Eğer fakirsen bence önceliğin kızlar değil, fakirlikten kurtulmak olmalı.
Fakirsin diye seninle ilgilenmiyorlarsa sen de kendini geliştirip başarılı ol, para kazan ve sana bunu yapanları yaptıklarına pişman et, inan bana dünyada ki yaşayabileceğin en büyük keyif bu olabilir.
İntihar falan demişsin yorumlarda, senin seçimin, hayat senin hayatın, senin kararın.
Ama intihar edersen seni küçümseyenler kazanır, onların kazanmasına izin verme, başarılı ol, sen kazan.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayHer şey piramide bağlıdır aslında, tıpkı besin zincirindeki gibi.
Önce
-beslenme
-barınma
-sağlık
Gibi ihtiyaçlar gelir. Daha sonra kişi kendi zevkini düşünebilir, ama önce;
-durumu toparlamalı
-mevcut durumda nasıl daha fazla yükseleceğine bakmalı.
Yine sonra,
-kişisel zevkler ve hobiler gelir.
Daha sonrasında kişi “aşk”ı düşünebilir. Kadın/erkek, fark etmez. Maddiyat önemli. Paranın üç kuruşluk değeri bizi nerelere götürdüğüne bakmalı ve realist olmalıyız. Beynimizdeki dengeyi kalbimizle eşitlemeliyiz. Ki bu durumda uygun olmayan senaryoların hayaline kapılmamalıyız.40 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 358 cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Kim ne derse desin fakir erkeğin aşk hayatı zenginşnkine göre %80 daha azdır çünkü günümüzde insanların aşık amacı para pul makam mevki bunun dışında kalan yüzde 20 lik kesim zaten aşka inanıyor ve çoğu hayal kırıklığına uğruyor bence en iyisi kimseyi sevmemek zamanı gelince evlenip geçmek.
00 Yorumla
8 ayBu konu çok yazıldı çizildi Ama yine aynı şeyi söylüyorum. bu işlerin fakiri olmaz. kaldı ki Durumu iyi biriyle de tanışabilirsiniz. maddi durumu sizinkine yakın biriyle de tanışabilirsiniz ve yine bir aşk yaşayabilirsiniz ama bunu maddi imkanlarla kıyaslamayın :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Paranın aşkı belirleyici bir faktör olmadığını düşünüyorum. 😊 Maddi durum, hayatın bazı alanlarında önemli olabilir ama aşk, kalpten gelen bir şey! Samimiyetin, güvenin ve karakterin varsa, aşk hayatında da başarılı olman mümkün. İnsanlar, maddi duruma değil, kim olduğuna ve nasıl hissettirdiğine değer verir. 😊
Unutma, her şeyden önce kendine inan, kendini sev. Maddi durumunu zorlamadan, dürüst bir şekilde ilişkiler kurduğunda, gerçek bir aşkın önünde hiçbir engel olmaz! 💖 Aşkın, asıl gücü paradan değil, kalpten gelir.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
8 ayBu kişi çok düşünceli, iyi, karizmatik, komik vb. olabilir o sıralar maddi konularda şansı yaver gitmemiş olsa da. Yani para dışındaki iyi özelliklerden çok ağır basan varsa ve şansı yaver giderse tabii ki. Bakarsan zengin olsa da aşk hayatı berbat olanlar da var.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayOlur ama kıymet bilmiyorlar bence çıktığım kişilerin maddi durumları kötüydü hep anlayış gösterdim hep onlar da bu iyi niyetimi suistimal ettiler beni değil onları ezecek paragöz kızları tercih ettiler artık maddiyata bakacağım diyorum ama olmuyor diğerleri gibi olamıyorum
432 Yorumla- 8 ay
Yok, bilerek tarif ettiğinizi kastetmedim zaten) öyle demeyelim.. Anlaşmazlıklar her ilişkide olabilir. Bunun maddiyatla alakası olmaz. Her insanın aşık olma nedeni farklı olur. Benim bir erkeğe hayran olmam için maddi durumunun ve statüsünün iyi durumda olması gerekiyor. Yoksa ne kadar ilgi sevgi verirse versin etkilenmiyorum.
