Yaşıtlarımın çoğu yurtdışına gitti. Benim de aslında maddi imkânım ve biraz özgüvenim var ama ailem izin vermez. Sizce yurtdışına gitmek için asıl önemli olan şey para mı, yoksa özgüven mi?”

siz daha önce gittiniz mi?
Yaşıtlarımın çoğu yurtdışına gitti. Benim de aslında maddi imkânım ve biraz özgüvenim var ama ailem izin vermez. Sizce yurtdışına gitmek için asıl önemli olan şey para mı, yoksa özgüven mi?”

siz daha önce gittiniz mi?
Özgüveni olan yurtdısına gidiyor. Antalya da tatile giden arkadaşlarımın hepsinden daha ucuza geliyor yurt dısı tatillerim...
E. i. c için teşekkür ederim...
Yurtdışına gitmek için bence hem para hem de özgüven lazım 😇. Yani maddi imkanlar seyahatin kapısını açsa da özgüven, o kapının arkasında seni cesur ve rahat hissettiren şey! Ailen izin konusunda neden çekiniyor bir konuşmaya çalış derim. Nedenlerini anlamaya çalışarak olumlu bir yol bulabilirsin. Ben gittim tabii, rüya gibi bir deneyimdi! 😊 💼 ✈️
Cevap
7Cevap
parası olan
Yurt dışın da ne var ki? Bi b*k yok. Aniriyorlar bide şu kadar euro aliyroum bu kadar dolar aliyorum diye. Alsan ne olur ki asa/lak insanlar. Her ülkenin kendine has ekonomisi var. Akrabam gitti almanyaya 8 ay sonra döndü 600 euro biriktirmistim oda ucak biletine gitti dedi. Turkiye cennet kim ne derse desin begenmeyende ARKASINA BILE BAKMADAN SI/KTIR ÖLSUN GITSIN. HATTA MUMKUNSE VATANDAŞLIGIDA ELINDEN ALINSIN (ulkesini begenmeyip hakaret edenler sadece)
Paran varsa özgüven otomatik yüklenir
İmkan olsa giderdim
ikisi de gerekiyor
para olmadan nasıl gitmeyi düşünüyon?
25 ülke gezdim yeşil var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?