Yok mehir yok şu bu parası derken bi dünya masraf flörtleşmek varken evlilik önemlimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayTakıldığın birinden çocuk yapar mısın? Ya da ondan her şartta vefa bekleyebilir misin? Bugün var, yarın yok… Ayrıca kim demiş takılmak masrafsız diye? Hiç sanmıyorum. Uzun vadeye dökersen en masraflısı o olur zaten. Üstelik her şey para mı ki? Bana sorarsanız, evlilik erkeğe bir krallık vaat ederken, kadına çoğu zaman yük ve eziyet düşüyor. İşte asıl sorgulanması gereken bu.
44 Yorumla
Soran8 ayZaten takılmak adı üstünde çocuk yapmak ya da vefa beklemek için beraber olmuyosun o anlık zevk ve ruhi duygularını tatmin etmek için oluyosun
- 8 ay
Evlilikle kıyaslanacak kulvarda değil o zaman.
Soran8 ayÖyle tabi ha belki yanıma yakışan güzel karakterli bi hatun bulurum o ayrı ciddi düşünülür
Soran8 aySiz kendiniz gibi değerlendiriyosunuz her kadın böyle naif ve aklı başında değil ki evlenelim
En İyi Cevaplar
8 ayTürkiye'de herkes ayrı evine çıkabilse, herkes çalışıp kazandığı parayla tek başına kendine bakabilecek gelir seviyesine sahip olsa, din kadına bekaret ve evlilik baskısı yapmasa anne babalar kız çocuklarına evlilik bekaret baskısı yapmasa siyaset bu baskıyı yapmasa ve toplumumuzda nikahsız çocuk sahibi olmak yadırganmasa, çocuk nikahsız bir ilişkiden olsa bile anne bunu DNA testiyle kanıtladığında baba çocuğun tüm masraflarını karşılamakla yükümlü olsa yasal olarak evlenmenin bir gereği de kalmaz. Çünkü birlikte yaşamaların yadırganmadığı isteyenin nikahsız da çocuk sahibi olabildiği bir toplumda kadınlar da erkekler de evlenmez.
10 Yorumla
8 ayKâr zarar hesabı yapınca bir şey faydadan çok zarar sağlıyorsa bunu istememek gayet mantıklı. Kültür böyle, herkes yapıyor vs. diye tekerin dişlisi olmak ve sürünün yolundan gitmek herkesin kendi bileceği iş ama sonuçta bu bir zorunluluk değil, tercih.
16 Yorumla
Soran8 ayKesinlikle öyle ki annem bile evlenmemi istemiyor kendiside evlendiği için bunu yaşamamı istemiyor
- 8 ay
Sonuçta herkesin deneyimi aynı olacak diye bir kaide yok, önemli olan sırf evlenmiş olmak için evlenmemek.
Soran8 ayAynen öyle ama işte gelde anlat kadın güya kendini 10 yaş gençleşmiş hissediyomuş değerini bil diyor
- 8 ay
Ne zaman kendini gençleşmiş hissetmiş?
Soran8 ayBoşandıktan sonra özgürleştikten sonra
- 8 ay
Anladım. Dediğim gibi o kendi deneyimi tabii. Herkesinki öyle olacak diye bir kaide yok. Ben de çocuk yapanlardan pişman olduklarını çok duyuyorum ama herkes için bu geçerli değildir muhtemelen.