- 8 ay
Aynısı ve şunu fark ettim kendini sevmeyen kendine saygı duymayan bir erkek başka bir kadının onu seveceğini ona saygı duyacağını da inanmaz erkekler böyledir
- 8 ay
@Büşraapue Çok doğru erkeklerin çoğu nerede estetik faciası patlak bir işe yaramayan erkeğe kötü davranan erkeği umursamayan bir kadın varsa onu seçiyorlar onunla evleniyorlar
- 8 ay
@Lazjoker Sırf bir kız seni red etti diye tüm kadınlara kinlenmen haksızlık üstelik çocukluk olgunlaşman lazım kanka
- 8 ay
@Lazjoker Benide kaç kişi red etti onların güzellik standartlarına uymadım diye ama ben yinede gidipte kendimi bu kadar aşağılamadım karşı cinse kin beslemedim ben çok değerliyim ayrıca hayat bunun için çok kısa yani benden sana tavsiye kendini tedavi et ve önüne bak yoksa hep böyle mutsuz ve yalnız kalırsın çünkü hiç bir kadın ezik bir erkeği çekmez bu işin erkeği kadınıda yok hiç bir insan kendini sevmeyen birini çekmez
- 8 ay
@günes121212 geçmişte kendimi gayet seviyorken bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oluyordu. Çünkü özgüven kendini sevme falan hikaye. Kadınlar sadece 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı erkeklerle sevgili olurlar böyle olmayan erkekleri direkt reddederler. Ayrıca hiçbir kız çirkin olduğu için reddedilmez. En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor keza. Eğer bir kız reddediliyorsa sebebi yazdığı 1.80 üzeri aşırı yakışıklı erkeğin o esnada bir sevgilisi olmasıdır. Seninde red yemen bu sebepledir. Asla 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkeğe yazmamışsındır. Çünkü hiçbir kız böyle erkeğe yazmaz.
- 8 ay
@Lazjoker sallaya elbet senıde seven cıkar ıns allah karsınıze herkesın kalbıne gore versın bende terkeıldım para ıcın pargoz fakır dı lakın deger vernce cok kbırlı havalamıstı kendı gıbı kaparasoz paralı benden daha ıyı durumda olan bııryle evlendı tabı ahımı aldı o ayrı konu bende oldu ınsanlara guvenımı kaybettım allah kımseye yasatmasın haleınıze sukredın 12 senem yok oldu
- 8 ay
Ben bir hemcinsimle beraber eğlenip gülmek için samimi bir yorum yapmıştım ama aşırı kompleks ve kininiz yüzünden konu hiç hoş olmayan bir boyuta geldi. Sizler fakir adamlardan değer görmediniz diye değer gören hemcinsinize kin beslemeyi kendinize yakıştırıyorsanız benim söyleyecek pek bir lafım yok artık) ayrıca estetiğe gelince. Ben de estetik var ama benim ne dudaklarım göğüslerim patkak değil, ne gözlerim Cengizhanın gözleri gibi gerilmiş değil. Sade ve yakışan estetiğim. Kendi dudaklarım vücut hatlarım hacimli zaten ihtiyacım da yok. Kendinize teselli vermek için hemcinsinizi yermeye ihtiyacınız yok bence. Bir şey nisbette ele alınmamalı. O saygısız kadınla zaten muhatap olmam seviyesi belli. Benim estetik kompleksimde yok. Uygun gördüğüm yerime yaparım bu kimsenin ağzına malzeme olucak bir konu değil. Herkes kendi potansiyeline baksın ilk önce. Ayrıca fakir bir adamla olmam dedim çünkü ileriye dönük düşünmeye mecburum. Bu hayatın %99-u para çünkü. Ben hiç bir erkeği zorla minnetle yanımda tutmam zaten. Siz neyin rahatsızlığını yaşıyorsunuz, anlamış değilim. Lütfen biraz etik davranmayı öğrenin. Bence bir kadını en itici ve aşağı çeken şey kıskançlık, kin, büyümemişlik.
- 8 ay
Hanım efendi, doğrular bakış açısına göre şekillenir. Size doğru gelen şey, benim bakış açımla mantıksız bir şeye dönüşebilir. Sizler böyle düşünüyorsunuz diye bu temel doğruluk olmuyor. Doğrular kişiye ve duruma göre değişkenlik gösterir. Ben ilk olarak bir erkeğin parasını yedim ya yemedim, hiç farketmez. İlkin imaj için benim için erkeğin duruşu çok önemlidir. Fakirlik acziyettir. Ben erkekte acziyeti sevmem. Mental güçte aynı şekilde. Bir adam ezik, ha bire ağlayan, kompleksleri olan, yalvaran bir adam olsa onu da elerim. Çünkü ilk başta dediğim gibi, ben erkekte güce hayranlık duyarım. Bu o demek değildi maddi durumu iyi olan her adama evet derim. Her türlü değerlendiririm. Adamın tipini beğeniyor muyum? Adam saygılı sevecen biri mi? Bana değer veriyor mu? Beni baskılıyor mu? Bunlardan biri dahi yoksa o adam beni etkileyemez. Bu benim ilişkiye bakış açım. Ben her ne olursa olsun da yeterki beni sevsin beni saiplensin diye sevgiye muhtaç değilim. Mantığıyla adamı değerlendirmeyen kadınlara bakınca da ben hayret ediyorum doğrusu) ama kimseye bu doğru değil deyip eleştirmiyorum, doğru benim düşündüğümdür demiyorum. Buraya ilk başta yorum yapma sebebim de her kesin herkesin doğrusunu kabul edip, saygı duyacağını zannetmemden dolayıydı. Ama görüyorumki, nedense bazı Türkiye kadınları sevilmedikçe saldırganlaşmaya meyilli oluyorlar. Ben de terk edildim, bazen beklediğim değeri sevdiğim adamdan göremedim ama hiç bir zaman çok güzel sevilen hemcinslerime kin duymadım. Çünkü ben insanın kendi içini güzel tutmasını çok önemsiyorum. Siz, biz erkeklerin kalbinin güzelliğini seviyoruz diye erkeklere odaklanmak yerine ilk önce kendi davranışlarınızı düzeltin. Ben şahsen erkek olsaydım saldırgan ağzı bozuk ve kompleksli kadınlara bakmazdım.
Gizli Üye(30-35)8 ayAsıl aşk fakir ya da dar gelirli adamla olur. Aşk parayla aşın alinabilir olan bir duygu degildir. Sana kimse zenginsin diye aşık olmaz. Kadın zengin sever. Parayi sever ama.. bu aşık olma kriteri değilsir genelde. Zengin erkek ilişkilerinde kadının sorun yaşamadığı ilişki çok fazla yoktur.
00 Yorumla
8 ayAşk gelmeden önce zengin misin fakir misin diye mi soruyor kalp maddiyata mı bakıyor organ? dünyadaki herkes zengin mi normal olanların mutluluğu hakkı yok mu bu hayat sadece zenginler için mi yaratılmış nasıl zengin oldukları çoğunun muamma zaten O yüzden sen zenginliği düşünme çalış çabala hayatını geçindirmek için doğru insan sadece senin kalbine ve ruhuna bakar gerekirse kendim çalışırım eşime destek olurum der görünen şeyler sizi aldatmasın asıl görünen şeyler aldatmaca:)
30 Yorumla
8 aygenel de bizim ülkede fakirler abaza aşk hayatı oluyor maalesef :) sende bir sıkıntı olabilir
00 Yorumla
8 ayYakışıklıysaan oluyor birde neye göre fakir kime göre fakir? Çalışıp kendine bakıyorsan istediğin gibi yiyip içip istediğin yeri gezebiliyorsan senden zengini yoktur? Kaldı ki bırak yakışıklı olmayı afedersin yanında gezdirmeye utanacağın tipte arkadaşlarım evlendi ve fakirlerdi... Kıssadan hisse tencere kapak misali illa birini buluyor insanlar.
10 YorumlaParaya bakan sırf parası var diye el ele bile tutuşulmayi hak etmeyen gizli kadın düşmanları kadınları obje olarak gören erkeklerle birlikte olan kızlar olduğu sürece maalesef olmaz.
10 Yorumla
8 ayNeden fakirin parası yok kalbide mi yok neden olmasın hersey parami
38 Yorumla- 8 ay
@Lazjoker Harbiden iyi değilsin ha tedavi ol
- 8 ay
@Lazjoker Ülkedeki erkeklerin çoğu 180 değil bile omlarından sevgilisi var demek önemli olan boy değil öz güvendir adamlıktır ve bir kadına verebildiğin sevgidir kanka yani çık bu aşağılık kompleksli hallerinden çıkamıyorsan da tedavi ol çünkü normal değil bu
- 8 ay
@Lazjoker Kızlar 1.80 altı erkeklere bakmıyoruz. Ee kısa boylu kızlar da var, onlara da uzun boylu erkekler bakmıyor Boy ortalaması çöktü, kimse kimseye uymuyor. Bu nasıl mantık 😂😂
- 8 ay
@günes121212 tabi sanki karaktersizdikte sevgi vermedikçe hiçbir kıza. Ama yine red yedik. Çünkü kızlar 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkekleri direkt reddederler. Ancak zenginse evlenirler sonrada bosanıp nafaka alırlar. Önemli olan sadece boy tip ve paradır. Özgüven falan hikayedir
8 ayOlur bunun fakiri zengini yok çocuklarda aşk yaşoyo
12 Yorumla
8 ayOlmaz paran varsa her şeye sahipsin aşka arkadaşlığa hayata ortama yaşam kalitesine paran yoksa sıfır
20 Yorumla
8 ayÇalışmıyor tembel ve evinde oturarak bir şey bekliyorsa aşk haketmez tabi
112 Yorumla
Soran8 ayÇalışıyorum. Bir şey danışmak istiyorum
- 8 ay
Tabi
Soran8 ayŞimdi ben bir kahve zincirinde çalışıyorum. Restoran sahibi kız her gelişinde bana yemek getiriyor hayır diyorum yine getiriyor. Bugün hatta müdürüme teslim etmiş ben alayım diye. Neyse ben para ile bazen ilişki yaşıyorum normal ilişki bana saçma sapan geliyor ve korkuyorum ve utanıyorum
- 8 ay
Seni anlıyorum istersen açılabilirsin ona onu beğendiysen ama gerçekten dürüst ve kalpten istiyorsan ona çiçek al çikolata al
Soran8 ayOnlar mezu değil bana gelen normal bir ilişki yaşamak. Normal ilişki yaşamak sanki yasak gibi bana korkuyorum çekiniyorum psikologa da anlatıyorum bunları oda bir çözüm bulamıyor.
- 8 ay
Tövbe et psikoloğun babası orada Allah'a ibadet et
Soran8 ayHer şeyi denedim olmuyor. Her seferinde o paralı kadının kollarında buldum kendimi
- 8 ay
Gönlünden tövbe etmen gerekiyor?
Sen bu işten memnun musun yoksa?
Soran8 ayTabi ki hayır onun yüzünden çok borca girdim.
- 8 ay
Bencede çalışmayan erkekten olma
- 8 ay
Soran kişi Ee ne diye bu yaptığın pislğe dur demiyorsun kendine
Soran8 ayDuru öğrendim başka rahatlama yollarını buldum
m 8 ayFakir derken? Kendi klasmanında bulursun birini herkes zengin değil herkesin de lüks hayatı yok. Ama ve lakin sen çalışmıyorsan evet aşk vs yaşanmaz
20 Yorumla
8 ayOlur neden olmasın ki herkesin bir nasibi kısmeti vardır sonuçta doğru insan seni bulur umutlu ve ümitli ol
14 Yorumla- 8 ay
Katılmıyorum yanlış bir düşünce her şey tip para değildir bunlardan daha önemli başka konular var ama tabi herkesin düşüncesi farklıdır benim düşüncemde de ayrıca özgüvensiz insanlar sizin gibi düşünür
- 8 ay
O senin düşüncen her şey tip para değildir
8 ayFakirin nefes almaya bile hakkı yok kardeşim. O yüzden şanslıysa erken ölüp kurtulacak başka çare yok bu ülkede
10 Yorumla
8 ayolmaz tabikide otursan kahve parası gezsen yol parası evde otursan elektrik su yemek parası
20 YorumlaFakir diye neden olmazmış.. Oda kendi dengini bulursa yaşar
21 Yorumla- 8 ay
@Okerasude
Ancak 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı ise fakir olunca sevgili olursunuz
- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
8 ayOlur bunun en büyük kanıtı benim eski exler ya hbgbfbgbv neyse birsey demek yok.
10 Yorumla sevdiğimin hiç bir şeyi yoktu sevdim hala da öyle seviyorum 🫶 lafta değil ama gerçekten 😬♥️
00 Yorumla
8 ayaşk hayatı olur ama evlilik olmaz öyle takılır geçer
10 Yorumla
8 ayfakir karısıyla, zengin parasıyla oynarmış:))
20 Yorumla
8 aybu memlekette fakirsen yaşamayı bile çok görürler. ne aşkından meşkinden bahsediyorsun.
10 Yorumla
8 ayolmasın canım kimse sizinle soğan ekmek yemek zorunda değil çalışın kazanin
13 Yorumla- 8 ay
Ben çalışıyorum bebeğim
- 8 ay
@sanaldünya16 anlarsin
- 8 ay
Anlıcam
Olmaz, çünkü kadınlar ''Kararktere bakıyorum yaaa'' deyip ''parası'' olmayana bakmaz
20 Yorumla
8 ayNeden olmasın? Onlar da insan. Fakir olup da aşk evliliği yapan insanlar gördüm.
10 Yorumla
8 ayEğer işini cok iyi bilirsen dünyanın en fakir adamı ol, kendine aşık edemeyeceğin kadın olmaz.
10 YorumlaÖyle bir tabiat kanunu var kim bilir kimin kısmeti nerden nerede
20 Yorumla
8 ayOlur da sürdürülebilir değil ya evlenemezler ya da evlenince soğan ekmek yemekten aşk biter 🤣
16 Yorumla- 8 ay
Knk vallahi iflahım kurudu hadi artık uzatma
- 8 ay
Bak bin defa dedim sana benim öyle takıntım yok zaten 1.60 ım küçük bi şeyim hadi artık şu takıntını bırak siteyi ve beni rahat bırak
- 8 ay
Ben sevgili değil eş arıyorum bakalım kısmetime kocam nasıl olacak. Evlenince seni bilgilendircem laz inatlı
8 ayFakir adamın aşk hayatı olmaz bu ülkede fakir adamın yaşam mücadelesi olur
20 Yorumla
8 ayKarnını doyurmak tam gönlünü doyurmaya vakti kalmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayFakir adamında kadında aski olmaz. Geçim sıkıntısı olur. Para demek eşittir özgürlük demektir.
20 Yorumla
8 ayFakir adam bir kere çok duygusal bağ kurar. Samimi olur, gerçek olur, içten olur. En önemlisi çok büyük edebiyatçı olur. Karşısındaki eğer maddi olanakları üst düzeyde istemezse ve o adamada inancı olur ise çok güzel bir aşk hayatı olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKadınlar sadece 1.80 üzeri, bradd pitt tipinde ve zengin erkeklerle sevgili olurlar. Böyle olmayan erkeklerle asla sevgili olmazlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBir erkek adam olduğu sürece sevgili de yapabilir karısı da olabilir önemli olan olgunluktur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayFakir adamı hiç bi kadın sevmez !
Parayı buluncada sen kadınları sevme !
Onları yatakta mutlu et ve hayvan gibi seaack00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKendisi gibi fakir bir kız seviyorsa anlayış gösterebilir ama kızın seviyesi yüksekse çekmez
10 Yorumla
8 ayNiye Fakir insan değil mi yani aşkım varlığı fakirlikle mi ölçülüyor bırakın bu işleri önemli olan yürektir kalp güzelliğidir değer vermektir değer görmektir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKadının olurda adamın olabileceğini sanmıyorum
04 Yorumla- 8 ay
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek zengin olup hesabı ödeyecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Cevap sahibi8 ay@Lazjoker Kadın erkek eşit değildir kadınlar erkeklerden üstündür.
8 ayKo.. kos acik giyinen ah.. lak sızlara bakmazsa fakir adam da evlenir kardeşim diğeri g.. A.. v.. a.. tlık zaten. N.. A.. m.. u.. s ba.. c.. ak arasına bakar
20 YorumlaZengin işiyle fakir eşiyle oynar mis yani en çok fakirin aşk hayatı olur ve en heycanlisi da o dur bence jsjsj
10 Yorumla
8 ayZengin adam parasıyla fakir adam karısıyla oynarmış😃
12 Yorumla- 8 ay
Zengin kadın parasıyla fakir kadın kocasıyla oynarmış😂
- 8 ay
Fakiri çuvala koymuşlar bi tarafı sığmamış😃
Aşkın zengini fakiri olmaz. İnsanız sonuçta hepimiz ve herkesin aşk hayatı olabilir
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayOlmaz maalesef kardeşim çünkü kızların gözü hep zenginlikte ve şımarıklar. Çok güzel bir söz var fakir erkeği sadece annesi sever diye doğru. Kızlar fakir erkeğe veya gerçek aşk sevgiye bakmazlar
33 Yorumla
Cevap sahibi8 ayIntihar filan demisin oyle bir sey aklindan gecirme hayatta her zaman umut vardir ayrica bekarlik sultanlik
Cevap sahibi8 ayCok haklisin kardesim ben de zaten elestirdim burada erkeklr hakli
- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
8 ayFakir insanın bırak aşkı hayatı olmaz 🚬
33 Yorumla
Soran8 ayÖyle öyle. Neyse çok az kaldı fakir bir erkekte intihar edeceğim.
- 8 ay
Saçmalama ben de fakirim ben de mi öleyim
Ask icin ya para lazim ya tip, birinden biri illa olacak
10 Yorumla
8 ayMaddi durumla aşkın ne alakası var paraya bakan aşık değildir zaten
10 Yorumla
8 aySenin biraz hayal gücüne bağlı enerjiksen sorun olmaz
00 YorumlaOlmaz maalesef güzel çekici kadınları parası olan erkekler alıyor fakir avucunu yalar🤣
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKarakteri olan çabası olan cesareti olan birinin olur ama kadınlara Abaza gibi yaklaşıp onlara nefret beslersen olmaz
18 Yorumla- 8 ay
Bu devirde o dediğin şeyi başarmak gerçekten çok zor...
