Sürekli çalış baskısı. Eve para getirmek zorunda mıyım?

Sürekli iş iş iş konusu. Ya her türlü sektör denedim birinde paramı alamadım öteki yol vermez öteki sigorta yapmaz. Asgari ücrete 14 saat calıstıran vs cok kötü deneyimler yasadim. Artık bosuna belge cıkarmak istemıyorum işlere gir çık bunaldım. Kimisi de kendi cıkardı 5 dk geç kaldım diye. Kısaca tanıdıksız iş bulunmadığını anladım artık çabalamıyorum. Bu seferde evde boş duruyosun konusu oluyor. Ben erkek miyim sürekli eve para getir deniyor. Sürekli asagılama bagırma sanki elimde olan bisey mesela basvuru yapıyorum biz size döneriz diyolar dönen yok arayan yok o ara ailem girsene niye girmedin bana bagırıyo. Ya almazlarsa giremem ya hanı benım elimde değil. Bi ara bi takıcı dükkanına girdim şartları berbattı elden para alıyodum sigorta bile yoktu ordan çıktım diye niye çıktın önemli olan para diyor. Çok degersiz hissediyorum bi bayan özel sektörde heryerde calısamaz sarkıntı olan olsa kuyruk sallama bile dendi. İs kıyafetlerım kapalı ve salaştı. Anneme kalsa biri tciz etse susayım o işte durayım önemli olan para sigorta yapmaxsalar da önemli olan para. Cidden lnet olsun asgari ücret icin bunlara katlanmak zorunda kalmak zulum

Sürekli çalış baskısı. Eve para getirmek zorunda mıyım?