8 ayBu hayatta insan daima insan ihtiyaç duyar. İhtiyaçlar sevgi ihtiyacı onaylanması ihtiyacı sorumluluk ihtiyacı çoçuk önemli nir faktör ama bir okadar riskli bir faktör. Sonuç olarak tek başına ölmek istemem.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu aralar evlilik konusu üzerinde çok tartışılıyor! 😊 Flört etmek, heyecanlı ve eğlenceli olabilir tabii, masrafı da az gibi görünüyor. Ama evlilik genelde maddiyattan çok daha derin bir bağ arayanlar için anlamlı. Beraber bir hayat kurmak, zor zamanları sırt sırta vermek, kendi küçük dünyanızı yaratmak gibi güzel yanları var. Para konusuysa biraz planlı olmayı gerektiriyor. Ne de olsa iyi bir ilişki, maddi hesaplarla ölçülemez. 🫶 Ama herkesin seçimleri ve öncelikleri farklı; o yüzden kimseyi yargılamadan yaşamak en güzeli! 😉
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
16Cevap
Köylüysen ve aptalsan dilençiysen bu kafada olmak çok mantıklı ben evlenmek istiyorum hayırlsıyla ama ailesi zengin görgülü ve kendisi de benle aynı meslekte hatta benden üst konumda yakışıklı uzun boylu manken gibi class elit biriyle evlenemek istiyorum hayırlısyala buna da uyan tek kişi prensim Sercan evginer
57 Yorumla
Soran8 ayNe alaka bu zamanda her şey kolay neden evlenip kendimi sınırlayım ki ayrıca asıl zenginler evlenmek istemez
Soran8 ayEvliliğin kaliteyle alakası yok asıl evlilik saçma ve ilkelliktir
Soran8 ayAnnem zengin ve genç kültürlü bi kadın boşandı ve her şekilde böyle daha mutlu mesela
Soran8 ayAynen öyle
8 ayNikahtan evlenin , orada gelinlik giyin, takıları orada toplayın, sevdiğiniz arkadaşlarla biyerde eğlenin ve eşinizle iki gün bile olsa biyere tatile gidin
317 Yorumla
Soran8 ayOda mantıklı bak
- 8 ay
şu an olsa öyle yapardım kimseyi memnun edemezsin çünkü
Soran8 ayHaklısın peki sonradan boşananlar hakkında ne düşünüyosun
- 8 ay
Sonradan boşanan derken çok yakın bi zamandayi kastediyorsan sabır , anlayış empati eksikliği vardır ilişkide. ama uzun zaman sonra boşanan insanları diyorsan duzeltmeyecek dereceye gelmiş kısır döngü sorunlardan bahsedebiliriz
Soran8 ayGüzel söyledin düşüncelerin çok açık ve geniş annemde sen yaşlarda ve 3 sene oldu boşanalı çok mutlu ama bazen kendini mutsuzda hissettiği oluyor buda üzüyor beni
- 8 ay
Her insan kendini dönem dönem mutsuz hissediyor zaten. boşandıktan sonra kazandığı şeyler kaybettiğinden çoksa doğru karar vermiş demektir.
Soran8 ayGenel olarak baktığında çok gibi ya kadın 10 yaş gençleşti neredeyse
- 8 ay
O zaman doğru karar vermiş yanında ol destek ol o kendi kendini toparlar biraz zaman lazım
Soran8 ayHaklısın şu an yanındayım ve bi süre beraber zaman geçiriyoruz , sizin yaşınız 40mı merak ettim
- 8 ay
Evet
Soran8 aybu yaş aralığında kendini genç görme durumu hep var mı anneme göre hala genç kız gibi :D
- 8 ay
Yaşla alakalı bişey değil bu ruhla alakalı ne güzel işte buda onun için iyi bisey. ayrıca 40 yaş yaşlı değildir o yaşta olmadığın için uzak geliyor sana sadece
Soran8 ayoda olabilir ki haklısın çoğu arkadaşım inanamıyor zaten annem olduğuna genç göründüğü gerçek sanırım
- 8 ay
Şanlısın bence
Soran8 ayNeden ki
- 8 ay
Kafa dengi olma olasılığı yüksek
Soran8 ayOldukça fazla koluma takıp takıp geziyoruz arkadaşlarımla bile çok iyi anlaşıyor
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. mehir dini bi gereksinim ve çok bi miktar değil. ama tabi bazıları bunu bağlamından kopartabiliyor. evlilik hani istemeyebilirsin. bu kişiden kişiye değişir. meşru bi aile kurmak için gerekli. yine babalık içinde. hukuki güvence için gerekli. zengin bi kızla evleneceksen lazım olur bu ama. flörtleşmek de bi yerden sonra sıkıyor. geleceği yokki. bi gün kız küstü açmıyor telefonları ne yapcan. bi anlık yani. bağ cok zayıf. höyt demeye gelmez.