- 8 ay
Bir kere kızlar artık gerçekten sevilmek istemiyor; sevilmekten ziyade beğenilmek, arzulanmak istiyor. Ama kendisini arzulayan erkek beğenmediği biri olunca da hemen " Tacizci, sapık " damgası vuruyorlar. Yani tüm bunları göz önünde bulunduracak olduğumuzda kadınlardan nefret etmemek gerçekten çok zor...
Cevap sahibi8 ayDediklerimi dene gör emin karakteri olan bi erkeği hiçbir kız bırakmaz sosyal medyanın algısına aldanma o ınfuluncer iğrenç yalan hayatlarıyla paranın kölesi olmuşlar
Cevap sahibi8 ayTek bir kıza yatırım yap değer ver hem maddi hem manevi
- 8 ay
Ben şimdiye kadar zaten hep öyle yaptım, " Erkek adam sadece 1 kişiyi sever ve ondan başkasına asla bakmaz " diye düşünerek hareket ettim; ama maalesef sonucunda öğrendiğim şey bu oldu...
- 8 ay
Seni tanımıyorum, o yüzden yanlış anlama; ama çevremden gördüğüm kadarıyla kızlar öncelikle sadece beğenilmek, arzulanmak istiyor. Belki gerçekten sevilmeyi de istiyorlardır, ama bu çoooook sonraki sıralarda kalıyor. Ayrıca dediğim gibi beğenmedikleri erkek kendileri için dağları da delse hiç umursamıyor veya " Sapık, takıntılı " diyorlar...
- 8 ay
@omrfrkkuckkk3542 beğenmediğini neden umursasın ki zaten, sen beğenmediğin bir kız ilgi gösterse buna devam etse tacizci demez misin? Beğenmek ilk şart çirkin bulduğu birini arzulayamaz kimse sevemez de, beğendikten sonra sakat kalsa yine sevgi devam eder ama ilk başta beğeni kriterine uymak şart
8 ayNeden olmasın insan değil mi duygular herkese eşit
21 YorumlaOff parayla ne alakası var
210 Yorumla- 8 ay
@Sılossben
Dedi ve 1.75, orta tipli orta gelirli erkeği reddetti - 8 ay
@Sılossben
Red yiye yiye evet - 8 ay
@Sılossben
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 8 ay
@Sılossben
Yoo aklım gayet yerinde - 8 ay
@Sılossben
Aynen. Hastaneye gidip boy uzatma ameliyatı olarak. Çünkü kadınların gözünde sevgili olunacak erkekler 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı erkeklerdir.
Olur olum niye olmasın
04 Yorumla
Soran8 ayBilmiyorum şu aralar hayal kırıklığı ile yaşıyorum. İnanın intihara meyillim var
Soran8 ayBilmiyorum biraz bankaya borcum var çok şükür çalışıyorum onu bitirdikten sonra intihar edeceğim. Usandım hayattan bir zevk alamaz oldum
- 8 ay
Kesinlikle bir psikiyatriste gidin ilaçlarla by ruh halinden çıkın gerekirse, hayatta zor zamanlar atlatıldığında bu düşünceler değişiyor. Ben çöpçünün bile kız arkadaşı olduğunu gördüm, enerjinizi değiştirirseniz kendinize bakarsanız kendinize göre birini severseniz sevilirsiniz elbet
olmaz yasak bu ülkede fakırsen söz hakın bike yok
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayOlmaz. Fakir kadının da olmaz bu dönemde.
22 Yorumla
Soran8 ayDesene dışarıya çıkacak parası yok. Bebe yağına devam Ke
8 ayOlur o da insan sonuçta aq
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHahahhahahahh
Bu nasıl soruu. Olur tabii ki
00 Yorumla
8 ayNiye fakirin kalbi taş mi
00 Yorumla
8 ayFakir adamın kalbi yok mu olur niye olmasın
00 Yorumla
8 ayNeden olmasın
00 Yorumla
8 aykalbi varsa olur tabikide.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAsıl fakir adamın aşk hayatı mük olur. Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar derler 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat