Birinden çıkma teklifi geldi ama çocuğun durumu iyi değil biliyorum beni güzel yerlere götüremez sizce ne demem lazım?
Cevabın nedir?
İnşallah fakir olursun da görürsün. Ben de fakirim fakir olmaktan da gurur duyuyorum belki bir starbucks a götüremem belki Köfteci Ramiz de yediremem ama bizim Paşaköylü köfteciden en güzel köfteyi Deniz kenarında şişeye doldurulmuş çay ve yanında simit ile oturabiliriz. Gerçek sevgi paraya değil mutluluğa bakar mutluluk heryerde kaldırımda oturup çekirdek çıtlamak bile bir mutluluktur tabi senin gözünü para bürümüş sevgiden mahrum 2 paralık bir kızsın gözümde şu an parayla satın alınabilecek kadar.
33 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Fakirler hemen üstüne alınmış ergen gibi laf sokma çabalarına girmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahah boşver meyva veren ağaç taşlanır
+1 yılSenin o taşıdığın beyini kullanınca doktor , avukat , hemşire , vb. Bir sürü iyi maaşı olan mesleğe sahip olabiliyorsun , çocuk sana bakmak veya para yedirmek zorunda değil kalk kendin çalış kazan , insanlarıda cüzdanının kalınlığına bakarak ayırmayı bırak sayın götlek hemcinsim.
62 Yorumla
Soran+1 yılYanımda erkek varken trilyoner olsam ödemem o hesabı canım zeka işi ;)
- +1 yıl
Ondan sonra neden Türkiyede erkek egemen toplum var. Al işte bu leblebi yemiş solucan kılıklılar yüzünden var. Kızım senin hiç gururun yok mu? Kendi ayakların üstünde durmayı bilmiyor musun? Zeka işiymiş! Hellim peyniri kıvamına gelmiş beynin hu hu.
- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılben seni kardeş olarak görüyorum de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKız aklıma gelmedi allah canını almasın 👍🏻 halbuki en kolay yol dimi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
70Cevap
ben malin tekiyim birak beni kardes kendine kotuluk etme, diyebilirsin.
71 Yorumla- +1 yıl
Helal !
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bir malım beni anca parası olan kiralar kullanır bu kiralama sözleşmesine de sevgililik denir daha ileri gidip cinsel olarak organlarımı kullanmak isterse de bunun için pahalı hediyeler sözleşmesi yapması gerekir. dersin çocuk da mal birine değmeyeceğini anlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAy abi bu kadar yazıcak kadar niye öfkelendin ya :) ne battı sana
+1 yılPara gözünü kör etmiş senin.. seven insan paraya bakmaz beni oraya buraya gtürebilirmi diye değil yanımda olsun yeter beni sevsin yeter diyosun sizin gibi paragöz kızlar oldukçasizin gibi salaklar oldukça erkekler nabsın sizi
00 Yorumla
+1 yılSenle yapamayacağım deyip ayrılabilirsin yol yakınken yap bence yoksa sonra çok üzülür
31 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum :(
Arkadaşım parasına göre mi oluyor bu işler? Bu kişiden hiç hoşlandın mı , etkilendin mi? Herşey para olmuş çıkmış sizin hayatınızda?
Nerde kaldı sevgi, samimiyet?10 Yorumla
+1 yılfakir ama gururlu denen birşey duymadınmı sen yarin birgün büyük bir yerlere kanca atmicagını nerden bılıyorsun sevıyorsan durma git. rızığı allah verir siz yeşertirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılbak güzelim sevgili olmanın fakiri zengini olmaz önemli olan karşıdakinin kalbi zengin olsun kalbi zengin değilse sen dünyanın en zengin adamıyla beraber ol mutlu olamazsın sen önce kişiliğine bak seni seviyormu gerçekten değer veriyormu diye
10 Yorumla
+1 yılaşk olduktan sonra gıdılen her yer guzeldır. her yer heyecan verır. gercek aşkın oldugu yerde ortamdakı luksun bı onemı olmaz askı yasarsan anlarsın onun oldugu her yerın en modern yere degısılmedıgını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Ben kaşarın biriyim paran yoksa sana g.. t. mü vermem de. Hadi biraz cesaret başarabilirsin. Senin gibilere denecek başka söz yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. aynı soruda bahsettiğini söyle de senin daha çok ortamlara lüks hayat yaşamaya hevesli olduğunu sevilmekten daha çok daha kolay yaşantılara özentilere ihtiyacın olduğunu anlasın. :)
00 Yorumla
+1 yılSeni İstediğin Yerlere Götürebilecek Birini Bulabilecek Kapasitede Olsaydın Zaten Şu Bu Durumda Olmazdın.
3423 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin artılaması çok manidar ne de olsa fakir avuntusu 👍🏻😀😀😀😀
- +1 yıl
Ahlak Fakiri Olmaktan İyidir.
- +1 yıl
@hoodruno K A Ş A R 'dan İyidir.
- +1 yıl
@hoodruno Bunları Nakit Alıp Taksitle Satarlar.
- +1 yıl
@hoodruno Vade Farkını Koyarlar. Tek Çekim.
- +1 yıl
@hoodruno Denyonun Biride Sazan Gibi Zıplamış Altıma Aldığım..
Soran+1 yılKoskoca adamlarsınız dedikodu yapmaya utanmıyorsunuz aaay birde ahlaktan bahsederler boşuna dememişler ahlakla ilgili en çok konusan en ahlaksızdır diyee
- +1 yıl
Belli Oluyor Yazdıklarından Ne Olduğun. :) @Bakırköylüm Sana Devredeyiyorum Bizden Bu Kadar.
- +1 yıl
@Bakırköylüm Senin Yaşıtın Arkadaş. :D
- +1 yıl
Fakir Bir Erkek Onursuz Bir Kadından Kat Be Kat Daha İyidir!
Adamlığa Önem Vermeyin Siz Sonrada "Ayy Erkekler Şöyle" Ee Kızım Hakettiğinizi Yaşıyorsunuz İşte - +1 yıl
@SerKan1923 Yaşıtımın En Kaşarlarından
- +1 yıl
@Bakırköylüm Koçum Benim Be Döktürüyorsun! Ahlaksız Bize Ahlak Dersi Veriyor! :D
- +1 yıl
@Bakırköylüm Otogarın Oradakiler Gibi mi? Karabayır da..
- +1 yıl
@SerKan1923 Onlar Bunlardan Biraz Daha Namuslu :)
Şu EİC'lerde Zaten Paranın Köpeklerini Gösteriyor. Birşey Diyeceğimde Kaldırır Site :) - +1 yıl
@Bakırköylüm Ben Göremiyorum Bir Şey Orada. Hadi Gidelim Bu Kadar Yeter. ;)
- +1 yıl
Adam ya :D helal serkan abi
Erkek seni güzel yerlere götürecekse tabiri caizse sana para yedirecekse senin pavyonda ki konsamatristen ne farkın var?
10 YorumlaOlaya bu konudan bakmanı yanlış buluyorum. İnsanları maddiyatına göre mi seviyorsun? Eğer böyle değilsen bile bu cümlenden o çıkıyor.
10 Yorumla
+1 yılGüzel yerlere gitmek için mi çıkıyorsun çıktığınla? Sevmiyorsan uygun bir dille reddet. Gerçi gerçekten sevseydin bunu bahane etmezdin zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaçık açık söyle bana paralı biri lazım gerisi önemli değil de. hem o zaman o kardeşimizin de gözlerinin açılmasına vesile olmuş olursun böylelikle senin gibi gözü parada olan kezbanları tanımış olur o kardeşimiz herkes mutlu olur mutlu son ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kırıcı olur
Cevap sahibi+1 yılyokmuş gerçekten... bir an emin olmak istedim
+1 yılKüçük mutluluklar bana göre değil benim özgüvenim pohpohlanınca artar. Sana göre değilim o yüzden de. Doğrusu bu belli ki
00 YorumlaBunu buraya yazıyorsan tereddüt etmeden reddet de çocuğa yazık olmasın...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl reddedicem bilmiyorum
O zaman bu mantıkla ben götüreyim seni ev araba var.
02 Yorumla
Soran+1 yılThanks almayayım
Sen götür onu güzel yerlere. Fakirlerin sevgilisi olmasın zaten. Fakirler ölsün fakirler niye yaşıyor ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılKadın götürmez
Sakin cikipta cocugun kabusu olma :) birak gariban hayatini yasasin.
20 Yorumla
+1 yılSen o çocugu haketmiyorsun. Kalbini kırma da ne dersen de
11 Yorumla
Soran+1 yılOndan sordum nasıl kalbini kırmadan reddederim fikir verin
Sakin durumu iyi degil diye reddettiğini söyleme . Fakir. olunca ne oluyor zengin zibidilerinden iyi değil mi. Sevmiyorsan sevmiyom de. Ztn sevsen maddiyat aklina gelmez..
00 Yorumla
+1 yılne guzel yeri ya normal yerleri gezin sizde? hep hesabi o mu odemek zorunda sende odersin ara sira ozaman "guzel" yerlerde gidersin.. boyle sey engel olmamasi lazim.. seviyorsan dusunmezsin bile
00 Yorumlaiyi s1ker ama fakire @m vermişler tşaklarınıda sokmuş
12 Yorumla- +1 yıl
Yokluktan olabilir tövbe tövbe
+1 yılVay be. Zaman ne hale gelmiş. İnsanların değer yargıları değişmiş.
