Eşimin 2 milyon borcu çıktı ben çalışmak istemiyorum?

Merhaba evleneli 4 yıl oldu 2 yaşında oğlumuz var. Evlendiğimizden beri iş kurmaya çalışıyor sağlık sorunlarından dolayı düzenli bir işte çalışamaz. Kendine mini market acti ve olmadı sonradan ortakta aldı ama battilar. yakında dükkanı kapatacaklar. Ve eşim bana destek olman lazım 2 milyon borcum var diyor ikimiz çalışalım annem babam köyden gelip baksınlar diyor. Ben çocuğumu kimseye emanet etmek istemiyorum üstelik annesi de çok nazlı kaynım geçen dedi annemin psikolojisine göre iyi davranıp nabzina göre çocuğa bakması için ikna etmeniz lazım diyor. 2 milyon borç olana kadar eşimin aklı neredeydi ben ömür boyu çalışıp onun bitmeyen borçları içinde kavrulmak istemiyorum evimize kendimize bir çöp almadık hâlâ babasinjn evinde oturuyoruz annesi babası kışın burada bizimle kaliyorlar. Boşansam da ne yapacağım çocuğa nasıl kim bakacak oğlum annesiz kalmasını istemiyorum. Boşansam benim ailem çocuğu kabul etmez zaten o eve de sigamam. Bilemiyorum bir yol gösterin lütfen. Eşimin borcu ikinizin borcu diyenler olacak ama kusura bakmayın lütfen ben doğum paramı bile kendi kazandığım kuruşa kadar eşine veren bi kadınim. 2 milyon borç neden birikti. Anne babasını neden erkenden çağırmadi erken baksalardi ben çalışsaydim bitseydi borç. Şimdi kaynanamda bekliyor ben yalvarayim. Gelsin çocuğa baksın diye. Ben çalışmak istemiyorum üstelik tekstil.

Eşimin 2 milyon borcu çıktı ben çalışmak istemiyorum?