normal bende alıyorum bi o kadar ama pozisyon biraz abartı kabul edelim :)
Altına yatırım yap bari. Şimdilik ev, araba almayı düşünmüyor olabilirsin ama ileride belki fikrin değişir. Bir kenarda birikmişin olsun.
Yerinde olsam fakir fukara yetimlere sadaka verirdim bugün varız yarın yokuz
Allah kabul etsin 😇
Profil bilgilerine bakarak bu yaşta bu kariyer ve bu maaş olmaz.
26 yas..
Bi ihtimal , güle güle harca
Sie
@bitanebirisi seviyeszi yazılar bu kariyere yakıştı mı? zaten trol olduğun belli, at yalanı bakalım.
Ne kadar boş adamsın trol vs o incitici yorumu ben yazmadım.
yanlış anlaşma olmuş, o şahsı engelledim, çok özür dilerim
Kaliteli yaşamak için kullanıldığında fazla gelmez gibi organik beslenme, spor, masaj, gezip görme falan derken bana göre az bile
Birsz biriktir sonra ilerde güzel bir yurtdisi tatili yaparsin. Veya fakirlere bagisla, ihtiyaci olanlara
Yersen 15 bin TL hiçbir şey ama cimrilik var sanırım biraz ya da başkasından geçiniyorsun.
Çok ısrar ediyorlar onlar ödüyor hep
15 bin büyük gelir değil sen para harcamakyi bilmiyor sun
Aynen az zaten öyle
Bana ver
😆😁😁
Yetim doyur. Fakir doyur. Medrese yaptır destek ol. Su kuyusu açtır. Harcayacak çok yer var aslında.
Böyle biri gelip burada böyle bir soru sormaz😂iyi geceler.
Tamam iyi hoş bi kariyerin var ama o kadar... Sosyal açıdan sıfır gibisin
Zaten para genelde onu yönetemeyenlere verilirmiş. :D
Ev taksidine gir bence 1 tane olsun en azından hep böyle gider gitmez bilemezsin.
O zaman yardıma muhtaç SMA hastaları gibi hayır kurumlarına bağış yapabilirsin :)
Bursa'da bayi filan satılırsa haber verir misin bana
1994 ten 2015 e kadar dolarla büyüdük en son batık duruma geldik çok güvenme büyütme bu bakarsin elinde bisey kalmadığı gibi yapacak biseyinde olmaz haberin olsun
Sende merhamet yok
İnsan sevgisi de yok
İçindeki sevgi açlığını kedi köpekle tatmin etmenin derdindesin
Muhtemelen bir inancın da yok
Sağlıklı bir ruha sahip değilsin sen
Bu ülkede 30 bin de alsan bu saatten sonra faydası yok
kiyafet vs alsan iki dkda biter 15k cok da fazla para degil
Araba en iyiside istemiyosan da bol bol tatil yapmak guzel olur
Hayatı yaşamaya bak ama icki gece hayatı fena sarar.
Zaten gezmeyi de, sevgili ödüyordu, sıfır masraf😆😆😆
Bi karton gönder ben sana kulağıma, yaparım swot analizini😆😆😆
para kazanılır ama bazı şeyler hep eksik kalır ki kalmışta...
Hayatımda gördüğüm en saçma sorunlardan biri tebrik ederim 😂
Bişe dicem uluslararası ilişkiler ya da iktisattan işletme pozisyonlarına gelinebilir mi mba ile falan
onun kat be katı kazanıyorum para yetmiyor bence hayatını gözden geçir
Benimde 5 bin lira kredi borcum var hayrına borcumu kapat bari
Bana yollasana abla fazla kalanını nolurrrrrrrrr ablammmmmmmmmmm
Gelecegine harca...
Atalarımız ne demis ne güzel demiş...
Bu soruya verilecek en güzel cevap
Ve noktalayacak bir söz...
Sakla samanı gelir zamanı.
Harciyacak yer bulamadıysan Fakir fukaraya yardımda bulun derim
bana kitap parası olarak gönderebilirsin ehhehehehe
Para fazla geliyorsa ihtiyacından fazla olanını çevrendeki yardıma muhtaç insanlar için harcayabilirsiniz, bu yapıcağın şey seni dünyanın en mutlu en huzurlu en iyi kişisi yapar.
Sie
Allah bereket versin babuş canının istediğini yap istersen benim gibi öğrencilere burs gönderebilirsin :))
Bana gönder
İkimizede göndersin 😅
Birkullanı
Yeap
O ne demek
Evet demek
Sağ ol :)
:)
Çok tatlı :)
Ahaha teşekkür ederim 😊
Emojiden bahsetmiştim :)
Ama ben tramessiyim uyar mı?
Bir anlık üzerime alınmak hoştu🙃
Tramessi ne demek
Tramessi derken traverten
Bende sorun var galiba anlamıyorum 😂 dur bi araştırayım :)
Araştırdım🙃 bu arada uyar mı derken tam kastettiğin?
Yani travesti demek istedim :D
Karikatürü buldum şimdi anladım😅
Hahahsjahsjshahshahhsa
Şaka yapıyorum kardeşim iyi geceler :)
İyi gecelerrrr ahahahahahaha
Ha bu arada 1 nisanın kutlu olsun ahshshaa
Sağ ol senin de :D
Teşekkür ederim😁
Sen 18 yaşında mısın :)
Evet :)
Noldu🙄😅
@bitanebirisi Yazmadın 🙃🙃
En azından yardımcı olmak için özellikle kız öğrencilere bir yararın dokunabilir
Bende Assagi yukari o civardaa kazaniyorum ama cepde para durmuyor ya gel bana takil yiyecek ekmek bulamassin sonra 😁😁
Kripto paralara yatırım yapmak istiyorum çok varsa paran verir misin? Ibanimi versem verir misin paraya ihtiyacım var gerçekten
Artan parayı bitiktir ileride bir şey icin lazım olur araba ev vb şeyler alırsın durumu kotu olan kisilere ver.
Bunu burada yazman bile saçma senin kadar nerdeyse kazanıyorum bana bir şey kalmıyor :) allah daha çok versin
Güzel olduğun için makyajada para gitmiyo tabi :) Altın takılar falan bari hem değerlenir hem takarsın :)
Benim gibi okurken maddi yönden zorlanan öğrencilere, zor durumdaki genç kızlara destek olabilirsin
Sanki çok umrunda trol zaten
@EricaFeuer önünüze gelene trol vs demeyin yıllardır okuduk çalışıyoruz ama insan gibi soru sorduk neyse inanmak inanmamak size kalmış böyle çok insan var zaten
Parası bol olan çok insan var yani ama açlık oluyor nasıl oluyorsa (!)
Yıllarca okumak değil iyi bir yere girmişsin sadece. 22 yaşında mezun olan bir mühendis iyi bir şirkete girse bile 26 yaşında o parayı çok zor alır. Sen mühendisin yaptığından çok daha az yorucu bir şey yapıyorsun aldığın para bu. Haha
Tamamda. senin aldığın para bizi ne ilgilendiriyor egonumu tatmin ediyorsun?
Direktör pozisyonunda mı o rakamı alıyorsun gerçekten?
Bu ne ego bi sìktr ya görende padişahın kızı sancak para haketmeyen şımarık insanların elinde işte.
Gel birlikte harcayalım benn sana harcamayı ögretirim🤣
Manisa soma dayım (18) İzmir'deymişsin sende kariyerin güzel ama sosyallik yok sanırım
Araba ev almayı düşünmediğin için oluyor. Bir parayı sırf eğlenceye harcayınca fazla geliyor
Aldığın paraya İstanbul da kiralık ev yok neyin kafası bu köyde mi yaşıyorsun :D
Tek derdin bu olsun be kanka bizde iste para falan yetistiremiyoruz
izin günlerinde spa'ya git biraz rahatlat kendini 🥰
İhtiyacınızdan arta kalanı ihtiyacı olana dağıtın diyor ayette. İnanıyor musun bilmem. Ama ben inanmasam da öyle yapıyorum
Bizde derdimiz var sanıyoruz. Ne dertler varmış 😂
NBA Brooklyn leş bu sene usa da maçına gitmiştim
Ne yapayım şimdi yeni hesapmı açayım miami88 diye 😅
Portland olabilir
Portland kümeye oynuyo son sıralarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?