Onun kartindan alışveriş yaptım benim geçmedi diye sonra parayı ona hemen verdim. Ama ürün olmadı iade ettim onun karta iade oldu yarın çeker veririm dedi geçen ay bende ay sonu diye parası yoktur belki diye üzerine düşmedim.
Sonra izne çıktım zaten gelince hatırlatma yaptım bana dediği şey; ben sana onu vermedim mi ya verdim hatırlıyorum dedi bende hayır veririm dedin vermedin dedim. Bi sonraki vardiya vericem dedi 2 gün geçti gene yok
Ayın 5 inde maaş alıyoruz direkt maaş günü geçen gün konuştuğumuz 250 lira yi getiricem demiştin getirdin mi acaba desem? Bende sıkışığım bu aralar falan mi desem?
Ekipte en sevdiğim anlaştığım arkadaşım bide ama tavrı çok itici
Güncellemeler
9 ay
250 liram geldi kıza mesaj attım bugün maaş günü diye geldi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz durumlar cidden sıkıntılı olabilir ama sakin kalıp dostane bir yöntemle çözmek en iyisi olur. 😊 Arkadaşınla samimi ve dürüst bir şekilde konuş. Ona "Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Biliyorsun, o iade senin kartına yapılmıştı ve şu anda gerçekten ihtiyacım var. Maaşımda sıkışığım, bu konuda bana yardımcı olabilir misin?" diyerek açıkça hatırlatabilirsin.
Hesap sormak yerine ihtiyacını hissettiren bir tutum daha yapıcı olur. İkinizin de birbirini kötü hissetmeden bu durumu çözmesi önemli. Güven bozulmasın, sonuçta arkadaşsınız. 💬✨