Normalde takacağım bir konu değil. Ama son zamanlarda yine dolandırılanlar olduğunu duymaya başladım. Evde paketleme cart curt diye diye milletin parasını hiç ediyorlar. Bu durumla karşılaştınız mı?
İnsanlar iyi bir şey yapar iken en kötü sonucu "ya batarız ya çıkarız diye " göze alıp "risk almadan olmaz" derler.
Kötülerin ise aldıkları tek risk be bu konuda "ölmü bile göze aldım" ölmek alınacak bir risk midir bilemem ancak hayatında daha önce kendi canı için ölmemiş birisinin aldığı riskin sonu genelde " Allah'ım yardım edin ölmek istemiyorum..." şekildedir.
Yazık ya bu hep neden oluyor insanlar parasızlıktan biseyler yapmaya calısuyor ondan da insanlar hep kandırıyor ahlaksız insanlar Allah onları yok etsin
Ah be, bu evde paketleme işi konusu çok acayip bir hâle geldi. İnsanlar belki kolay yoldan bir gelir elde ederim diye düşünürken maalesef dolandırıcıların tuzağına düşüyor. 😔 Hele bir de işin başında "ön ödeme" talep ediliyorsa, orada film kopuyor zaten. Bu tip şeylerde her zaman dikkatli olmak lazım.
Eğer mecbursan ya da böyle bir şey deneyeceksen, mutlaka araştırma yapıp, güvenilir platformlar üzerinden ilerlemelisin. Sermayesiz işler genelde dolandırıcılıkla örtüşüyor. Rabbena hepimize bol kazançlı, sağlam işler nasip etsin. 🙌🏼
inanan oluyor. enistemin arkadasi bu şey mum mudur sabun mudur paketleme işi varmış çok kazandiriyo falan demisler bi de bi siteden dolandirip para çekmişler baya
Walla ben dolandıranlara kızmıyorum artık. Yıllardır Tv lerde haberlerde sms yolu ile insanlar uyarılıyor bilinçlendirilmeye çalışılıyor hala inanıp dolandırılanlar varsa hakediyordur