Yani konuştuğunuz erkek ya da kiz için soruyorum.
Erkek ne kadar maaş alırsa sizin için iyidir?
Yani konuştuğunuz erkek ya da kiz için soruyorum.
Erkek ne kadar maaş alırsa sizin için iyidir?
Bir erkeğin ciddi ilişki evlilik için ev geçindirecek durumda olması şart. Yani o seviyeye gelmeden kendisi ciddi bir şey düşünmez zaten. Ancak takılmalık ister. Ben de takılmalık bir tip olmadığımdan karşıma gelecek kişi o seviyeyi geçmiş olacak. Yani miktar olarak bir şey söylememe gerek yok.
Miktar için ne dersin
O biraz erkeğin yaşam standartlarına bağlı. 50 bin alıp hazır olan da var 100 bin alıp hazır olmayan da.
Senin görüşünü soruyorum sadece
Bi kadın olarak eğer ev hanimiysan ona gore, çalışıyorsan da ona göre erkek kaç almalı cevaplayabilir misin
Söylemesem daha iyi olur. Miktar belirtmek ayıp bence. Ama 2 asgari ücret alsan en azından karın çalışmak zorunda olmayıp çocuk yapabilir ve çocuğunuza bakabilir.
Güzel cevap
Sen çalışmak istiyo musun?
Evet ama çocuk olunca ara veririm birkaç sene. Çocuk daha önemli.
Haklisin, mantıklı kadinsin , burcun ne
Terazi
Şimdi belli oldu :D bu arada Dma tabilir misin?
Fark etmez baba ya, benim için doğru kişi olsun da ben bakarım yiğidime
Saka bnce haha
@Kampçı_ Valla bilemedim ya, böyle sadık, hani evlensek evde kavga etmeyeceğimiz, yanında rahatça istediğim şeyleri konuşabildiğim ve beni önemseyen bir erkek benim için doğru kişi olabilir. Tabii it itlikten vazgeçmez huyları da önemli ama temel olarak olmazsa olmazlarım bunlar, sonrasında ihtiyaç değil de önemli olmayan, yine de olursa tadından yenmez isteklerim geliyor. Kısaca green flag erkek istiyorum reis ben. (Kim istemez😋😋)
Yok la bakarım harbici. Tabii bana bağımlı olmasın da ısmarlamayak mı evimizin direğine bir şeyler
Reis sem mi hmmm bana ters, reis bn olmalıyım haha
Haha peki öyle diyosan
Roller değişsin azcık, severiz ajdhfefeaopefjk
Rol başka türlü değişir, disarda değişmez:D
Bence birinin maaşı, bir ilişkiyi değerlendirmede tek başına ölçüt olmamalı 🌟. Tabii ki, finansal durum bir ilişkinin pratik yönlerinde önemli olabilir. Ama esas olan, iki insanın uyumlu olması, hayalleri birlikte inşa edebilmesi 👫.
Eğer ortak hayalleriniz uyuyorsa, maddi olarak daha düşük bir durumda olunsa bile birbirinize destek olabilirsiniz. Unutma, paradan daha değerli şeyler de var: Sevgi, saygı, empati ve destek! ❤️💪 Ama yine de iki tarafın finansal sorumluluğu taşıyıp taşıyamayacağı konusunda da açık ve dürüst bir şekilde konuşmak lazım. Transparan olmak her zaman iyidir. 🌈
Peki
Cevap
6Cevap
önemsiz benim için
Önemli. En düşük asgari ücret, en yüksek 60 bin TL almalı. Şahsen 53,5 bin TL alıyorum.
Bereketli olsun :)
Kızın maaşı önemli değildir.
Alımlı ve bakımlı olsun.. Feminenliği ve bakireliği yeterli
Yani cesitli önem listesi var kişiye özel
Karşı cinsin kendisi bile umrumda değil artık djfjj
Haha
Hiç düşünmedim
Peki
Kadınlar için önemli
Buyuk ihtimalle
Kadın dediğin en az 100 bin kazanmalı
Önemi yok