- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayVallahi doğrusunu söylemek gerekirse TL her geçen yıl değer kaybettiğini göz önünde alırsak insan her geçen yıl ne kadar daha çok kazanırsa o kadar iyi olur yani ne kadar çok 60.000 tl desem de her geçen yıl o paranın değeri kalmayacak her geçen yıl o 60.000 tl daha çok olmalı mesela kendimden örnek vereyim
Ben engelli maaşı alıyorum her ay euro almaya çalışırım, elektriği öderim birazda anneme veririm alışveriş yapar diye ben eskiden 26.000 tl ile 300 euro alıyordum her ay ama döviz arttıkça alım gücüm zayıfladı zam olmasaydı 300 euro alamazdim hem benim sigara içki kumar kadın da yok o yönden rahatım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)8 ayBuradaki arkadaşlar 100.000 lira 200 bin lira diyorlar da bu 22000 lira alan maaşla o kişiler nasıl geçirecek ya herkes kazanmıyor bu 100.000 Liraları) Arkadaşlar şu anda Türkiye'de geçirmek çok zor oldu Demin ben ev baktım Adam 25 bin lira kira diyor ve bizim hükümette hiçbir şey yapmıyor Bu durum karşısında
07 Yorumla
Cevap sahibi8 ayKardeşim memleketin anası ağladı ya Baksana Millet ne durumda adamlar artık çalışmayı bırakmış kumar oynuyorlar hırsızlık yapıyorlar geçinmek için
Cevap sahibi8 ayArtık ben de öyleyim umurumda bile değil millet Acılı mı ölüyormuş hiç umrumda değil artık kendini düşünmeyen insanı ben hiç düşünmem
Cevap sahibi8 ayBir laf var aptallık dağda gezmezmiş insanda gezermiş
- 8 ay
Oy vermeye gelince de veriyor ama.
8 ayBunu Troll soru olarak mı soruyorsunuz yoksa gerçekte vahim bir soru. Evin var nı araban var mı cem Yılmaz esprileri geliyor aklıma :) Siz bence sizi seven el üstünde tutan bir erkek bulun yeter :)
00 Yorumla
8 ayBirine iyi demek için sadece maaşını baz almak mümkün değil ama bu konuyu ayrıca ele alıyorsak bu durum da birçok faktör var. Örneğin yaşanılan yer neresi, kadın da çalışıyor mu, çiftin ekonomik beklentisi ne (ucu ucuna geçinmek mi yoksa her ay ekstra para kalması mı) vs.
04 Yorumla- 8 ay
@Aldernemm Bu yorumu yazdın çünkü?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu biraz kişisel bir bakış açısına bağlı aslında 🤔. Ama gel, beraber düşünelim. Şu an Türkiye’de asgari ücret 22.104 TL. Ortalama üstü diyebileceğimiz rakamlar gazete manşetlerinde veya ekonomistlerin görüşlerinde genelde 30.000-50.000 TL bandında oluyor. Tabii insanların yaşadığı şehir, yaşam tarzları ve beklentileri de bunun bir parçası. Önemli olan kazandığı parayı nasıl yönettiği ve sizin için değerli bir hayat hikâyesi sunup sunmadığı 🎯. Unutma, maddiyat sadece bir araç; esas olan, birlikte mutlu olup olamayacağınızdır 💖.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 8 ayyetecek kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayAtalarımızın canları dahil hemen her şeyini feda ederek bize bıraktıkları bu eşsiz ülkenin hali: "Aylık ne kadar kazanan erkek iyidir?". Rüşvet, peşkeş, hile, dolandırıcılık, kara para aklama... saymakla bitmeyen onursuz ve şerefsizlikle yüksek gelir elde edilen bu devirde, bu erkek görünümlü yaratıkları bu mantıkla ayırt edemezsiniz. Anasından emdiği süt burnundan gelip, doğduğuna pişman olan o kadar çok kadın tanıyorum ki. Bu millet ders almıyor, akıllanmıyor. Bu kafayla gerçekten aklıyla bir yerlere gelmiş gerçek erkeklere yaklaşamazsınız. Aklınızı kullanın, kendiniz olun, insan olun..
42 Yorumla- 8 ay
En mükemmel cevap.
Para avcısı tatlım duyurulur. - 8 ay
"Tatlım" yerine küfür yazmıştım. Sistem otomatik "tatlım" yazmış.
8 ayBen ayda bir milyon kazanan tanıyorum ama dıştan mükemmel içten sahtekarın önde gideni. Şimdi buna iyi diyebilir miyiz? Kazancına bakarsak evet iyi iç sahtekarlığına susmayı kabul edersen de mükemmel..
Dolayısıyla iyi ve kötü kişiden kişiye göre değişiyor. Benim için şerefsizliği parayla kapanmıyor…34 Yorumla- 8 ay
Kapanıyorsa da sevdiğim için parası için değil…
- 8 ay
:)))
Eşim 85 alıyor ev bizim rahatlıkla geçiniyoruz ama eşimin sevgili olduğumuz dönemlerde 20 30 kazandığını da biliyordum onu hiçbir zaman parasına göre yargılamadım bence sizde bunu öğrenin. Evet tabi ki geçim zor ama bir erkekte bakılması gereken ilk şey maaşı değil merhameti olmalı ve çok para kazanmasından ziyade para kazanma kabiliyeti var mı çalışkan mı sorumluluk sahibi mi buna bakmalı
40 Yorumla
8 ayŞimdi 100 bin en az diyen tayfa cikacakshdhjddjjddjdjjddjdjjddhsuejjsdjdju
Yaşadığı şehre ve üstündeki mal varlığına göre değişir evi varsa arabası varsa 50 Bin kazansa ortalama üstüdür bence ama kiradaysa atıyorum arabası yoksa 60 bin 70 bin ideal tabi hu yine diyorum şehre göre değişir
26 Yorumla- 8 ay
Kesinlikle doğru. O yüzden en az 100
- 8 ay
Hahahaha git ötede oyna 38 yaşına gelip evde kalıp buradan 100 bin diyorsan hala kendinde bir sorun araman için çok geç değil bence 100 bin alanda sana bakmaz çünkü hehe
- 8 ay
Benden fazla kazanması gerekmez mi. Kirada oturan bir insana 50bin nssıl yetsin. Bir şey oynadığım yok ayrıca. Ben 63alıyorum.
- 8 ay
@düşünmektükenmektir 100.000 çok değil ki İstanbul’da gümrük memuru o kada rkaznaıyor
- 8 ay
@Frukoman3443 evet.
Anlamıyorlar işte - 8 ay
@düşünmektükenmektir ablacım sen kendini görüyorsun ama bu demek değil ki herkes öyle kazanıyor herkes yüksek alıyor asgari ücretle ev geçindirmek çalışan 2 3 işte aynı anda çalışan kişiler var sana göre öyleyse ülkenin yarısı evlenmeyelim evini yuvasını kurmamalı 100 bin almıyoruz diye tüm hayatından mutluluğundan vazgeçmeli direk yaşama diyorsun ki sana göre 100 bin almayan yaşamıyor da zaten böyle mantık yok eğer ki bu kafadan çıkmazsak insanlar sürekli mutluluğu bir amaca bağlar ve o amaç hiç bitmez yani atıyorum sınavı kazanırsam her şey hallolacak bitecek mutlu olacam kazandım işe girersem bitecek girdim olmadı yukselirsem olacak kafasıyla mutluluğu hep Bi sebebe sonuca baglarsak ne insan kalır ne kafa buda hayat sosyal kültür tarafımız etkilenir ya yalnız kaliriz ya da psikolojimiz elden ayrı bazı kafalardan çıkmamız gerekiyor artık.. Hayat böyle de gitmiyo yıllarca insanlar buhranlara girdi gitmiyo işte
8 ayŞimdi bu degisir eger evlenmek icin yetecek bir butceden bahsediyosan bunun erkegi kadini olmamalı kadın gerçekten erkegi seviyosa maddiyatına bakmaz aksine birlikte sorumluluk alır ortak geçimini saglar cunku ikiside ayni evde kalıyo
Ama tek basina yaşıyosa yetecek ve kendi gecimini saglayacak kadar kazanmalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayEn az 50 bin lira alması iyi olur çünkü artık geçinmek gerçekten çok zor ve geçim sıkıntısı ilişkide çok fazla sorunlara yol açıyor
Tabii sadece karşı taraf bu kadar maaş alsın demiyorum kendim de çalışırım ama özellikle ev kira olursa gerçekten geçinmek çok zor olur
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı.
8 ayKriterin para ama ruhun fakir aylık ne vizyona bak awk madem para kriterin bare hakkını ver yıllık falan iste. Yoksulluk sınırı olmuş 90 bin yorumlar 100 bin diyen fakirlerle dolu millet 50 60'a şükrediyor hala aylık ne kadar kazanan iyidir diyo😂
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 726 cevap paylaştı.
s 8 ayEv kira değilse ve iki taraf da çalışıyorsa ve İstanbul'da yaşamıyorlarsa 30-35 k da yeterli olur. Ev kira mı nerede yaşanıyor vs buna göre değişir durum ama bir eve ort en az 60 k para girmesi lazım bir tık rahat olmak için
13 Yorumla- 8 ay
Yaşam standartlarına göre değişir kimine 200 de az
8 ayİş güç para olmuş yani nedir bu erkeklerden beklediğiniz o yüksek para anlamıyorum normal alsın adam olsun merhametli olsun yetmez mi ortalık bk gibi erkeklerle dolmuş hala paraya bakıyorsunuz
226 Yorumla- 8 ay
Az mı git baban versin o zaman slk mıdır nedir
- 8 ay
Bunu diyen de gerçekten bktur ya da orpu
- 8 ay
Neyse sjktir git senle mı uğraşacam slk
- 8 ay
Siz hakikaten jt yerine konulmayi hak ediyorsunuz neyse köpek gibi çalışın size inşallah bir kadına hasret kalırsınız orpular
- 8 ay
Valla ben kendi anamı bilirim de senin babalarını saysak daha doğru olur şükür öyle annem babam yok istediğin kadar et 🥱
- 8 ay
Batıyor ki öyle diyon yanı gerçek
- 8 ay
Sen sattın mı yoksa ne kadara iki kuruş mu
- 8 ay
Kaliteli biriyle tartışmanın özlemini çektiriyorsun..
- 8 ay
Kes sjktir işine bak
- 8 ay
Ayyy Allah'ım yarabbim yaşın kaç senin cidden 7 falan mı
- 8 ay
Ahlaksız
Para & Ekonomi konusunda 324 cevap paylaştı. dunya aslında ne kadar zalim. kız dünyasında bakıs bu. erkek bana bakacak o da para demek o da iş demek gelir demek. alttaki psikoloji bu. bu arada yanlıs demiyorum. bi fikir beyan etmiyorum. sadece zalim sıfatını kullandım dünya için.
00 Yorumla
8 ayÇok ihtimalli bir soru, tek cevabı hiçbir zaman olmadı. Bir erkeği iyi erkek yapan sadece aylık kazancı olamaz. Herşeyden önce kâlbi, özgüveni, adamlığı, kişiliği, duyguları, sevgisi ve aşkı gelir.
11 Yorumla- 8 ay
Evet kesinlikle
8 ayBu ap tal ca saygısızca terbiyesizce soruyu sormayan, gold digger olmayan kız idealdir. Bu soruya normal cevap veren erkek de muhallebi erkeğidir
00 Yorumla
8 ayİki lafı bir araya getiremeyen, hayatında bir baltaya sap olamamış, telefon kurcalamaktan başka birşeyi beceremeyen, dünyadan bi haber yaşayan bazı kişi veya kişiler gelmiş buraya maaş yazmış, pehhh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBir erkeğin
" İyi olup olmaması" ne kadar kazandığı ile mi ilgili?
O zaman tanıştığında adını sormadan
" Kaç paralık adamsın?" diye sor öğrenirsin bence
31 Yorumla- 8 ay
Eig *
8 ayBu devirde sadece erkeğin çalışanı değil kadının da çalışanı makbul. Erkek fazla maaş alsın ben evde yatayım kafasında olmayın
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Abi şimdi 200, 300 bin desem beni linçlerler. Asgari ücret desem fakir derler. Bu devirde en az 100 bin lazım ki şöyle iyi geçinesin.
17 Yorumla
7 ayİşinde dürüst ve çalışkan bir erkek benim için dünyanın en zengin erkeğidir.
22 Yorumla- 7 ay
@antiquark teşekkürler
8 ayYağımızda kavrulacak kadar kazansın yeter. Fazlasında gözüm yok
225 Yorumla- 8 ay
Helal valla
- 8 ay
Teşekkürler
- 8 ay
Neslin tükeniyor birisi bulsun evlensin mutlu etsin seni🤗
- 8 ay
Ay hadi inşallah 😅😅
- 8 ay
😀😀🤗
- 8 ay
🙏🌹
- 8 ay
@helebidinle00 asgari ücret alan biri olsa peki düşüncen ne olur
- 8 ay
Eğer asgari ücretle evi geçindirebilecekse neden olmasın
- 8 ay
Çok zor olur her şey pahalı biliyorsunuz, erkek içinde kolay olmaz yetemiyorum diye strese girer huzursuzluk olabilir diye geldi aklıma
- 8 ay
Elimden geldiğince eşime yetememe hissini yaşatmak istemem. Gerekirse ben de çalışırım. Evlilik bunu gerektirir zaten
- 8 ay
Anlayışlı ve güzel düşüncede olmanız ne güzel 😊👍
- 8 ay
Teşekkür ederim.
- 8 ay
Rica ederim
- 8 ay
🙏🙏.
- 7 ay
Abla istemeye geliyorum 😅bu nasıl bir cümle
- 7 ay
😀😀 kahveleri hazırla gelin olmuş gidiyorsun 😂
- 7 ay
😅😅kahvem var ama her önüme gelene yok tabikide
- 7 ay
Tanışmaya gelir önce sende dünden evliliğe razı çıktın 😂
- 7 ay
Evliliğe razıyım tabi niye razı olmayacakmışım😅😅babam verse şimdi evlenirim vermiyor adam napim
- 7 ay
@antiquark teşekkür ederim 🌹🙏
- 7 ay
Baban vermiyorsa kaçış tek yol gibi görünüyor 😀 neyse daha fazla insanları rahatsız etmeyelim gelin adayı hanım 😂 iyi günler herkese
- 7 ay
Kaçmam tabikide 😅😅bir an babanı da alırız diceksin sandım da sen 20 gün öncesinin sorusunu nasıl gördün onu anlamadım. Ve daha fazla yazıp insanları rahatsız etmek istemiyorum dediğiniz gibi
8 ayEvlendikten sonra "hayat müşterek" ise kadın şu kadar alıyor, erkek bu kadar alıyor " demenin mantığı ne?
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı.
8 ayAç gözlü karın sevgilin varsa 300-500 de yetmez partnerin tok gözlü ise 50k ile de idare edersin
00 Yorumla
8 ay50 civarı yazan kızlar, düğün masrafları eşya masrafı kira fatura birikim vs hiç düşünmüyor herhalde 😂😂😂😂
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ay140 150 iş görür herhalde ya ben pek geçinemiyorum da gelen hatun biraz frenlerse beni geçiniriz herhalde 😂
00 Yorumla Helalinden en az şimdiki hayatımı devam ettirebilmek isterim…
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayŞu an 80 ve üzeri kazanan erkek gayet iyidir.
00 Yorumla Erkeği para kaynağı görmek kendini aşağılamak değil mi sence de?
00 YorumlaNe kadar kazandığın değil ne kadar harcadığın önemli bu zamanda bence
00 Yorumla
8 ay80 100 arasi bu devirde 30 bir kişiye yetmez kira olmuş 25
00 Yorumla
8 ayMaaş değil mizah önemli, güldürebilen en zengin adamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayErkeği aylık kazanca göre yani sorduğunuz soruya göre cevap verecek olursak 70-80 en az. Bizim gibi memur olmaktan iyidir herhalde öyle bir iş varsa tâbi 🙄
00 Yorumla
8 ayErkeğin iyi olup olmamasının ayda ne kadar kazandığıyla ilgisi yok.
00 Yorumla>>> Böyle bi muhabbet yapan kadından arkanıza bakmadan koşarak uzaklaşın.
00 Yorumla
8 aygenel olarak dünya çapında geliri 2500 USD olmalı en azından.
00 Yorumla
8 ayEvi kendısınınse 85 k kira ise 120 k geliri olmalı suankı ekonomıde bellı bır standarta varmak icin
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 396 cevap paylaştı. Vermiyorum erkeğin parasına bakan kadından hayir gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBen haftalık 100 bin kadar alıyorum yazılım mühendisiyim aslında para sıkıntım yok ama benim altımda kalsın istemem benden daha fazla kazanması önemli
14 Yorumla- 8 ay
Ben de jeoloji mühendisiyim siz yazılım mühendisleri ne yapıyorsunuz hani mesela evden mi çalışıyorsun yoksa ofiste misin
- 8 ay
Zor bulursun
- 8 ay
Ayda 400 bin civarı kazancınız var, yani bu kadar yüksek maaş almıyor herkes veya kazanmıyor
8 ayevi kira degilse eger max bu 50 bin yeter. kiraysa bu sartlarda 80 bile alsa yetmez
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKadın pazarlayıp aylık 500 bin kazanan erkek mi iyi yoksa helalinden asgari ücret alan erkek mi iyi sence?
00 Yorumlaailesini geçindircek kadar... ev kendisinse 50-60 yeter kiraysa 80 ve üzeri olmalı
00 Yorumla
8 aymaalesef çoğu kadın erkekte ilk paraya bakıyor salt tek bir durum demiyorum ama kadın nüfusun çoğu böyle ülkemizde
03 Yorumla- 8 ay
@cvghcfg sen türk değilsin galiba ev temizlewtcek kadın mı kaldı memlekette? :D
Gizli Üye(30-35)8 aybabam (erkek) 50k ile İstanbul'da bizi geçindiriyor söyliyceklerim bu kadar..
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYüz bence. Şu an 70 alıyorum ama zaman zaman 80 90 zorlayasim geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ay70-80 kadar ben kazaniyorum. En az 80 kazanmasini beklerim, benim altimda kalsin istemem.
014 Yorumla- 8 ay
Ne iş yapıyorsunuz
Cevap sahibi8 ay@Geologicalengineer saglıkçıyım. 80 falan da ek mesai ile oluyor
- 8 ay
Allah bereket versin ne güzel geliriniz var hanımefendi, kirada otursanız bile tek rahat yaşayabilirsiniz 🧿
Cevap sahibi8 ay@Bandaro bir zahmet. Erkek kadindan fazla para da kazanmayacaksa yapacagi baska bir sey kalmiyor zaten. Tamamen siliklesiyor. Cogu kadinda erkek gibi gormez, yaninda dişi gibi de hissetmez
- 8 ay
Prenses, kendinden az kazanan bir erkeğe aşık oldun mesela her şey iyi gidiyor evlenmek istemez misin
Cevap sahibi8 ay@Youngboss1 hayır. Ev isleri, yemek vs ustlenecekse belki. Ama hem eve ben fazla para getirip, evin gecimini ben saglayip, hemde diger bir ton işi ben yapacaksam sevgi karin doyurmaz. Hayati paylasmam lazim. Karsimdaki erkek ya maddiyati adam akilli ortaya koyup paylasacak ya da diger sorumlulukları. Maddiyatin ve diger sorumluluklarin yuku bende olacaksa, kendisi hem az kazanip hemde yoruldum deyip bir tarafını koltuga yayacaksa yurutemem o sekilde sevsem bile.
- 8 ay
Ev işi vs üstlenmek nasıl yani adam çalışmasın ev işlerini mi halletsin diyorsun
Cevap sahibi8 ay@Youngboss1 hayir. Benden az kazanirsa ev islerini en az benim kadar ustlenmesini beklerim
Cevap sahibi8 ay@Youngboss1 diger turlu hem eve ben fazla para getirecegim, hemde her işi ben ustlenecegim. Ev benim kazancim sayesinde donecek, hemde ev isleri, yemegi her seyi ben yapacagim. O zaman erkege, evlenmeye ne gerek var? Kendime evlatlik mi aliyorum? Hem her seyini yapip önüne koyacagim, hem cebine harclik koyacagim, evi gecindirecegim. Boyle standartlara sahip biri ancak evladim olabilir. Yetiskin bir erkegin ortaya bir seyler koymasi gerekir. Ya benden fazla para kazanacak ve ortaya koyacak ya da isten sonra yatmayip yemege, temizlige girisecek
- 8 ay
Ya cebine harçlık koymak ne alaka? Adamın zaten maaşı var, diğer konuya gelirsek ev işlerine erkekte yardım eder normal bir şey
Cevap sahibi8 ay@Youngboss1 tamam iste. Benden fazla kazanir ortaya atiyorum 100 bin maas koyarsa benden ustunlugu olmus olur. Ama bu ustunlugu yoksa erkek gibi hissedemem. Hadi diyelim yok, orta yol bulunur ama dedigim gibi ev islerini, cocuk bakimini yari yariya paylasmasi gerek. Oyle sofrayi topladim gibi 5 yasindaki cocuk gorevleri yapmayacak. Mesele dun ben yemek yapmisimdir iş cikisi. Bugun o yemek yapsinda isten sonra gelip ben yiyeyim gibi. Her seyi paylasa paylasa, sira sira yapmayi beklerim. Ama benden fazla kazaniyor olsa, benden de ev gecindirme falan beklemiyor olsa, benim kazancim yeter, evi, masraflari ben karsilarim, seninki de kenarda dursun, senden fazla destek beklemiyorum, benim kazanc yeter her seye diyorsa bende ondan baska seyler icin bir seyler beklemem. Cunku zaten evi gecindiriyor, o görevi ustleniyor, belki benden fazla calisiyor. Ama diger turlu o benden az kazanacaksa illaki evin giderlerine benimde dahil olmam gerekir. Beraber ancak dondururuz. Bu durumda da her seyde destek beklerim. Oyle yardim etmek falan degil baya ev hanimi gibi beklerim. Sira sira temizlik yapariz, sira sira yemek yapariz gibi. Cunku benim gorevim olmasa da giderlere dahil oluyor ve destek cikiyorum. O da onun görevi olmasa da bunlari yapmak zorunda. Ama benden fazla kazaniyorsa, benden maddi destekte borc harc disinda, gecim icin maddiyat beklentisi yoksa cok sorun etmem diger sorumluluklari. Yine destek beklerim ama sira sira gibi beklemem
- 8 ay
Tamam ya anladım, bu kadar detaylı yazıp kendini yorma 😅😀
Cevap sahibi8 ay@Youngboss1 uzun lafin kisasi şu. Benden fazla kazanip ev gecimini sagliyorsa, bu gorevi ustleniyorsa, benden maddi destek beklentisi yoksa, maasi bensiz bir seyler yapmaya yetiyorsa ev islerini yapmayi falan cok sorun etmem. Destek beklerim arada ama cok sorun etmem. Cunku o geleneksel erkek rolu olarak ev gecimini ustlenmis oluyor ve benden fazla kazandigi icin de evi onun gecindirmesi daha dogru oluyor. Benim kazancta belki yatirima, araba eve falan gidebilir bunlara destek cikarim.
Ama ben fazla kazaniyorsam, ortaya benim kadar para koyamamis oluyor. Evi bende gecindirmis oluyorum. Bu durumda da diger sorumluluklar ustumr yuklensin istemem. Bu durumda erkek klasik ev gecindirme rolunu yapamamis oluyor. Gelipte benden isten eve gelince klasik ev hanimligi bekleyemez. Hem kazancim cok diye eve daha fazla destek cikan ben olacagim hemde isten yorgun argin gelip ev hanimligi yapacagim, yemek vs yapacagim. Bunu kabul edemem. Gelip o da en az benim kadar yemek, temizlik yapmak, cocuklara bakmak zorunda. Cunku ortaya benden fazla para koyamayinca, baska seylere karsi elini tasin altina koymak zorunda. Yoksa hem ben yorgun argin eve gelip bir ton iş yapacagim hemde ev benim kazancim sayesinde donecek, ben olmasam, destek cikmasam evi gecindiremeyecek mesela. Buna saygi duyamam pek. Yani bana karsi kazanc açığını bir yerden kapatmasini beklerim. Diger turlu hem bensiz bir adam olamiyor, gözümde kucuk gorunur hemde diger ev islerini de yapmiyor, bunlarda da tasin altina elini koymuyorsa sıkıntı. Gelir acigini bir yerden kapatmasi gerek
8 aySenin fiyatını öğrenelim, ona göre belirleriz; eğer erkeğin maaşına göre değerlendiriyorsan hayli değerlisin demektir, ahah.
01 YorumlaGeçine bilcek kadar kazanmalı bunu sorman icin cahil olmalısın
11 YorumlaYaşadığın şehre göre değişir. 100binin altı sıkıntı.. çünkü şartlar çok uçuk
00 Yorumla
8 aykimi zaman 10 kimi zamAN 60 KİMİzaman 100 kim gelse bole kabul etsin
00 Yorumlaeğer erkek tekse 70-80k
Eğer eşi de çalışacaksa ikisi toplam 100k00 YorumlaYeni evli bir çift için 70 80 yeterli cocuklu ailelerde iş değişiyor tabi
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 637 cevap paylaştı.
8 ay300 bin artı Akbil artı sodexo
01 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 758 cevap paylaştı. 100 üstü ortalama üstü
06 Yorumla- 8 ay
Bence 300 olmali minimum
- 8 ay
@hain_tırtıl 300 görmedim ya jfkfk
- 8 ay
100 gördün mü 😬
- 8 ay
@hain_tırtıl evet 😄
Gizli Üye(18-24)8 ayEnflasyonun düşmesi lazım Türkiye’de en çok kiralar yüzünden enflasyon artıyor
10 YorumlaŞöyle düşüncedeki parazitlere uyuz oluyorum
00 Yorumla
8 ayAcı ama gerçek kazanç önemli hatunlar için.
00 Yorumla
8 aySen ne kadar kazanıyorsan o kadar
00 Yorumla
8 ayİnsanlığını kazansın ilk önce.
00 YorumlaEvini geçindiren adam iyidir.
00 Yorumla
8 ayBen 70.500 TL alıyorum şükürler olsun.
00 Yorumla
8 ay350k kazanan iyidir mesela
00 YorumlaEv araba varsa en az 100
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım