Ev bakmayla uçak bileti kazanılır mı?

Benim rüyamdaysa kazanılır anlaşılan. 😄 Değişik şeyler gördüm, genç girişimciler varmış İstanbul Avcılar'da. Onları anlatan bir rüya. Bu kripto paralar walletlar falan yaygınlaşmış, fiyat almadan sadece ev baktıkları için uçak bileti kazaniyorlarmis. Bir yerde de değişik bir yazı okudum evet rüyamda 🤣 orada eskiden, yani bu zamanlar, tüketicilere değişik ödüller verilmesi o kadar yaygın değilmiş. Kriptopara ile alışveriş yaygınlaştığı için artmış. Tabi yazıda direk böyle yazmıyordu, ben deşifre ediyorum onu rüyamda. He bunu anlatiyormus diye 😄 yani kısacası rüyam bilimkurgu türünde diyebiliriz. Başka icatlar falan da gördüm değişik. Ee ne dersiniz sizce gelecekte kripto para ile ödeme yaygınlaşacak mı? Günlük hayatımızın parçası olacak mı?

Güncellemeler
8 ay
Rüyamda parlak altın rengi Steven Spielberg filmlerinden fırlamış pürüzsüz yumurta gibi ama biraz daha uzun ve büyük bir icat gördüm. Karşına alınca birebir seni yansıtıyor ayna gibi. Rüyamda ki girişimcilerden birinin zenci kardeşi hayatını kaybetmiş. Kendi sarışın bu arada. Belki de gönülden kardeşlerdir. Neyse meğerse o cihaza yapay zeka ile kardeşinin yüzünü yansitiyorlarmis. Böylece ölen kardeşiyle görüşebiliyor. Aletin alt kısmında da kırmızı bir ışık var, yaklaştıkça saati görüyorsun 😄
Ev bakmayla uçak bileti kazanılır mı?