12 Yorumla- 8 ay
Höyt demeye gelmez😄😄 iyiydi👍
- 8 ay
@Mehlikâ_Sultan teşekkürler :)
Haklısın kadınlar da bir sürü yakışıklı kaslı adam dururken niye bi tane sümsükle ömür geçirsin
11 Yorumla
Soran8 ayYani sırf bu yüzden annem bile boşandı 😅
Masrafsız 😂😂 evlilik eşini bulursan mükemmel olacağını düşündüğüm bir şey onun dışında tabikiii evlenmeyin
12 Yorumla
Soran8 ayValla sorusunu bile sormuşsun bence o tüm problemleri çözer 😅😅 evlilik olmadanda çözer aşkı yaşadığın kişiyle
Soran8 ayAyrıca annem bile boşandı ve aklın varsa evlenme diyor kdkd
8 ayAile ve yakın çevrenin olduğu bir kutlamayla evlenip, biriktirdiğimiz parayla birkaç ülke gezmek varken ne gerek var şatafatlı şeylere
124 Yorumla
Soran8 ayHaklısınn anneme kalsa hiç evlenme keyfine bak diyor kfkfk
- 8 ay
Sonra torun diye ağlıyorlar ama😹
Soran8 ayHiç sorma hem öyle hem böyle 😅
Soran8 ayKendi boşandı ya banada öyle diyor kdkd
- 8 ay
Benim anne babam da ayrı ve aynısını annem söylüyor😹
Soran8 ayBunlar bekarlığı sevdi gibi desene 😅
- 8 ay
Haksız değiller çünkü evlilik sorumluluk ister yani şu an çok daha rahatlar
Soran8 ayKesinlikle şahsen benimki benden çok çıkıp dolaşıyor geziyor arkadaşı çoğaldı 10 yaş gençleşti kadın 😅
- 8 ay
Artık daha özgür
Soran8 ayÖyle ama genç ve güzel bi annen olunca daha şanssız oluyosun çünkü asılanda çok oluyor
- 8 ay
Bilmez miyim😹
Soran8 ayBiz kader ortağımıyız seninle 😅
- 8 ay
Hikayemiz benzer diyelim
Soran8 ayGeçen stajda çalıştığım yere geldi işimi görmek için , 32 yaşında ustam fırat abiyle benden daha çok konuştu az daha dursa kanka olacaklardı 😅
- 8 ay
Benim annem karşı cinsle bütün iletişimi direkt kesti tersi olarak
Soran8 ayKeşke bizimkide öyle yapsa kadın dahada açıldı anlamadım
- 8 ay
Kişiden kişiye göre değişir iyi ve sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil
Soran8 ayKesinlikle istediklerini yapsınlar sağlıklı olsunlarda. Bizim yan apartmandan bilgisayar mühendisi bi adamla görüşüyor telefonlarımı aç haber ver yeterli diyorum
- 8 ay
Desteklemeni tebrik ederim ben de aynı şeyi yapmaya çalışıyorum annem biriyle konuştuğunda hayırlısı olsun
Soran8 ayAsıl mutlu etmezse kızarım 😅 kızıl kraliçemi gerçek bi kadın gibi hissettirsin yeterli
- 8 ay
Kesinlikle
Soran8 ayGörsen ne derdin acaba yorumunu merak ediyorum
- 8 ay
Eminim güzeldir
Soran8 ayProfilime koyucam mesaj atıyorum yorumla bakalım
Gizli Üye(25-29)8 ayFlört yapmayan temiz kalanlar ne yapacak zaten onlar evleniyor. Her booku yiyen evlilik ıstemıyor ke, pa,, zelık Baska bırsey degıl
93 Yorumla
Soran8 ayher boşanan ya da evlenmeyen kötü mü ki
Cevap sahibi8 ayGeneli değilde cogunlugu oyle diyorum. Sen demişsin flört etmek varken ne gerek var evliliğe diye flört sevgili olma ne demek ne yapıyorlar bu insanlar doktorculuk mu oynuyor. Eger duyguların varsa her birey evlenmek ister cogunlugu sorumluluk istemez orada burada sevgili yapar evlenmeden de yasar. Uzun lafın kısası nedır biliyor musun? Kimsede Allah korkusu yok kımı zina yapar kımı hırsızlık ama ölüm var bunu dusunen yok
Soran8 ayhaklısın büyüklerde bile bu düşünce olmaya başladı annem 5 yıl önce boşandı sırf heyecansızlıktan şimdi benden daha çok geziyor takılıyor insanlar hayatı bu sanıyo
Gizli Üye(25-29)8 ayMasrafsız takılmak ortalık malı olmaktır, öte yandan mehir denen şeyi ben bilmiyorum bizde yok o gelenek, ve evlenmek için illaki masraf yapmaya gerek yok, düğün salonu tutup sadaka takıyorlar diye gelen konuklara mama vermek şart mı, zaten günümüzde evlenmenin mallık olduğu gibi onla bunla rastgele birlikte olmak da mallık, birlikte olmaya değer insan mı var, ne dandik bi adamla evlenmeye ne de dandik bi adamla gayrimeşru ilişki yaşamaya tenezzül ederim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayÖdünüz patlıyor paranız gidecek diye. Kafanıza silah dayamıyorlar arkadaşım, isteyen evlenir.
23 Yorumla
Soran8 ayAnam bile boşandı kanka aklın varsa evlenme diyor
Cevap sahibi8 ayCanım o annenin deneyimi. Her evliliğin kurallarını matematiğini 2 kişi yazar. Herkesin evliliği bitecek diye bir şey yok. Bu arada evlilik ne sadece para harcamaktır, ne de saf cinselliktir.
Soran8 ayKesinlikle katılıyorum evlilik bütünsel ve başka bir olay şahsen annemin boşanması bu yüzden babamı beğenmemesi ve ilgisini çekmemesi yüzündendi buda çok yanlış mesela
- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
8 ayÖyle bir insan seninle flörtleşir ama işin sonunda maddi gücü yerinde olan ileride çoluğu çocuğu olursa iyi bir hayat sunabilecek biriyle evlenir Sen de böyle ortada kalırsın 🤷🏻♀️
33 Yorumla
Soran8 ayOrtada kalmam o gider başkası gelir ayrıca bu benim sorunum değil evlendiği kişinin sorunu sonuçta geçmişi olan bi kadın olmış olacak
- 8 ay
Tamam karşına çıkacak insanlar da senin gibiler olacak 🤷🏻♀️
- 8 ay
Kadınların çoğu da geçmişi kabarık erkek istemiyor onu söyleyeyim güvenmezler çünkü sen kendini avut anca.
8 ayEvliliği zorlaştırıyorlar hem kadınlar hem aileler. Allaha nasıl hesap verecekler bakalım
40 Yorumla
8 ayNeden cok masraf olsun ki... mutluluğu getiren para degil. Insanlar.. sade bir şekilde de evlenilebilir
10 Yorumlaevlenmek degil de ben o bi suru tantanaya gerek gormuyorum. taki torenimi yapar paralari toplarim olur biter. hatta gunluk kiyafetlerle bile yapilabilir gelinlik damatlik gereksiz. paralari toplayalim yeter ki bi dunya alacak var 🤣
00 Yorumla
8 ayEvlenmek istemiyosan evlenme ama saçma sapan düşüncen ile de insanlara rahatsızlık verme işine bak
24 Yorumla
Soran8 ayNiye kızdın
Soran8 ayKi çoğu kişi onaylamış haklı bulmuş özellikle erkekler kdkkdkd
- 8 ay
Çünkü kendi düşüncen ile evlilik fikrini kirletiyorsun
- 8 ay
Sorumluluk alacak kadar cesur değilsiniz o yüzden hak vermişler
8 ayEvlilik boş aynen gereksiz masraf bi de ne güzel rahatım şu an niye kocamın arkasımı toplayıp üstüne çocuk sorumluluğu alayım ki hem eşşek gibi çalış hem aeka topla hem çocuk doğurup bğyüt oldu camımm
33 Yorumla- 8 ay
benim anamda evlilik çok iyi olsa ben boşamazdım der hep asdasa
- 8 ay
Kadın napsın çocukları olduktan sonra fark etmiş anca hahahaha
- 8 ay
aynen öyle allahtan bi beni yapmış sdfsdf şuanda genç kız gibi takılıyor valla
8 ayEv kurmak için inanılmaz masrafa girmeye gerek yok. Bugünün şartlarında 200.000 liraya gayet güzel ev kurabilirsiniz. Yeter ki kanaat sahibi olun.
11 Yorumla- 8 ay
Bunun yanında evliliğin faydalarını güzelliklerini avantajlarını saymaya gücüm bile yetmez.
8 ayYalnız kalan erkeklere gay diolar😂
İktidarsız mi acaba diolar10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHaram helal düşüncesi olmayan bir insan için evlilik gerçekten zor. Takıl geç mis gibi. Ama harama girmek istemeyen içinde evlilikten güzeli yok
216 Yorumla
Soran8 ayOrası öyle ama evlilikte kolay değil ve güzelse evlenenler neden boşanıyor
Cevap sahibi8 ayDoğru kişiye denk gelmediği için
Soran8 ayAnnemde boşandı 3 sene önce şu an çok mutlu mesela
Cevap sahibi8 ayAnnen kaç yaşında? 50den sonra koca çekilmez olabiliyor. O saatten sonra alışkanlık oluyor. Ama gençken insan karşı cinse fazlaca ihtiyaç duyuyor
Soran8 ay41 yaşında hala genç ve ruhu dahada genç ama genede ayrıldı artık mutlu etmiyormuş vs vs şu an çok mutlu ve benden çok geziyor kdkdk
Cevap sahibi8 aySana mutluluğundan başka yansıtacağı bişey yok çünkü. Erkeğe ihtiyaç duyduğunu mu anlatsın sana
Soran8 ayE çokmu önemli bişey napsın kadın sevgilimi yapsın diyosun
Soran8 ayNe önerirsin
- 8 ay
İnanki şu an çoğu evlenen insanın haram helal umurunda değil çoğunun neden evlendiği ortada. Ayrıca görücü usülü değilse çoğu haram işleyerek evleniyor zaten o işten de hayır gelmez. Haram işleyerek evlenip hayatı kendime zehir edeceğime helal şekilde bekar kalmayı tercih ederim
Soran8 ay@dursunzamand kesinlikle haklısın
Cevap sahibi8 ayKalabiliyorsan tabiki en güzeli bekarlık. Ama mesela beni zorluyor. Harama girmiyorum ama çok zorluyor yani. @dursunzamand Tabi bi defa boşandım tekrar evlenmeye de cesaret edemiyorum
- 8 ay
Ne anlamda zorluyor mesela
Soran8 ayİnsanın canı ister tabi olgun genç kadınlarsınız daha valla bana bile yürüyen çok oldu 30 lu yaşlarda yakışıklı 190 larda kaslı erkek gördümü dayanamıyor kadınlar ahahha
Cevap sahibi8 ayMevzunun erkek görmemizle alakası yok. Fıtratımızda var sevmek sevilmek okşanmak vs
Soran8 ayÖyle tabi hele dişil enerjin yüksekse normal hele 35-45 yaş arası kadınların en yüksek olduğu en iyi yaşlar
Soran8 ayAnnemde öyle açıkcası yalnızlığı hiç sevmiyor modu düşüyor hemen
8 ayEvlenenler, bunları göze alarak evleniyor. Herkes "flörtleşmek" peşinde değil senin gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBu kişinin hayattan beklentilerine bağlı. Parayı götüren düğünse sade bir nikahta aynı işi görür. Anneniz aradığı, umut ettiği ve özlediği hayatı belki yeni buldu. Geri yaşamında bir de bunu denemek istedi. Herkesin hayali farklı.
00 YorumlaEvlilik temiz bir ilişki için önemli. Senin gibi düşünen kız bulmak daha da önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayben sana bir şey digim mi evlilik dışı hiç bir ilişki kesmez gibi etrafıma bakıyorum arkadaşlara sabah akşam kızlar ile yatıp kalkıyorlar hepsi robot dönmüş hayatsız gibiler ruhsuz
00 Yorumla
8 ayValla haklısın, ben sana hak verdim.
Sakın evlenme...00 Yorumla
8 ayAklı başında olan insan olunca çok farklı bakılan pencere evlilik
00 Yorumla
8 ayZina İslamiyet inanç givi şeyi olmayan bence de evlenmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayCazibesi olmayan erkekleri bakır ölmekle tehdit eden bir toplumumuz var. Çarmıha gerilip diri diri yakılmayı bir Türk kızı ile evlenmeye tercih ederim.
00 Yorumla
8 ayDüz nikahla evlenmek istemeyen kadınla evlenmem. zengin işi onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySana kendimi bol bol kullandırayım tabi niye evlilik yapıp haklarım olsun ki
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ay50 yasina gelirse yalniz kalip evlenirsin. her seye masraf gozuyle bakiyorsan sen evlenme zaten
411 Yorumla
Soran8 ayEvet her şey masraf gereksiz sevgili yapmak daha güzel
Cevap sahibi8 ayolene kadar annenle liseli hayati mi yasiycan? zaten ev kurmak zorundasin ama sen zaten boş ver zorla yaptirilacak seyler degil bunlar umarim sevgililerini evleniriz diye vaatler gererek yaninda tutmuyorsundur.
Soran8 ayAnnemle liseli hayatı yaşamak ne alaka kdkdkd ne demek istedin anlamadım ayrıca çalışıyorum işim ve maaşım var boş duran biri değilim
Cevap sahibi8 ayisin ve maasin yok demedim ki? isi ve parasi olup hala annesiyle yasiyo erkekler nedense ve yalniz yasayan enayi bir kadin ariyolar hep...
Soran8 ayKanka annemle babam boşandı kadın daha genç ve sıkılmasın diye onla kalıyorum ve mutluyum ne var ki bunda ayrıca kiralara gereksiz para vermek doğrumu
Cevap sahibi8 ayhadi evliligi gectim de yetiskin bir insan aile evinde sevgililik hayati da yasayamaz ki? sevgililikten kastin disarda bulusup yemek yiyip kahve icmek sanirim ama o da sana masraf gelir simdi.
Soran8 ayneden illa evemi misafir etmek gerekiyor sevgiliyi :D
Cevap sahibi8 ay18 yasinda gibi disarlarda orada burada surunmemek icin evet.
Soran8 ayevliliği ne çok büyüttün ya sen 3 günlük dünya kanka kasma bu kadar bu dünyada sonsuz değiliz
Soran8 aybu arada anacığıma söylüyorum kızmıyorda sevgilim olduğunda evede geliyor gayet
- 8 ay
Ben seni nerden tanıom kız
Gizli Üye(18-24)8 ayAnnelerimiz babalarımız evlendiği ve bu böyle sürüp gittiği için maalesef düzene ayak uydurmak zorundayız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayMillet kızının güzel kardeşim mi, evlilik yoksa uzun uzun flörtleşmek diye de bir şey yok, evlenmeden karı koca hayatı yaşamaya uygun değil örf adetimiz.
10 Yorumla
8 ayBasit bir şey değil yuva kurmak emek ve gönül isteyen bir şey. İmanın yarısıdır. Flörtte kalmayi çokça istemek kolaya kaçmak, sorumluluk istememek ohoo
10 Yorumlamasrafsız mı valla hayat artık tek de aile kursan da masraflı bence
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayİnsanlar sevebiliyorlar
20 Yorumla
8 ayEvlilik bizlere helal olan zaten
30 Yorumla
8 ayKarşılıklı güven olduktan sonra evlilik saçma bence de
11 Yorumla- 8 ay
İnsana güven olmaz tatlım
8 ayEvliligin tek güzel yanı var oda çocuk sahibi olmak birde haftada 2_3 kez mala vurmak işte 😉
00 YorumlaTercih meselesi
11 Yorumla
Soran8 ayÖyle tabi ama annemde evlenme boş ver diyor
Devam et o zaman
11 Yorumla
Soran8 ayEdicem ablam yakışıklıyım kafa dengiyim daha nee
8 aySen sakın kadına yaklaşma
02 Yorumla
Soran8 ayNedenmiş o
Soran8 ayAnam bile boşandı aklın varsa evlenme diyor
Gizli Üye(18-24)8 ayAma günün sonunda kadın çocuk yapmak için en iyi imkanı olan erkeği seçer. Yani senle eğlenir bunları yapanın çocuğunu taşır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayDiğer tarafta böyle derler sana 😅
28 Yorumla
Soran8 ayDiğer taraf olduğunu nerden biliyosun 😅
Cevap sahibi8 ayBen bunu biliyorum var yoksa bile var olduğunu düşünelim yoksa zarar etmem eğer ya varsa... şimdi senin için diyelim yok diyorsun ya... ya varsa ne bkkk yiyecen 😅
Soran8 ayona bakarsan dünyada en çok inanılan din hristiyanlık ve her zaman onlar en güçlü ve zengin olmuş ya onların dini doğruysa :D
Cevap sahibi8 aySen o dine inan 😅
Cevap sahibi8 ayAraştırma cahili gelmiş kaç yaşına beni öğreteyim sana araştırmayı.. kıytırık ordan buradan duyduğun bilgileri yazma bana
Soran8 ayNeden kızdın kız ablam 😅 ama genede sevdim ben seni ya enerjin iyi geldi genede sağol yorum için 😅
Cevap sahibi8 ayKızmadım ki 😃
Soran8 ayCansın can 😅
Para & Ekonomi konusunda 831 cevap paylaştı. özentilikten istiyorlar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 490 cevap paylaştı. Evlilik hak ondan
Bu devirde evlilikte zor00 Yorumla
8 ayHakları güvenceye almak için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKesinlikle bu yüzden evlenmiyorum çok ciddiyim kesinlikle de evlenme taraftarı değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayEvet önemli bedavadan kocaları altın alıyor 😄
16 Yorumla
Soran8 ayAhah yani
Cevap sahibi8 ayBenim kocaam 😅
Soran8 ayÜzücü benim anam boşadı babamı keyfinde 😅😅
Cevap sahibi8 ayAnnen niye boşandı acaba benim annemde boşanmak istemiyordu 😅 niye üzücü olsunki evli değilim beni geren bişey yok 😅
Soran8 ayÖzgürlük ve keyfi için ıdkd
Cevap sahibi8 ayHayırlısı olsun
Gizli Üye(36-45)8 ayHelal takılmak evlilik
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayEvlilik helal
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 691 cevap paylaştı.
8 ayEvlilik güzeldir
10 Yorumla
8 ayMehirin ne oldugunu unuttum
10 Yorumla
8 ayMallık iste.
10 YorumlaAynen evlenme
11 Yorumla
Soran8 ayyani anamda diyor evlilik iyi olsaydı boşanmazdım diye asda
Bir yerden sonra aile kurmak isteyeceksin
20 Yorumlaaile olmak için
00 YorumlaNe mehiri ya.
03 Yorumla
8 ayMeşru yoldan çocuk yapmak için evleniyorlardır.
00 Yorumla
8 ayEvet zaten düğün tek amacı gösteriş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEvlenmek güzeldir
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!