10 YorumlaBöyle durumlarda kendi kişiligine bak maneviyatamı önem verirsin maddiyatamı one göre cevabını ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılsecgi ve sevgililik menfaad üzerine kurulu birşey değildir
10 Yorumla sen o çocuğu boş ver git sana uygun birini bul zengin kızı davul bile dengi dengine :)
10 Yorumlababanın evinde güzel yerlere gidemediğin için sevgiliden beklentin yüksek değil mi? yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok lüks yerlere gidemiyorum tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni iyi yerlere goturuyor diye mi sevgili olacaksin biriyle. Benim sevgilim de coook fakir ama fedakarlik ediyorum biseylerden. Duygu varsa icinde dusunme
10 Yorumla
+1 yılMaddi durumuna göre niye yargiliyosun güzel yerlere gidersiniz ama hep erkeğe yuklenmek doğru değil bazen sen bazen o odersiniz hesabı
20 Yorumla
+1 yılfakirim, ama elime para bir geçerse, hiçte hoş olmayan şeyler yapacağım :D söz verdim bir kere kendime :D madem herşey para oldu, kuralına göre iş yapmak gerek o zaman :D
00 Yorumla
+1 yılSenin Paran Benim Mazotuma Yetmez :D diyebilirsin mesela
10 Yorumlaulan sevmiyosan sorma bile napıyım diye seviyosanda engel olamaz durumu
40 Yorumla
+1 yılNormalde acliktan agzi kokan kezban kızımız burada fakir zengin diye ayrim yapıyor. Sanalin elit takılan yapma bebekleri sizi
10 Yorumlasen onu güzel yerlere götür ozaman herseyı karsıdanmı bekleyeceksın onemlı olan guzel yer olması degıl neresı olursa olsun mutlu huzurlu olman bence
00 Yorumla
+1 yılSen daha iyilerine layiksin de. İlk defa bu cumle gercek anlamiyle kullanilmis olur
23 Yorumla
Soran+1 yılYok ya g. tü kalksın sonra
- +1 yıl
Anlamamana sasirmadim :)
- +1 yıl
wuhuuuu güzel gömdün kardeşim @aserehehahe :)
+1 yılZengin olsa ne olacak? Seni pahalı yerlere götürüp ayrıldıktan sonra yedirdiği paraları haram etse nasıl uyuyacaksın?
10 Yorumla
+1 yılŞu forumdaki tüm kızlara sorsan çoğu paraya önem vermiyorum der ama nedense parası olmayan ya da orta halli biriyle de çıkmak bile istemezler, çoğu kızı sadece paranla satın alabilirsin net.
10 Yorumla
+1 yılkarşılıksız hiç bir şey olmaz iyi bir yerlere gitmek istiyorsan karşılığında nelerini vereceksin değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
alan memnun veren memnunsa bize laf söylemek düşmez
Soran+1 yılTeşekkürler
senın gözunun nerede oldugu onemlı. Gözun yükseklerde mı yoksa sevdıgım ıcın heryese katlanırım mı dıyorsun.
00 YorumlaMateryalist bir yapın var anladığım kadarıyla suçlamıyorum yanlış anlama maalesefki yaşadığımız dünyada hayatın %90ı para %10 diğerdir.
00 Yorumla
+1 yılSeni lüks yere götürene vermek zorundasın, ama fakir öyle mi? Var olan parasını verir, vermesen de senindir tabii karakterliyse.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin paran yok mu kardeş? Erkeğin malı mısın da parasına ihtiyaç duyuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBen erkeklere değil paraya aşık oluyorum, bunun için kusura bakma seni sevemem de.
00 Yorumla
+1 yılAşk ve paranın arasındaki farkın ne olduğunu hala ayırt edememişsiniz siz yazık
00 Yorumlaçocuğa maddiyata önem verdiğini söyle yol yakınken senden kurtulsun
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmanın amacı güzel yerlere götürülmek mi? İstediğin her yere kendin gidebilirsin?
00 YorumlaTercih meselesi ama sevgili sonuçta evlenmiceksen dene bişey kaybetmezsin
00 YorumlaAynen söyle diyeceksin ;
Ben parayı seviyorum, insanları degil.01 Yorumla
Soran+1 yılVeya paralı insanları seviyorum
Hadi çocuk fakir ya senin neyin var hiç birşeyin üstüne üstlük birde ahlak fakirisin 😉
10 Yorumla
+1 yıll*n yeter mk şu fakir sorularından bıktırdınız ya
00 YorumlaFakirle degil sevgili olmak yaninsan bile gecmek istemiyorum zarar veriyorlar
10 Yorumla
+1 yılReddet bence o çocuk senden daha iyilerini hakediyo.
10 Yorumla
+1 yılKabul etme yazık çocuğa ileriye dönük bir şey olmaz senle
00 Yorumlaseni mutlu edemez bence... sorunlar olur hiç kabul etme.
00 Yorumlabıktım şu fakir trollerinden... sen direk soruya fiyatını yazsana bilelim ne kadar
10 YorumlaHoşlanıyosan evet de sevdiginle simir yesen güzeldir
00 Yorumla
+1 yılseviyorsan umrunda olmaması lazım düşündüğüne göre pekte sevmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvah vah çocuğa yazık yemin ediyorum böyle bir soru bütünü içersinde olduğumu bilseydim bir daha kadın mı aman. ve son olarak tek kelimeyle karaktersizsin!!
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem